HULLUJEN PÄIVIEN LÖYDÖT

SHOPPING
Koeviikon loppu tarkoittaa yhtä juttua: pientä shoppailua, itsensä palkitsemista ja piristämistä. Nyt osui Hullut Päivät sopivasti kohdalle, joten tottakai otin eilen hyödyn  ja lähdin kirjojen oston jälkeen seikkailemaan ympäri Helsingin Stockata. Olin jo aikaisemmin selaillut kuvastoa, joka tuli viime viikolla kotiin ja silmiin pisti laukku, joka oli oikea mun tarpeisiin jokaisesta suunnasta katsottuna (tai no, konehan sinne ei mahdu, mutta en mä sitä nyt viimeisessä jaksossa hirveästi tule edes tarvitsemaan...). Lisäksi kävin kosmetiikkaosaston kassan kautta ennen kotiin lähtöä.
Eli tässä se olisi: kriteerit täyttävä laukku! Harkitsin siinä hirveessä ruuhkassa konjakinruskean ja mustan välillä, mutta päädyin tuttuun ja turvalliseen vaihtoehtoon (baby bluenakin laukku oli äääälyttömän söpö). Laukku on Global Accessoriesin, eikä hintaakaan ollut kuin 34,90€. Laukussa on siis kolme 'taskua', kaksi magneettinapilla kiinnitettävää ja yksi vetoketjullinen - koulutavarat on niin helppo pistää järjestykseen.
Joka vuotinen perinne: Hulluiltä Päiviltä täytyy ostaa luottotuote, Lumenen CC-voide. Tän lisäksi alennuksessa oli CC-peitevoide, joten nappasin senkin siitä äkkiä mukaan. 
Hulluilla Päivillä alennuksessa oli ihan hirveä määrä ripsivärejä, joista otin kokeiluun pienen  Maybellinen Classic Volume Express Mascaran - hinta oli vain 6€ ja tän päivän kokeilun jälkeen voin tällekin näyttää peukkua. Kenties tätä voisi ostaa ihan normihintaisenakin...
Ootteko te jo käyneet shoppailemassa Hulluillä Päivillä? Löysin oikeasti vaikka mitä kivaa, pikkulaukun ja nahkahanskat (mietin just, että olisi vaan pitänyt ostaa ne ensi syksyksi...), mutta nyt on aika pienen säästökuurin, ensi kerralla shoppaillaan vasta ulkomailla... ;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit