HOME-MADE LIP SCRUB || 2 INGREDIENTS

BEAUTY, DIY
Ostan tosi harvoin kuorinta-aineita kaupasta, koska tykkään tehdä niitä itse. Yks kokovartalokuorinta-aine on luottotuotteena, mutta muuten esimerkiksi naaman tai huulien kuorintaan ainekset löytyy multa keittiöstä. Ikuisuuden oon käyttänyt tätä kahden aineksen mömmöä huulten kuorintaan.
Tarvitaan siis kanelia ja kasvoille/huulille tarkoitettua öljyä, itse käytän Bio-Oilia. Tän pystyy toteuttamaan myös huulirasvan tai kosteusvoiteen kanssa, jos öljyä ei löydy tai sitten ihan ruoanlaittoon tarkoitetun oliiviöljyn kaverina.   Käytän kanelia esimerkiksi sokerin, ruokasoodan tai suolan sijasta, sillä sen on todettu myös turvottavan huulia - trust me, toimii! Ainakin itse huomaan eron välittömästi, eikä kaneli edes 'raavi' huulia niinkuin sokeri. Omasta kokemuksestani voin siis sanoa kanelin olevan ihanan hellävarainen. 
Seos ei saa olla liian juoksevaa, vaan enemmänkin tollasta kiinteää. Näyttää vähän käytetyiltä kahvijauheelta, jos totta puhutaan!   Kuorinnan jälkeen huuhtelu vedellä riittää ja sen jälkeen paksu kerros huulirasvaa. Tää kannattaa tehdä illalla, koska sitten huulirasvalla on yö aikaa imeytyä, en ainakaan itse pystyisi tän jälkeen lähteä meikkaamaan. Teette kuitenkin itse niin, miten parhaaksi näätte. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit