HOW TO FOLLOW MY BLOG

Eka virallinen postaus täällä Nouwin puolella!! Täytyykin äkkiä julkaista tänne vinkkejä, kuinka blogiani voi seurata jatkossa. Vaikka alusta muuttui Bloggerista Nouwiin, blogiani pystyy edelleen lukemaan Bloggerissa, Bloglovinissa, Facebookin kautta tai vaikka Instagramista käsin - ja nyt myös Nouwissa, jos tänne ootte rekisteröitynyt. Lisäksi blogin pystyy tilaamaan sähköpostiin, jos haluaa selvät ilmoitukset uusista postauksista. 

Facebookissa Emma Koo -sivusta tykänneille mikään ei tuu muuttumaan. Mä jaan edelleen tonne uusimmat postaukset niin kuin aina ennenkin! Ainoastaan info-boksissa blogin linkkiä tuli päivitettyä, jotta sitä kautta uudet lukijat löytäisi oikeaan osoitteeseen.

Bloglovinissa taisi tapahtua suurimmat muutokset. Jouduin tekemään tonne täysin uuden sivun blogilleni, jolloin uudet lukijat täytyy ohjata seuraamaan tota sen vanhan sivun sijaan. Mun profiilin kautta pääsee kuitenkin helpoiten tai sitten vaan suoraa klikkaamalla Bloglovinin logoa sivupalkissa.

Bloggerissa mua seuranneet voivat kokea nyt shokin, koska ennen seuraaminen tapahtui vaan nappia painamalla. Ei hätää, tää tekniikka on ihan yhtä helppoa; lisäät vain blogini uuden osoitteen lukulistalle ja sen jälkeen valitset luetko julkisesti vai yksityisesti blogiani. Easy peasy, lemon sqeezy!

Instagramiin mun pitäisi ehdottomasti lisätä enemmän uusista postauksista juttuja ja sneek peakia, lupaan ryhdistäytyä siinä! Mutta mun tilin biosta löytyvästä linkistä pääsee helposti lukemaan uudet postaukset, joten Instagramiakin kannattaa seurata.

Lisäksi Nouwiin rekisteröityneet käyttäjät voivat helposti lisätä mut lukulistalleen, ja tosiaan myös jättämällä sähköpostin sivupalkista löytyvään boksiin voi mun julkaisuja seurata.


Ootteko ihan järkyttyneitä yllättävästä muutoksesta?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Mä en oo järkyttyny, sun blogi vaikuttaa sopivan tosi hyvin Nouwiin sisältönsä ansiosta!
www.stoori.fi/mahdollisesti-ehka/
EmmaKoo
EmmaKoo,
Hei, ihanaa, että oot löytänyt tänne! ja kiitos, mä luulen kans, että tää on mulle sopiva paikka ♥︎
nouw.com/emmakoo