Estonia shoppings

SHOPPING
Palataampas ajassa taaksepäin viime viikon keskiviikkoon, jolloin vietettiin viimeistä luokkaretkeä Virossa. Tyttöjen kanssa odotettiin innolla, että päästäisiin shoppailemaan ja tuhlaamaan rahoja kauppoihin, joita ei Suomesta löydy. Pidän ittelläni ostoslistaa tietokoneen työpöydällä ja tän reissun jälkeen sai pyyhkiä tosi monta kohtaa pois, kun täydelliset yksilöt löytyikin lätäkön tuolta puolen. 
Musta ja valkoinen neuletakki on puuttunut kokoelmastani iät ja ajat ja Bershkassa törmäsin tohon valkoiseen. Sovituksen jälkeen kävin nappaamassa myös mustan enkä kyllä kadu yhtään. Noi on ihanan lämpöisiä, mutta kuitenkin hengittäviä, että menee niin kesällä kuin talvellakin. Hintaa löytyi 24,99€ kappaleelta.
Mun missiona oli joko laivan kosmetiikkaosastolta tai itse maista löytää täydellinen huulipuna. Olin luovuttaa jo yhdessä vaiheessa, kunnes mentiin kaiken shoppailun päätteeksi Viru-keskuksessa sijaitsevaan Kaubamajaan, josta lähti Maybellinen huulipuna sävyssä 250 Mystic Mauve ja Lumenen huultenrajauskynä sävyssä 4 (?). Hintaa en muista yhtään, mutta samassa luokassa liikuttiin kuin Suomessakin.
Voisin sanoa tätä Pull&Bearin farkkupaitaa herätysostokseksi, koska tää lähti mukaan sovitukseen aika nopeasti, vaikken edes ollut varma haluanko ostaa sitä. Päätin kuitenkin viedä tän kassalle ja hintaa sillä tuli 19,99€. Nyt mulla on vaalean farkkupaitani kaverina myös tummempi yksilö.
Bershkasta lähti mukaan myös armeijakuvioiset oloshortsit hintaan 9,99€. Tollasia rentoja kotishortseja pitäisi hankkia enemmänkin.
Zarasta ainoana löytönä lähti kauan kaivatut, mustat slip-onit. Toi verkkojutskakuvio (?) on mun mielestä ihana, ne tuo kenkiin jonkun jujun. En noita välttämättä olisikaan hankkinut, jos ne olisi ollut ihan pelkistetyt. Hintaa näillä oli 29,95€. 
Jo menomatkalla jäätiin kattelemaan laivan aurinkolasivalikoimaa ja päätettiin tulomatkalla sitten tutustua niihin enemmän. Sieltä löytyikin noi rusehtavat hintaan 13.50€ (jos oikein muistan). Eihän noilla mitään uv-suojaa taida olla, mutta on ainakin nätit päässä!
Viimeisenä Bershkan valkoinen bleiseri hintaan 29.99€. Oon jo kauan ajatellut ostaa valkoisen yksilön mun mustan, harmaan ja beigen bleisereiden kaveriksi - ja nyt multa löytyy bleiserit jokaisessa neutraalissa värissä. Tässä ihastutti etenkin noi hihat, jotka jää hieman ranteen yläpuolelle. Oli kyllä nappilöytö!

Tykkää-merkinnät

Kommentit