EVERYDAY PHOTOS

LIFESTYLE
Näin siinä käy, kun antaa otteen lipsua... Näiden kuvien piti tulla jo viime viikon sunnuntaina tai ainakin maanantaina, mutta hups... Nyt onkin jo torstai. Päivät menee kyllä sellasta vauhtia, etten ite pysy perässä, tuntuu, etten oo saanut nukutuksikaan kunnolla viime aikoina ja kaikki vaan painaa päälle. Onneksi tää viikko on ollut vähän rauhallisempi, ensi viikolla vietetään päivät taas nenä kiinni kirjoissa!
Maailman kauneinta aikaa ikinä! Tykkään just tästä hetkestä, kun vihreetä on vielä suurimmaksi osaksi, näyttää niin nätin värikkäältä. Toivotaan, ettei lehdet nyt ihan vielä putoa kaikki puista vaan saadaan nauttia tästä väriloistosta vähän pidempään.
Kuinka moni teistä on myös koukuttunut tähän peliin? En kestä, tätä tulee valehtelematta pelattua melkein kokoajan, haha. Koulussa vietetään välkät kavereiden kanssa puhuen, millä tasoilla ollaan ja ketä deittaillaan - niin hauskaa :-D 
Aloin viime talvena juoda kahvia joka päiväisesti, mutta kesällä tuli pieni katko. Nyt, kun on aamuherätykset ja pikku syysmasennus, kahvi on tullut takaisin mun elämään. Eikä aamut lähde enää käyntiin ilman haha!

Tykkää-merkinnät

Kommentit