FRIDAY MORNING

SHOPPING, LIFESTYLE
Moikka ihanat <3 Tuun nyt päivittelemään kuulumisia parilla randomkuvalla, jotka tänä aamuna nappasin. Sain vihdoinkin nukuttua mun yön älyttömän hyvin, edelliset yöt kun on menneet vähän miten sattuu: heräilyä, sängyssä pyörimistä sun muuta. Heräilinkin tänään vasta yhdentoista jälkeen ja hyppäsin siitä suoraan suihkuun. Nyt täytyy hiukset kuivattaa hiustenkuivaajalle, ennen kuin lähden tuonne sateeseen viemään meidän karvapalloa ulos! Sen jälkeen voisinkin syventyä Katsomon puolelle katsomaan Beverly Hillsin täykkäreiden katsomatta jääneet jaksot. 
Loreal Parisin Elvital Color Vive -hoitosuihke ja System4 -hiuspohjaöljy pelastaa mun hiukset aina suihkun jälkeen! Tota hoitosuihketta käytän, jotta hiuksista tulisi pehmeämmät ja toi helpottaa harjaustakin huomattavasti. Myös hiusten sähköisyys vähentyy tätä käyttäessä. Ton System4 -hiuspohjaöljyn sain kummitädiltä, kun mulla oli päänahan kanssa hirveä ongelma ja nyt käytän tota, jottei mulla tulis niitä samoja ongelmia takaisin. Toi kosteuttaa päänahan eikä edes rasvoita hiuksia, mikä on pelkkää plussaa, varsinkin kun mun hiuksilla on tapana rasvoittua älyttömän helposti.
Aamupalan kera lueskelin vanhoja Miss Mixin numeroita ja kuuntelin kännykästä ihan uutta tuttavuutta: The Summer Set ♥ En voi olla rakastuneempi kyseisen bändin biiseihin!
Vihdoinkin omistan ikiomat Zaran denimin väriset perusfarkut! Eikä maksaneet, kuin noin 35€. Tuun varmasti hamstraamaan noita kyseisiä farkkuja lisääkin, tietenkin eri väreissä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit