HOME DETAILS

INTERIOR

Koti = paikka, jossa on turvallinen ja hyvä olo, ja jossa on mahdollisuus rauhoittua hiljaisuudessa tai riehaantua hyvän musiikin soidessa. Mä rakastan sisustamista, ja visuaalisuus on mulle todella tärkeä asia mitä tahansa teenkin. Kun on oma tila, jota saan työstää mieleni mukaan, inspiraatio ja ideat nousevat ihan uudelle tasolle - sen vuoksi myös sisustuksen nettikaupat ovat olleet ahkerassa selailussa. Vielä koti ei ole täysin viimeistelty, joten kunnon kierrosta mun 34 neliön yksiöstä saatte vielä odotella!

Home = place where I can feel safe and sound, where I'm able to calm down with silence or blast music and get crazy. I love love love decorating and visual details are important to me no matter what I do. Having my own place to work on is really giving me more inspiration and ideas - that's also why I've been searching through all the decor online stores. I haven't finished my home quite yet so you have to wait for the whole tour a little bit more!

Uudet kukat tuovat aina ihanaa tunnelmaa (ja hyviä tuoksuja) kotiin ♥︎

New flowers bring such a good feeling into the apartment, and let's not forget the sweet smell ♥︎

En ole vieläkään päässyt yli mun puumatsku- ja rottinki-innostuksesta, joten lämpimät sävyt jatkavat edelleen sisustusesineissä, kuten tyynyissä, tauluissa ja koreissa.

I'm still not over my excitement for wooden materials and that's why warm tones are still a big part of my decoration.

Söpöt purkit ovat aina olleet mun heikkous, mutta tämä kahvipurkki on varmaan paras löytö, mitä oon tehnyt!

Cute jars have always been my weak spot but this coffee jar is definitely the best find I've ever made!

Multa puuttuu vielä kunnon taso televisiolle, joka on tarpeeksi korkea ja leveä. En myöskään ole varma, haluaisinko sen valkoisena vai puisena, joten pohdittavaa riittää. Taulutkaan eivät ole vielä päässeet seinälle, joten tunnelma on osittain kylmä ja liian karu - en vaan millään haluaisi naulata seinään reikiä, mutta tauluteipitkin voisivat vahingoittaa maalattua seinää, joten tämäkin ongelma on ratkaistava. Tekemistä siis riittää...

I'm still missing a proper stand for my tv which would be high and wide enough. I don't know if I want it to be white or wooden so that's also something I need to think about. There're still no posters on the walls either because I don't know how to put them there; with nails or tapes but both of them could definitely ruin the walls. Oh, so much to do...

Aurinko näyttäisi paistavan nyt sen verran kirkkaalta taivaalta, että taidan lähtee kävelylle - ihanaa lauantaita!

The sun is shining so bright right now that I need to go for a walk - have a lovely Saturday!

Tykkää-merkinnät

Kommentit