HULLUNA HULLUILLA PÄIVILLÄ

SHOPPING, BEAUTY
Huhhuh, olipahan tuottoisat hullut päivät ainakin mun kohdalla! Täytyy ihan yrittää muistella viimesintä kertaa, kun kannoin näin monet tuotteet kotiin - en tosin kerralla, kävin hulluilla jopa kahdesti. Se ihmismäärä on kyllä ihan älytön, mutta myönnetään, alennukset houkuttelee mut joka kerta paikalle! Mites teidän saalis? Ootteko kerenneet käydä hulluilla ja mitä löytöjä ootte tehneet? :) Mä suosin aina jokapäiväisiä juttuja, mutta joskus lähtee myös mukaan heräteostoksia sekä juttuja, joita oon halunnut kokeilla jo pidempään.
Heräteostos, mutta näin jälkikäteen ajateltuna ihan älyttömän fiksu sellainen: Tretornin kumisaappaat, jotka 1) näyttää tyylikkäiltä nilkkureilta 2) on lämpimät karvan ansiosta 3) pitää varpaat kuivina niin vesisateessa, loskassa kuin lumessa rämpiessäkin. Nää on ihanan monikäyttöisetkin, menee niin Zeron kanssa metsällä kuin koulussa asusta riippumatta!
Mähän sekosin ihan kunnolla kosmetiikkaosastolla, mutta sen jälkeen matka jatkui myös Kicksiin ei tässä on sekä hulluilta että Kicksistä hankittuja juttuja.    Ensimmäisenä uusi ihastus, jota oon kauan kuolannut: Glamglowin Glowsetter setting spray! Tätä on näkynyt niin usealla meikkivloggaajalla, että mun kiinnostus ei ole muuta kuin noussut. Hintavahan tää on, mutta purkki on aika iso ja jos tää oikeasti on yhtä hyvä kuin sanotaan, niin ehkä tollaiseen voi sijoittaa. Vielä täytyy kunnolla nähdä miten tää toimii jokapäiväisessä käytössä.    Toinen (vähän vanhempi ostos tosin) on toi Lorealin HydraGenius -kasvo(rasva)geeli, jota käytän aina meikin alla kosteuttamaan ja tuomaan hieman sellaisen nihkeämmän tunteen, johon meikki voi tarttua. Oon huomannut, että mun meikki on jotenkin paljon pidempikestoisempi eikä kuivia spottejakaan ilmesty kasvoihin kesken päivää. 
Ostin hulluilta ton Lumenen kosteuttavan primerin ihan kokeiluun, koska hyvä primer on vieläkin etsinnässä. Tääkään ei ole vielä päässyt käyttöön, mutta odotan innolla! Mulla on toisena primerina se Lumenen CC-primer, joka tekee ihosta vähän mattasemman, joten ajattelin, että olisi kiva kokeilla kosteuttavaa primeria ja nähdä minkälainen jälki siitä tulee.
Vanhat Cittarin meikkisienet sai lentää roskiin, kun hullujen tarjouksesta ostin Real Techniquesilta neljän meikkisienen paketin. Mulla on ollut samalta merkiltä vaan pienet sienet, joita on tullut käytettyä vähän harvemmin, joten kunnon kokemusta näiden sienistä ei ole. Parin käyttökerran jälkeen oon kuitenkin ollut tyytyväinen.
Hulluilta lähti myös mukaan kokeiluun Down to the Pore -mustapäänpoistajat (mikä on näiden suomenkielinen nimitys?). Kokeilin noita toissailtana ja herregud kun on kovaa tavaraa. Ekaa kertaa ikinä näin siinä tarrassa poistuneet mustapäät - voisi siis sanoa, että näitä täytyy ostaa uudelleenkin, kun edellinen loppuu!   Myös kauan kaivattu Maybellinen Instant Anti-Age Concealer tui löydettyä Kicksistä - ei siinä kauaa tarvinnut miettiä, kun vaalein sävy löytyi. Nopean kokeilun jälkeen ihan jees peittävyys, mutta ei ehkä ihan niin hyvä kuin odotin. Hmm, täytyy nähdä toimivuus kunnon käytössä!
Uusi ihastus, lemppari ja yksinkertaisesti vaan täydellinen tuote: Lumenen Nordic Nude Highlighter. Ihanan iso pakkaus, molemmista päistä tulee tuotetta (eli todella riittoisa!) sekä sävy on ihanan lämmin, mutta kuitenkin sopiva suomalaiselle vaalealle iholle. Niin nätti ja levittyy myös hyvin. 
Viimeisimpänä sivellinsetti, jonka meinasin jo jättää hulluille, mutta ennen kotiinlähtöä kävin hakemassa sen kotiin. Rakastuin tähän, oon nimittäin halunnut kokeilla tällaisia meikkisiveltimiä niin kauan, kun niistä tuli Instagramin viraaleja tuotteita. Eikä kymmenen siveltimen setistä 30€ ole todellakaan paha hinta! Kerkesin näitäkin kokeilemaan jo vähän, sopii hyvin voidemaisiin tuotteisiin, mutta puutereille perinteiset siveltimet on parempia. 
Sellaisia juttuja, onko teillä kokemusta joistain näistä? :) Olisi kiva kuulla teidän mielipiteet!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Vau mitä ostoksia! Tässähän tekee itelläkin mieli päästä shoppailemaan 😃 Tuo Lumenen highlighter vaikuttaa kyllä ihanalta. Nuo mustapäätarrajutut on oikeesti tosi toimivia, pitäs joku kerta ostaa niitä taas!
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Paula,
Kaikki tosi ihania ostoksia! Noi kumisaappaat on kyl tosi kivan näköset. Pitäis iteki käydä hommaamassa, ku monesti huomannu miten niitä oikeesti tarvis syksyn sade keleillä 😃
www.blogger.com/profile/152175410293588943
Emma,
En ollut itsekään vähään aikaan ostanut muuta kuin tarpeellisia juttuja, niin kaipa syyslomankin kunniaksi oli hyvä vähän hemmotella itseään 😊 Ja toi highlighter on kyllä unelma, en enää muista miksi mulla oli tapana karttaa puikkomuodossa olevaa hohdetuotetta, toi on ihan sairaan hyvä ♥
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Emma,
Kiitos! Sitä mäkin mietin, aina mennyt tennareilla ulos ja tullut sukat märkänä takaisin 😃 Nyt ei onneksi enää tarvitse!
www.blogger.com/profile/019225436961484072