DIY || EMBROIDERY TREND

DIY
It's on - nimittäin koeviikko. Tänään aloitettiin espanjalla, joka meni muy bueno, ja huomenna jatketaan kuuden tunnin äidinkielen esseellä. Tekemistä riittää, ja lisäksi nappasin viikon alussa itselleni aivan hirveen flunssan. Ääni käheänä ja nenä tukossa yritän jaksaa, mutta keskittyminen on huomattavasti kärsinyt, enkä oo untakaan meinannut saada. Thank god ulkona paistaa aurinko, tulee heti parempi fiilis!  Uusin trendi-ihastus saapui vähän puun takaa, mutta kun ensimmäistä kertaa näin embroidery-käsitellyt farkut, oli se menoa se! Embroidery tarkoittaa siis kirjailtua vaatetta, ja itse tykästyin eniten kukkien ja denimin yhdistelmään.
Mulla oli just tullut vanhempiin farkkuihin reikä takapuoleen (ihmettelen vieläkin miten??), mutta koska kyseiset farkut ovat ihan totaalliset lempparit, en halunnut niitä ihan heti pois heittääkään. Yritin kyllä ommella reiän kiinni, mutta päällä ollessa farkut repesivät uudestaan.. :D Pakko oli siis keksiä jotain - hyvään aikaan keksin kokeilla tätä embroidery-tekniikkaa.
Ostin Tokamannilta ihan muutamalla eurolla näitä silitettäviä kuvia, punaisen ruusun ja kaksi keltaista kukkaa. Ajattelin laittaa noi kaikki näihin farkkuihin, mutta puolivälissä ajattelin käyttää vain punaista ruusua (sidenote: osta lisää, koska yksistään toi on vähän tylsähkö). Keltaisilla piristin siis farkkushortseja ihan muuten vaan.   Ei siis muuta kuin ruusu reiän päälle ja silitetään se farkkuihin kiinni. Kannattaa käyttää välissä jotain ohutta kangasta (itse käytin tyynyliinaa). Vaikka kuva jäi ihan hyvin kiinni, käytössä huomasin sen repsottavan, eli kannattaa myös ommella toi tietyistä kohdista kiinni (riippuen minkälainen kuva on). 
Ite oon aivan rakastunut, en malta odottaa, että pääsen käyttämään noita shortseja. Seuraavaksi ajattelin pistää muutamat ehkä farkkutakkiin, täytyy vain varoa, ettei kohta oo kaikki vaatteet käsitelty.. :D
Mitäs tykkäätte? Onko kirjailu iskenyt teihin?
  • DIY

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Milla,
Tosi siistejä! Farkkutakkiin tollaset sopii varmasti tosi hyvin 😊
http://millattt.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/111593541813181231
Tiia Emilia,
Niin hienoja kirjailuja! ❤ tsemppiä kokeiden kanssa! 😊

tiiaemilia.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/132822930320710746
Sini,
Oii noi on tosi nätin näkösiä! Varsinkin tuo punainen ruusu farkuissa on tosi söpö 😊 Itsellä alkaa koeviikko olla huomista psykologian koetta vaille taputeltu. Tsemppiä kokeisiin!
http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Hertta,
Ihania!!

101bigdreams.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/078305399482774574
Emma,
oon samaa mieltä, nyt täytyy vaan äkkiä päästä toteuttamaan 😃
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Emma,
Emma,
toi sinisen ja punaisen yhdistelmä on mun mielestä tosi nätti 😊 ja voih, olisipa mullakin, ensi viikko vielä edessä! toivottavasti sulla meni hyvin 😊 kiitos <3
www.blogger.com/profile/019225436961484072