DIY DIY

LIFESTYLE
Moikka ihanat! :-) Vihdoin mulla on virallisesti kaikki DIY-projektit valmiina (tai ne mistä kerroin, uusia on taas keskeneräsinä odottamassa valmistumista). Näitä tuli aika paljon yhteen postaukseen, mutta menköön nyt näin. Mitäs tykkäsitte? :-)
Ostin tän villapaidan pari vuotta sitten ja en tiedä mitä silloin ajattelin, mutta valitsin tän koossa L. Siis neljä-kolme kokoa isomman. Ensiksi tää oli ihana ja sopi moneen asuun, sitten se vähän jäi ja on tänkin talven pyörinyt vaan milloin kaapissa ja milloin rekillä roikkumassa. Halusin ehdottomasti tehdä tälle jotain, joten ei muuta kuin hihat heilumaan: etuhelma lähti, pari reikää tuli selkäpuolelle kultaisine nappeineen ja kyynerpäät saivat harmaat paikat - tällä hetkellä toi on ihana ja harmittaa, kun pääsen käyttämään tota vasta ensi talvena...
Pahoittelut huonosta kuvasta... Tästä tuskin huomaa eroa, koska toppi ei juuri muuta muutosta kokenut kuin lyhennyksen - tosi pienen sellaisen. Helman jätin ompelematta, koska se kääntyy tolleen kivasti, etten nähnyt sitä pakolliseksi.
Onnistunein vaatekappale tulee tässä! Kyseinen toppi alkoi ärsyttämään tuolla kaapissa, koska tiesin etten sitä tulisi käyttämään tuollaisena. Mä ajattelin eka ihan tavallisesti vaan lyhentää tota, mutta onneksi tajusin käyttää pituutta hyödyksi ja teinkin tollasen solmupaidan - ja oon niin rakastunut tohon!
Tästäkin tuli älyttömän onnistunut. Pari vuotta sitten hankin tän hupparin Virosta, eikä tota oo käytetty sen jälkeen kertaakaan (edes kotona), joten tiesin, että tää tarvitsi muutoksen. Ei muuta kuin sakset käteen ja nyt mulla roikkuukin tuolla rekissä ihana crop-hoodie haha :-D Kesällä toi tulee olemaan ihan unelma!

Tykkää-merkinnät