DIY HIGHLIGHTER

BEAUTY, DIY
Oonko ainoa, joka on kyllästynyt tuhlaamaan monia kymppejä meikkeihin, joita ei välttämättä tulisi edes käytettyä päivittäin (ei sillä, että mikään käyttämäni meikkituote maksaisi sen pari kymppiä, lukuunottamatta ripsaria...) Mun kohdalla tällasia on ollut esimerkiksi aurinkopuuteri, luomivärit, eyelinerit... Ja uusin tulokas: highlighter. En oikein edes tiedä, mikä merkki olisi hyvä ja paljonko olisin kyseiseen tuotteiseen valmis pistämään.   Yks päivä sitten välähti: multa löytyy paljon kimaltavia luomivärejä, joita ei vaan tuu käytettyä ollenkaan. Niimpä vanhan puuterin boksin ollessa tyhjä, päätin koota nämä käyttämättömät shimmerit yhteen.
Omaan, home-made highlighteriin tarvitaan siis ihan tyhjä meikkiputeli, koolla ei ole väliä. Ite käytin Lumenen vanhan puuterin boksia, joka osoittautui hyvänkokoiseksi.  Seuraavaksi otetaan vanhojen luomivärien purkit ja purnukat, joiden sisältö kumotaan kyseiseen purkkiin, Annostelin ihan silmämääräsesti, enkä kaikista tuotteista käyttänyt koko sisältöä. Lisäksi sekoitin niin hopeisia sävyjä kuin pronssisiakin, jotta lopputulos mätsäisi jotenkin omaan ihon sävyyni. 
Kun ollaan tyytyväisiä, veitsellä tasoitetaan pintaa. Tässä vaiheessa kannattaa vaiheittain lisätä raakaa alkoholia (tai mun tapauksessa kynsilakanpoistoainetta) vähän sinne tänne, jotta saadaan koko homma pysymään kasassa. Laitoin itse aika reilusti, että highlighter oli kokonaan märkä, jopa vähän 'lillui' kynsilakanpoistoaineessa, jotta se tiivistyisi mahdollisimman hyvin. Pinnan ollessa tasainen ei muuta kuin yöksi kuivumaan kansi hieman avonaisena ja aamulla olisikin käyttövalmis highlighter! 
Pysyvyyteen voin sanoa, että toimii - periaatteessahan sulla on poskessa vaan luomiväriä. Tykkään, kannatti vähän uhrata käyttämättömiä puteleita, eipähän jouda turhaan roskiin.  Ja jos tällaisen tekeminen ei onnistu tai innosta, vinkkinä: highlighterina voi siis ihan hyvin käyttää normiluomivärejä! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit