DIY KOHOKUVIOITU VAASI

DIY
Yöpostailua varmaan ensimmäistä kertaa ikinä! Halusin saada tän postauksen vielä tänään ulos (kymmenen minuuttia aikaa kirjoittaa teksti.... taitaa mennä lauantain puolelle haha!), joten mennään suoraan asiaan.  Siitä on jo aikaa reilusti kolme vuotta, kun sain äitiltä ton Jean Paul Gaultterin suunnitteleman Coca Cola pullon ja se pysyikin esillä mun huoneessa, kunnes tyyli muuttui ja se joutui piiloon laatikoihin. Enhän mä tota poiskaan raaskinut vieläkään heittää, mutta onneks tumblr pelasti ja keksin kivan pikku diy-projektin.
Tässä siis lähtötilanne - korkki poistettu ja limut kaadettu viemäristä alas. 
Koko projektiin tarvitaan:• pullo/vaasi• maalia (suosittelen spray-maalia!! helpompaa kuin pensselillä maalaaminen) • tussin• kuumaliimaa
1. Maalasin aluksi ohuen pohjakerroksen, jonka annoin kuivua noin tunnin. 2. Piirsin mustalla tussilla ääriviivat, koska en vapaalla kädellä uskaltanut lähteä taiteilemaan mieleistäni kuviota. Ei hätää, tussi jää loppujen lopuksi piiloon! 3. Kuumaliiman ollessa käyttövalmiina, aloitin tekemään kohokuviota ääriviivoja seuraten. Luulin tätä vaihetta helpoksi, mutta loppujen lopuksi se olikin yllättävän vaikeaa - kärsivällisyyttä! 4. Liiman ollessa jäähtynyt maalasin pullon vielä pariin kertaan, jotta kaikki olisi peitossa ja lopputulos miellyttäisi silmää. 
Ja tässä lopputulos! Oon itse tosi tyytyväinen, vaikka se voisi olla siistimpikin, mutta itsetekemisen jäljet on varmaan kuitenkin parasta tossa pullossa. Hirveä hinku tehdä noita lisää, mutta ei mulla olisi mitään käyttötarkotusta, mutta ehkä sitten joskus, haha!
Mitäs pidätte?
  • Lähetetty: DIY

Tykkää-merkinnät