from Zara

SHOPPING
Vaan kolme päivää viime postauksesta - kyllä, pidän 'kirjaa' postauksien aikaväleistä ja tää alkaa kokoajan vain pienentyä. Mikä on hyvä juttu siltä kannalta, että blogi on varmasti palaamassa pian omaksi itsekseen. :-) Mulla on onneksi jopa korvan takana parit postausideat, mutta laittakaa ihmeessä vinkkiä, mitä itse haluaisitte lukea? 
Mennääs kuitenkin pari päivää taaksepäin torstaihin, kun extempore lähdettiin Vivianinkaa Jumboon, ensimmäiseksi toki hakemaan lunausta odottavia lippuja ensi viikon ensi-iltaan - kaikki voi varmaan tässä vaiheessa arvata, mitä leffaa ollaan menossa kattomaan? Niiden jälkeen päätettiin vaan kierrellä nopeasti välttämättömät kaupat ja vaikka mun oli tarkotus pitää silmiä kiinni lukuunottamatta paria huivia (joita ei muuten edes lähtenytkään mukaan haha), iski Zarassa silmään just eikä melkein täydellinen parkatakki.
Siitä on varmaan jo reilu vuosi, kun Weheartitissa pyöri kuvia lyhyistä parkatakeista ja viimeinen isku oli Mariannan oma versio kyseisestä mallista. Siitä lähtien kuljin kaupoissa vähän kaikkia takkeja silmällä pitäen. Löysin parit muutkin kivat parkatakit, mutta tää vei mun sydämen heti kättelyssä, niin täydellinen värin, pituuden ja mallinsa puolesta. Kaiken lisäksi plussaa tosta sisäkarvasta, jota löytyy niin selästä, kyljistä kuin hupustakin + karvareunuksesta. Superlämmin ja kovan hintansa väärti - kevensihän tää lompakkoa 89,95€ verran. Mutta musta tuntuu, että tää on monen vuoden takki, jos en tätä mene pilaamaan heti ensimmäisen talven jälkeen *kop kop kop*

Tykkää-merkinnät

Kommentit