I ♥ MY NEW HAIR

BEAUTY
Moikka ihanat <3 Oon enemmän ku innoissani tästä postauksesta, nimittäin oon koko eilisen illan odottanut, että pääsen näyttämään teille mun uudet hiukset! Mullahan on ollut blondit jo kuusvuotiaasta, kun ensimmäisen kerran mulle laitettiin Virossa raitoja - siitähän tää vaalennusprosessi tavallaan alkoikin ja oon 7 vuotta laittanut vaaleita raitoja ja värjännyt hiuksia. Nyt siihen tuli muutos, kun sain tarpeekseni siitä juurikasvun värjäilystä ja ajattelin, että olisi helpompaa värjätä lähemmäksi omaa väriäni, joka oli vuosien saatossa tummunut ihan hirveän paljon. Niimpä sain ajan yhteen parturi-kampaamoon Tikkurilaan ja eilen siellä sitten suunniteltiin mun kummitädin kanssa, mitä mun hiuksille loppujen lopuksi tehtäisiin.Ennen:
Ja koska ruskeaan päin oltiin menossa, ajateltiin, että vedetään koko pää ruskeaksi, mutta jotta hiukset jäisi eläväisen näköisiksi, jätettiin sinne sun tänne vaaleita "palkkeja", jotka kurkistaisi aina silloin tällöin ruskean takaa. Tykkään aivan valtavasti tästä uudesta väristä, enää mun hiukset ei näytä koko ajan likaisilta ja nykyään nää näyttävätkin paljon terveemmiltä ja näistä tuli jotenkin tosi pehmeen näköset. Rakastan tätä suklaanruskeaa ja tuun pysymään tässä samassa värissä kyllästymiseen asti!Jälkeen:

Mitäs siellä ollaan mieltä? (:
  • BEAUTY

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Nelliuu,
tosikivan väriset ja sopii sulle hyvin ! 😊
http://nelliuu.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/086101261370855487
Emma,
tykkään itekki tosta väristä (: aluksi toki pelotti että sopiiko ollenkaan, mutta kannatti, nää on paljon kivemmat kuin nuo blondit !!
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Ansku,
On hyvä, ja ihanan luonnollinen!
www.blogger.com/profile/021981307145626234
Veera,
Sopii tosi hyvin ja aivan ihana sävy! 😊

werablee.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/125182540526504900