ENSIMMÄINEN KULTAINEN KELLO

SHOPPING
Tulimpas esittelemään uutta korukokoelman jäsentä, nimittäin kultaista O.N.E-merkkistä kelloa. Olin kattonut tuota muutaman päivän, kun äiti sen bongasi ja sitten harkitsinkin, haluanko varmasti tuollaisen. Vaikka oli monia ihanempia - sekä huomattavasti kalliimpia - vaihtoehtoja, rakastuin tähän, kun sain sen Kultajousi-liikkeessä ranteeseeni. Ranteessa kello näyttää suloiselta, eikä ole liian massiivinen tai pieni omaan makuuni. Tosiaan, hinta oli 39,90€, mutta tämä oli 25% alennuksessa ja sitten vielä äidin kanta-asiakaskorttialennus - mikä lie -, niin hinnaksi tuli 29€. Aika hyvin tuollaisesta kaunokaisesta, haha! (: 
Mulla on ollut nyt muutamien päivien ajan kauhea meno kokoajan, vaikken missään ihmeellisissä paikoissa käynytkään. Tuntuu ainakin, että olisin kokoajan vaan menossa ja kotona pääsee hengähtämään maksimissaan noin tunniksi. Tänään sain ainakin kauhean energiapistoksen ja oonkin tossa laittanut neljä koneellista pyykkiä kuivumaan ja kaksi telinettä vaatteita veinkin kaappeihin, kun olivat jo kuivat. Ihmettelin loppujen lopuksi itsekkin, mistä nyt tuulee, yleensä pyykit on sellaisia joita en jaksa laittaa ollenkaan - ja sitten seuraavana päivänä mietin, mitä istä laittais päälle, kun kaikki pesussa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Helmi,
Oi, mä olen niiin haaveillut tuollaisesta kellosta! Nimenomaan juuri tuo kultainen iskee mun silmään, varmasti upea. ♥ Oli kyllä sen verran huokeahintainen että voisipa itsekkin käydä ostamassa! 😊)
www.blogger.com/profile/097493890743150362
EMMA,
munkin silmää miellyttää valtavasti kaikki kultaiset kellot, voisin hamstrata niitä kilokaupalla haha 😃
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Anonyymi
,
minulla on kaksi miesten one kello. toisella on musta kellotaulu ja toisella valkoinen kellotaulu. valmistettu japanissa ja samalla laatukello.