DIY: PERSOONALLINEN TAULU

LIFESTYLE
Pientä blogihiljasuutta on ollut tällaset muutama päivä, mutta nyt pääsin taas bloggaamaan diy-projektin merkeissä. Tosiaankin, viikonloppu meni ainoastaan kavereiden kanssa - parasta seuraa, ootte ihania - ja alkuviikko samaa rataa. Nyt taitaa kuitenki jäädä meijän koulun katolla hengailut, kun ilmat on jo iltasin - jopa päivisin - niin älyttömän kylmiä, että hyvä, kun uskaltaa nenää työntää ollenkaan oven ulkopuolelle. Myös ensimmäiset ripari-ilmoittautumiset on alkanu, enkä malta oottaa sitä päivää, kun saadaan tietää samalla riparilla olijat. Vähän kyllä jännittää, tuntuu niin monimutkaiselta ilmoittautua, mutta eiköhän se tästä, haha! Ajattelin muuten tehä yli 50 lukijan kunniaksi jonkinlaisen erikoispostauksen - ehdotuksia?
Mutta tähän postauksen pointtiin, eli pitkästä aikaa diy-juttuja! Sain pari päivää sitten idean piristää mun tyhjiä kehyksiä tulostetuilla kuvilla ja päätinkin sitten heti alkaa weheartitista ettimään kivoja kuvia. Ja anteeksi puhelinkuvat, mun kamerassa ei tällä hetkellä ole akkua ja laiskana en sitä jaksanut ruveta lataamaan ennen projektin aloittamista.
Tarvitset: sakset paperia  liimaa  viivotin  tulostettuja kuvia valokuvakehys
Tee näin:Ensiksi, päätä mikä kuva menee mihinkin kehykseen.PIENI KEHYS: 1. Mittaa kehyksen sivut viivottimella ja leikkaa kuva (voit myös jo ennen tulostamista muokata kuvaa mittoihin sopivaksi).2. Aseta kuva kehykseen ja leikkaa vielä valkoista paperia taustaksi (jos vahingossa leikkasit kuvan liian pieneksi).3. Laita se takajuttu kiinni ja taulu on valmis!ISO KEHYS:1. Leikkaa valkoista paperia kehykseen sopivaksi2. Sommittele leikkaamasi kuvat paperille ja liimaa ne3. Aseta paperi kehykseen ja kiinnitä se takajuttu!
Ja tässä hieman huonolla laadulla varustettuna lopputulokset. Kunhan saan kameran ladattua, niin voisin johonkin postaukseen kuvauttaa nää uudestaan! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

sara,
love it 😊
sara.vionno.se
Anonyymi
,
hengaatteko oikeesti jossai koulun katolla...