HIETSUN KIRPPIS-PÄIVÄ

LIFESTYLE
Täällä kirjoittelee 11 tunnin työpäivästä uupunut myyjä, joka sai kerättyä rahaa ensimmäiseen omaan kihartimeen! <3 Tosi ihana - ja tooosi väsyttävä - päivä takana, mutta kannatti. Vastoinkäymisiä oli muutamia - kuten hirveä kaatosade (vaatteet melkein märkinä...), mutta ehjin nahoin selvittiin. Onneksi sateen jälkeen alkoi paistaa aurinko ja sää oli mikä mahtavin kirppistelyyn. Oltiin puol kahdeksan aikaan jo Hietsun torilla laittamassa pöytää pystyyn, mutta se vähän venähti ja oisitte nähnyt niiden miesten ilmeet, kun ei heti ojennettu myytäviä hajuvesi ja koruja käteen... Huoh. Ne on sellaisia, jotka pilaa kirpparifiiliksen totaallisesti, olisi kiva myydä korut yms. ihmisille, jotka käyttää niitä! Noh, olin fiksu ja jätin ylimääräiset korut kotiin, hahahahh! Joka tapauksessa vaatteita meni, mutta niitä jäi valtavasti vielä Femmatorillekkin, jos jotain sattuu kiinnostamaan! (:
 toppi - Kreeta / farkut Bershka / ruutupaita kirppis / laukku H&M / kengät Tennarit.com / aurinkolasit BikBok

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Hei mietin täs et mil hinnoil suurinpiirtei ihmiset tuol myy vaatteita? Et onks iha paril eurol vai lähemmäs kymment euroo?:) ku mietin et kui paljo rahaa kannattaa ottaa mukaa tai kannattaako lähtee ollenkaa jos ois n. 10-20 euroo sinne käytettävän..? 😃
EMMA,
toi riippuu ihan ite myyjästä, mutta mitä ite oon tuolla pari kertaa käyny, niin vanhemmat ihmiset pyytää aika sievettömiä summia pienistäkin tavaroista. Nuoremmilla on taas halvemmalla myytävää, mutta en koskaan ole törmännyt myyjään, joka olisi myynyt tavaroitaan alle kolmella eurolla. (: paitsi tietenkin me myytiin tuolla ihan eurollakin tavaroita haha 😃 kyllä uskoisin, että kymmenenkin euroa riittää tuolla vallan hyvin (:
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Jenna,
oot tosi kaunis ja aivan ihana blogi! 😊

http://jct-bloggercom.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/164524944421067286
EMMA,