HUOMIONARVOISET KYPROKSELTA

TRAVELLING
Hyvää torstai-aamua! Vapaapäivä number two lähit käyntiin isolla kupilla kahvia, pitkällä lenkillä, hyvällä - tosin perinteisellä - kulhollisella puuroa + mansikoita, banaania, mustikoita ja maapähkinävoita. Uusin kausi Hart Of Dixie - sarjaa Viaplaysta ja parien kuvien muokkaus. Tänään vielä painan englannin kirjojen parissa, koska huomiseksi mulla onkin ihan muita suunnitelmia! 

Käydään kuitenkin vielä Kyproksen reissun kimppuun, mulla olisi nimittäin parit vinkit, jotka teidän kannattaa tsekata, jos Protaraksen suuntaan aiotte. 
Ihan aluksi ylemmissä kuvissa näkyvä Kalamies-niminen (kyllä, ette lukenut väärin!) ravintola, joka on aivan Golden Coast Bayn rannalla. Ihastuttiin tähän vähän vahingossa, taisi olla toinen ilta, kun etsittiin ravintolaa, mutta houkuttelevaa yksilöä ei meinannut löytyä - päädyttiin siis tänne. Illalla tää ei päässyt edes oikeuksiinsa, mutta päivällä... Tää näkyi niin Snapchatissa kuin Instagramissakin, tällä hetkellä mun puhelimen lukitusnäyttöä koristaa kuva kyseisestä ravintolasta, mutten voinut muuta - onhan tää nyt älyttömän kuvauksellinen ja perinteisen kreikkalainen!   Upean ulkonäön kruunaa ihana ruoka, sairaan hyvät pita- ja valkosipulileivät, cesar-salaatti oli taivaallista (tosin älyttömän täyttävää, en millään jaksanut loppuun), eikä henkilökunnassakaan oo valittamista, aivan ihania
Yksi ehdottomasti lempparein juttu koko reissulla; Golden Coast Bay -rannalla oli joka päivä tää sama jäätelöauto ja sitä piti ihan älyttömän suloinen, vanha mies. Sen lisäksi, että jäätelöt ei maksanut oikeasti mitään (yks pallo 1€, 2 palloa 2€ jne..), ne oli sairaan isoja, makuja oli vaikka millä mitalla ja siis parasta jäätelöä, mitä oon missään syönyt En osaa sanoa, onko näitä jokaisella rannalla Protaraksessa, mutta jos ei niin suosittelen ihan vaan ton jätskiauton takia pistämään jalkaa toisen eteen ja tulemaan Golden Coast Baylle. 
Ehkä hieman outo vinkki, mutta Protaraksen keskustan pääkatu yllätti mun aika positiivisesti vaatetarjonnallaan. Taisinkin mainita muutamasta kivasta liikkeestä Kyproksen ostospostauksessa, harmittaa etten ottanut niiden nimiä ylös. Mutta jos tolle kadulle eksytte, tuutte kyllä erottamaan nää kyseiset kaupat niiden turistimarkettien joukosta. 
Vielä erillinen ylistys itse rannalle, jossa me vietettiin monenakin päivänä aikaa. Kuten kuvista ootte nähnyt, Golden Coast Bay on älyttömän kaunis, vähän pienempi, mutta sen takia tykkäsinkin - ei hirveetä meteliä ja meininkiä ihan koko aikaa. Ja siis Kalamies-ravintola ja jäätelöauto kruunasivat tän rannan, haha.
Costa Coffee - Kyproksen paikallinen Starbucks :D Ihana kahvila Protaraksen keskustassa, vähän pääkadulta syrjemmässä, omassa rauhassaan. Mutta sisälle mennessä mieleen tuli Helsingin Starbucks, sekä mun tilaama kylmä kahvi kermavaahtoineen ja caramel-kastikkeineen oli aivan kuin Caramel Frappuccino, haha. Tää oli nuorten suosima selvästikin, mutta siis suosittelen käymään!
Te, jotka ootte Kyproksella myös käyneet, onko teillä jotain vinkkejä tai mainitseminen arvoisia paikkoja mielessä? :)

Edit: Uus ulkoasu!!! Mitä pidätte? 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Uusi ulkoasu on hyvä, vaikka ei siinä vanhassakaan vikaa ollut.
Sinulla on hyviä juttuja täällä mm se ujoutta käsittelevä
Emma,
tykkäsin vanhastakin, mutta tää uusi on ihanan simppeli (trust me, käyn jotain siivousvaihetta elämässä, blogi ei ole ainoa joka kokee muodonmuutoksen 😃). muuta kiitos sikana <3 se ujousteksti taitaa olla yhtiö mun lempipostauksia 😊
www.blogger.com/profile/019225436961484072