Ideaparkissa

LIFESTYLE
Ihana, tosin älyttömän raskas päivä takana! Oon aivan rättipoikkiväsynyt ja luulen, että tänään pääsen untenmaille jo tavallista aikaisemmin. Enkä ihmettelisi, herätyshän soi tänään jo puoli kahdeksalta. Yhdeksän jälkeen otettiin perheen kanssa suunta kohti Lempäälää ja siellä sijaitsevaa Ideaparkkia. Olin älyttömän innoissani, viimeksi kyseissä kauppakeskuksessa oon käynyt tarhaikäisenä - luulisin. 
Ostoskeskus osoittautui kuitenkin pienoiseksi pettymykseksi. Se oli pienempi kuin olin luullut ja sieltä puuttui muutama kauppaa, jotka olisin ehdottomasti halunnut käydä läpi. Esimerkiksi Zara ja BikBok. Pienistä "vioista" huolimatta oli taas hauskaa viettää päivää pitkästä aikaa perheen kesken. Ja tulihan sieltä ostettua jotakin, jotka tuun ehkä esittelemään tässä lähipäivinä. 
Details, details... Melkein koko mustaan asuun oli pakko hankkia jonkinlainen väripilkku. Aluksi ajattelin beigeä laukkua, mutta laitoinkin noi turkoosit Niket - ja miten ihana tunne se olikin, kun jalat jaksoivat paremmin kävellä kuin saappaissa tai tennareissa. 
Perille päästyä oli kulunut jo muutama tunti aamupalasta, joten etsittiin kiva kahvila, jossa saataisiin syötyä nopsaan jotain, ennen kuin alettaisiin kiertelemään. Päädyttiin pieneen Leipomo Ståhlberg -nimiseen kahvilaravintolaan, jossa vedin äidin kanssa puoliksi kinkku-juusto bagelin ja miehet söivät makeanhimoon donitsit. :-D
farkut Zara // t-paita Gina Tricot // nahkatakki Vero Moda // kengät tennari.com // vyö Seppälä
Kauppoja kierreltiin melkein koko päivä ja jossain vaiheessa, kun nälkä alkoi painaa, etsittiin nopeasti jonkinlainen ravintola, jossa voitaisiin syödä. Mun pikkuvelihän on tavallaan nirsoista nirsoin ja päädyttiin sen valitsemana HoviKebab -nimiseen paikkaan. Mä en siis päässyt syömään luksuspäivällistä perheen seurassa jonnekkin hieman hienompaan raflaan, mutta jääköön se toiseksi kerraksi. :-D

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
ihana asu! nuo kengät on niin kivan väriset <33
Emma,
anonyymi: kiitos 😊 mäkin tykkään noista ihan sikana!
www.blogger.com/profile/019225436961484072