HUGE HAUL

SHOPPING
Kauan on pitänyt toteuttaa ostospostauksia parikin kappaletta, mutten vaan koskaan oo saanut aikaiseksi - varsinkin, kun ei niit peräkkäin voisi laittaa! Päätin nyt sitten pistää kaikki miljoonat ostokset yhteen, joten VAROITUS; tää postaus tulee olemaan hullun pitkä. Vihdoinkin siis saan näyttää Puerto Ricon ostokset, Spirit Storen ystävämyynnin saaliin ja sieltä sun täältä ostetut jutut. Älkää huoliko, en oo ostanut kaikkia kerralla, tässä on ostoksia ihan yli kuukaudenkin takaa.
Ainiin, meillä on nyt tällä viikolla pöytä Tuusulan Femmatorilla. Aloitettiin maanantaina, mutta unohdin totaallisesti infota siitä. Meillä on pöytä nro. 247, jos vaan kiinnostaa! Löytyy tosi paljon käyttämättömiä vaatteita, koot ovat suunnilleen XS-M/34-38 ja kengissä 36-39. :-)
Puerto Ricon lentokentältä lähti mukaan tooosi hyvän tuoksuinen vartalovoi The Body Shopilta ja toi Essien kynsilakka. Ei mitään hajua, mitä toi vartalovoi on, mutta ilmeisesti jotain pähkinää...? || Puerto Ricon yhdestä katukaupasta löysin tällaset ihanat pussihousut/lökärit, jotka ostin ihan paluumatkaa varten, kun olin varannut vaan farkut mukaan. || O.P.I:n lakka lähti kans Puerto Ricosta, random kosmetiikkakaupasta. Olisi pitänyt hamstrata noita enemmänkin, kun olivat niin halpoja...
T-paita varastoa kerrytin tällä Puerto Ricon Mangosta löytyneellä paidalla. Näitä taitaa nykyään löytyä Suomestakin ainakin valkoisina.
Oon jo pitkään katellut erilaisia clutch/lompakko tyylisiä laukkuja, jotka olisi kätsyjä esim. shoppaillemaan lähtiessä. Tämä pikkulaukku tuli vastaan taas Puerto Ricossa, oli kyllä vaikea valinta mustan ja nuden värisen välillä.
Lisää t-paitoja samaisesta Espanjan Mangosta. Äiti lösi tämän mulle ja sanoi, että näyttäisi ihan multa. Tykästyin itsekkin tähän älyttömän rentoon malliin ja väriin.
Bikinejä ei koskaan voi olla liikaa. Mulla tosin oli tarve varsinkin alaosille, joten ostin aluksi nuo oranssit Puerto Ricon katukaupasta. Viimeisinä päivinä löysin sitten nuo siniset ja oli pakko ostaa kesää ajatellen!
Tää paita itseasiassa näkyikin viime asupostauksessa. Nyt oon kyllä tyytyväinen t-paita kokoelmaan, joka multa löytyy. Tää oli siis taas sieltä Mangosta, haha!
Taisi olla ennen koko Espanjan reissua, kun sisko ehdotti, että lähettäisiin käymään Spirit Storen ystävämyynneillä. Tottakai olin heti mukana ja loppujen lopuksi mukaan lähti kaksi ohut olkaimista toppia, joita on yrittänytkin metsästää, mutta kaupoilla ne oli aina unohtunut. 
Viime asupostauksesa vilahti kans esittelemätön kello, jonka ajattelin näyttää tässä paremmin. Hopeista kelloa kun oli tullut etsittyä. Tuttu ja turvallinen O.N.E ei pettänyt tälläkään kertaa ja on jo neljäs kyseisen merkin kelloistani. Näiden hinta-laatu-suhde on vaan niin kohillaan!
Muistan vieläkin sen päivän, kun löysin mustista luottofarkuistani aika mahtavat reiät haaroista. Melkein itkien heitin ne roskikseen, kun äiti piteli mulle sitä pussia auki ja hoki "heitä ne nyt vaan, mennään ostaa sulle uudet". :-D Samaisena päivänä multa lähti Mangon korkeavyötäröiset (vas.) ja Zaran farkut kassan kautta kotiin - enkä oo katunut kertaakaan. 
Pipoja rakastavana ihastuin tähän khakin vihreään pipoon Spirit Storen ystävämyynneillä ja ostin sen niiden kahden topin lisäksi. Ei mulla vielä ollutkaan värillistä pipoa!
Eilen olin Vivianin kanssa tsekkaamassa Stockan Hullut Päivät Helsingissä. Sieltä ei mitään lähtenyt (olin yhtiä kenkiä mennyt katsomaan, mutta ne näyttikin pikkasen erilaisilta kuin netissä), joten mentiin pyörimään Forumiin. Kävin H&M:ssä vinguttamassa lahjakorttejani ja uusin koko meikkipussin sivellinkokoelman puuteri-, korostus- ja meikkivoidesiveltimillä sekä ripsentaivuttimilla. Sen lisäksi lähti uudet urheilurintsikat ja Kicksistä Aussien kuivashamppoo!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Tää oli kiva postaus!! Hei, muistatko mitä toi O.N.E:n kello maksoi? 😊
Emma,
tosi kiva kuulla! 😊 ja jos oikein muistan niin se oli siinä 40-50€ oikean hintaisena, mutta kun ostettiin toi Kultajousesta, niin heillä taisi olla jokin alennus kaikista kelloista, joten en muista tarkkaa hintaa.
www.blogger.com/profile/019225436961484072