FROM NEGATIVE TO POSITIVE

LIFESTYLE

Näin Reetan blogista hauskan postausidean, jossa negatiiviset ajatukset ja tapahtumat yritetään muuttaa positiivisiksi kokemuksiksi. Tää oli hyvä harjoitus itsellenikin, jolla on välillä taipumus hautautua niihin pettymyksiin, ilkeisiin kommentteihin tai huonoon oloon - jokaisessa asiassa on kuitenkin aina jotain hyvää. Suosittelen tekemään tän jos ei omaan blogiin niin ainakin paperille tai päiväkirjaan!

I saw a fun idea to change negative things into positive experiences from Reetta's blog. This was a great exercise for the mind because I tend to sometimes bury myself with negative comments, disappointments and bad feelings. There's always that little dim of light in everything. I recommend doing this, maybe on your own blog or on a paper/diary.

Mun ruutuaika on noussut taas käsittämättömäksi, ja oman puhelimen tuijotus on alkanut ahdistamaan itseäni.

En vieläkään ole saanut aikaiseksi siivota parveketta kuolleista kesäkukista ja vaihtaa ne syksyisiin kasveihin.

Mun pitäisi varmaan varata aika hammaslääkäriin, mutta 1) en pidä puhelimessa puhumisesta ja ajan varaamisesta ja 2) (hammas)lääkärit saavat mut älyttömän jännittyneeksi.

My screen time has risen up quite a bit and the thought of staring at my phone is getting pretty anxious.

I still haven't cleaned my balcony from the dead summer flowers and bought new plants for autumn.

I should make an appointment to a dentist but 1) I hate calling for an appointment and 2) dentists and doctors in general make me feel extremely nervous

•••

Teen tosi paljon 'töitä' kännykällä. Muokkaan kuvat, hoidan sähköpostit, pyrin pitämään itseni ajantasalla kännykän avulla. Enkä edes katso sarjoja enää puhelimesta, joten ruutuaika ei enää koostu niistä!

Oon saanut suunnitella, minkälaisia kasveja haluisin syksyn ja talven ajaksi ulos. Vaihtoehdot ovat loputtomat eikä mulla ole tilaa jokaiselle pienelle kuuselle tai kanervalle. Suunnittelu siis jatkukoon!

Oon saanut muita hoidettavia juttuja tehtyä, jotka on rauhoittaneet mua hirveästi. Eikä sillä hammaslääkärilläkään kiire ole, kun ei ole akuuttia tarvetta.

I do a lot of 'work' on my phone. I edit all my pictures, keep track on my emails and try to be up-to-date in general. I don't even watch shows on my phone anymore so that doesn't affect the screen time.

I've been planning the redecoration of my balcony lately and the endless options of autumn-ish plants makes it harder than I thought. I can't fit all the nice plants and decorations in my little balcony.

I've crossed over some stuff I should've done a long time ago so that makes me a little relieved. And after all the dentist isn't necessary right now but the check up needs to be done at some point.

Mua tavallaan harmittaa asua yksin, kun Cofi on tullut kotiin vanhemmilleni. Tuntuu, että jään tän pennun kasvusta täysin paitsi, ja koirakuume kasvaa edelleen.

Mun iho on mennyt vähän huonoon kuntoon, ja sekä mun otsa että leuka kärsii pienistä näpyistä.

Alkusyksy ja viilenevä sää sekä pimenevät illat on saanut mut totaalisen raiteiltaan syömisen kanssa, mutta terveellisesti syöminen tuntuu tällä hetkellä ihan pakkopullalta. En myöskään oo vähään aikaan tehnyt ollenkaan kotiruokaa, vaan syöny joko ulkona tai korvannut lämpimän ruoan turhilla välipaloilla.

I'm kind of sad to live alone when my parents got a new puppy. I feel like I'm missing out of this like him growing up.

My skin's condition has gone worse really quickly. I don't know if it's the weather, the products I use or something that I eat. Anyway my forehead and chin are full of tiny pimples.

The beginning of autumn and cold weather has made me lose the track of my eating habits. I'm the laziest to cook and that's why I've either gone out to eat or just skipped meals and replaced them with unnecessary snacks.

•••

Oon käyny kotona kylässä enemmän, ja vaikka pikku hauva viekin huomion, niin oon päässyt viettämään aikaa myös perheen kesken.

Pienistä näpyistä on onneksi aika helppo päästä eroon, ja ne ovat muistuttaneet kuorinnan ja kosteutuksen tasapainosta. Talven tullessa on myös hyvä muistaa parempi kosteutus, kun iho kuivuu entisestään.

Ulkona syöminen on ollut mulle se sosiaalinen asia, mikä jo itsessään piristää muuten harmaantuvassa ympäristössä. Oon nähnyt kavereita ruokailujen merkeissä, joten huonoa omaatuntoa ei pitäisi tuntea. Mutta onhan se kotiruoka ihan parasta!

I've been visiting home more than ever and even though the little puppy takes all of our attention, it's nice to spend quality family time too.

Little pimples are easy to get rid of after all and it has reminded me of the importance of exfoliating and moisturizing. The closer the winter comes it's more important to remember use heavier creams for the dry skin.

Going out to eat is a social thing for me and I've met a bunch of friends with coffee, lunch or dinner. Let's not feel bad about that since food is supposed to be enjoyed. But I still need to start cooking home again.

Mua on hieman alkanut häiritsemään tää otsatukka. Se on yksi osa syy otsan näppyihin, mutta nykyään se on myös sen verran pitkä ettei sitä kannata pitää enää suorana kasvoilla. Kasva jo pois!!

Oon seurannut vierestä, kun kaverit ovat aloittaneet taas opiskelut, mutta itse junnaan edelleen paikoillani. En vain osaa tehdä tän asian suhteen kunnon päätöksiä, kun tuntuu, ettei mikään suunta tunnu oikeelta.

Oisin niin valmis hankkimaan uuden tatuoinnin, mutta talous ei anna nyt periksi parin sadan euron sijoitukselle.

My bangs are annoying! It's already too long to be styled normally and I just hope it will grow out soon.

I've watched my friends get into universities this fall but I'm still wondering what to do. I can't make any rational decisions considering this topic because nothing feels right.

I'm so ready to get a new tattoo but my money situation doesn't allow an investment of a few hundred euros right now.

•••

Onneksi otsatukka alkaa kohta olla siinä pituudessa, että voin stailata sen curtain bangsiksi. Sehän on tosi iso tukkatrendi tällä hetkellä.

Oon saanut kivoja tilaisuuksia etenkin blogin avulla, jotka pitävät mut keskittyneenä tähän juttuun. Kuulette/näette niistä myöhemmin!

Uuden tatuoinnin suunnittelu on aina jännittävää, varsinkin kun tällä seuraavalla olisi iso merkitys mulle. Nyt on hyvä aloittaa säästäminen sitä varten!

Thank god my bangs are almost so long I can style them as curtain bangs which is a huge hair trend right now.

I've got great opportunities considering my blog this fall and they make me focus on blogging even more. You will hear about them later so stay tuned.

Designing a new tattoo is always exciting, especially since this one would have a big meaning to me. It's a good time to start saving for that!

Tätä on hyvä soveltaa myös jatkossa, jos arjessa tekee mieli valittaa jostain negatiivisesta asiasta. Yrittää kääntää kaiken positiiviseksi, niin eiköhän jossain vaiheessa mieli tee niin jo automaattisesti.

This is a great practice for daily tasks and things that you may come across. If you're trying to turn everything into positive, your mind will probably start doing that automatically in time.

#bestofnouw

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tyylipersoonallisena
Tyylipersoonallisena,

Tosi nättejä kuvia!

nouw.com/tyylipersoonallisena
EmmaKoo
EmmaKoo,

Kiitos!! 😍

nouw.com/emmakoo
Sini,

Hei wau, aivan ihana postausidea! Tän lukeminen teki tosi hyvää, kyllä lähes kaikesta löytyy hyvät puolensa 😊

mahdollisestiehka.blogspot.com/
EmmaKoo
EmmaKoo,

Kiitos, tätä oli tosi terapeuttista tehä! Ideahan ei ole siis omani, mutta voin suositella kyllä jokaiselle kokeilemaan ihan vaikka parilla negatiivisella asialla. ☺️

nouw.com/emmakoo