I ♥ ME -MESSUJEN SAALIS

BEAUTY
Viime lauantaina koitti päivä, kun pääsin osallistumaan mun ensimmäisille ILoveMe -messuille. Odotin paljon kosmetiikkaa, hyvinvointia, positiivista ilmapiiriä, muotia ja paljon paljon näytteitä, jotka kantaisin mukaani kotiin. Yhtenä kohokohtana ehdottomasti Henry Harjusolan ja Sini Laitisen tapaaminen Four Reasonsin ständillä
Mä ostin itselleni kokeiluun Madaran kosteuttavan maskin sekä kuorinta-aineen. SOS-naamio on välitön kosteutus kasvojen iholle, jonka voi myös jättää esimerkiksi yöksi kasvoille. Koostumus on hieman kasvorasvamainen, mutta paksumman kerroksen ansiosta se levittyy naamiomaisesti kasvoille - ja voi että, mikä vauvan peppu kasvot onkaan naamion jälkeen! Oil-to-Milk -kuorinta-ainekin toimii ihanan hellävaraisesti, koska öljyinen koostumus muuttuu käyttäessä maitomaiseksi, puhdistaen, kuorien ja pehmittäen ihoa. Tätä uskaltaisi käyttää useamminkin kuin aikaisemmin kokeilemiani kuorintoja. Nää matkakokoiset versiot maksoivat vaan 4€, mutta taidan sijoittaa täysikokoisiin putiloihinkin.
Mun piti napata mukaani uusi BeautyBlender messutarjouksen vuoksi, mutta sattumalta löysin Beyondin pikkurasian, josta löyty kolme meikksientä - ja vaan seittemällä eurolla. Messuilla musta blenderi vaikutti erittäin huokoiselta ja kevyeltä, mutta kotiin tullessa jouduin myöntää, ettei sieni olekaan hyvä dupe BB:lle. Tää muistuttaa ehkä enemmänkin Real Techniquesin meikkisieniä!
Äidillä oli syntymäpäivät messuja seuraavana päivänä, joten otin operaatioksi etsiä jotain kivaa synttärilahjaa - periaatteessa mitä vaan, mistä äiti pitäisi ja jonka voisi antaa kivassa paperikassissa!
Näitä kombucha-juomia on kehuttu niin somessa kuin äidinkin puolelta, joten tottakai näitä piti testaa. Vadelma oli äidille ihan uusi maku, mulle taas molemmat näistä oli ihan uudet tuttavuudet - hyvää tosin! Maitohappobakteerijuoma tekee kuten nimensäkin sanoo; rauhoittaa vatsaa ja on hyvä maitohappobakteerin lähde purkin sijaan. Toisaalta näissä on miinuspuoli, koska hyvän makunsa vuoksi voisin juoda näitä joka päivä, mutta se taas ei olisi elimistön kannalta terveellistä. Huikka silloin tällöin tai kun vatsa reistailee on mun sääntö!
Madaralla oli vielä kolmaskin naamio samassa neljän euron laarissa, joka on nuorentava, ryppyjä tasoittava ja kosteuttava ikääntyvälle iholle. Samalta ständiltä sain silmänympärysvoide-näytteen, jonka ajattelin pääsevän parempaan käyttöön äidillä kuin mulla. Molemmat kuulemma pystypeukun arvoisia!
Meidän perhe on chia-siementen suurkuluttajia, ja tungetaan niitä melkein kaikkeen: puuroon, smoothieen, leivonnaisiin ja olihan äiti yhdessä vaiheessa innostunut chia-vanukkaan teosta. Ja kun kympillä sai kunnon säkin, niin miksei tarjousta hyödyntäisi - eihän noi ihan hirveän halpaa tavaraa muuten olekaan. 
Ja viimeisenä, kuka ei tykkäisi kosteuttavasta kasvosuihkeesta? Meinasin ostaa tän Acon kasvosuihkeen itselleni, mutta äiti rakastaa näitä yhtä paljon kuin mä itse, joten let's just say, että voin lainata tätä aina silloin tällöin. Toisaalta näin jälkikäteen ajateltuna olisi vaan pitänyt ostaa suoraan kaksi... :D
Kävittekö te tänä vuonna kyseisillä messuilla? Mitä tarttui mukaan? Mua vähän harmittaa, että kyseiset messut oli täynnä treenijuttuja (muistutti toisia Nordic Fitness Expo -messuja), mutta muuten ihan vierailunarvoiset messut. Kirjamessuja odotan kuitenkin enemmän!
  • BEAUTY

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Voi miten kivoja juttuja ja ihania lahjoja keksit äidillesi! Tollasta kosteussuihketta ois joskus kiva testata, koska se kuulostaa ideana ihan huipulta 😊
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Emma,
äiti tykkäsi todellakin! ollaan molemmat myös kasvosuihkeiden isoja faneja, joten ehdottomasti suosittelen kokeilemaan omalle iholle sopivia suihkeita 😊
www.blogger.com/profile/019225436961484072