CYPRUS 2015

TRAVELLING
Nyt on kotiuduttu Kyprokselta ja kuvat käyty läpi sekä muokattu postauksia varten. Oli kyllä taas ihana reissu, aurinkoa tuli otettua enemmän kuin tarpeeksi (ja siitä on todisteena aikamoiset rusketusrajat) ja kreikkalaista salaattia söin kyllästymiseen asti. Mutta on myös ihanaa olla kotona ja elää kokopäiväisen wifin kanssa, haha. En saanut ajastetuksi teille mitään postauksia viikon ajalle ja instagramin päivityskin jäi vähälle, kun wifi toimi vain hotellin aulassa (jossa myöhäsiä iltoja tuli pariin kertaan vietettyä). Onneksi kamera oli taas mukana ja kuumuudesta huolimatta jaksoin kantaa sitä mukana.
Me mentiin siis Kyproksen Pafos-nimiseen kaupunkiin, jonne on noin puolentoista tunnin bussimatka Larnacan lentokentältä. Tykkäsin tosi paljon tosta paikasta, vaikka eihän se mikään kaikista tekemisen täyteisin kaupunki olekkaan. Siellä kuitenkin sijaitsi Kyproksen isoin ostoskeskus Kings Avenue Mall, jossa käytiin muutaman kerran ja josta lähti monta uutuutta taas mukaan.
Pafoksella ei ollut oikein kunnon rantoja, paitsi yllä olevassa kuvassa näkyvä pieni ranta, joka oli lähellä meidän hotellia sekä kauempana sijaitseva Coral Bay. Kaikkialla oli tosi kivikkoista ja karua, mutta kuitenkin maisemat olivat aika kauniit.
Meillä oli hotellina Kefalos Beach Village, jolla on nimensä mukaan oma ranta-alue. Saatiinkin aina välillä punnita mennäänkö altaalle vai rannalle... Hotellialue oli tosi kaunis kaikkine katuineen, se kun oli vähän sellainen pikku kylä, haha. Pakko myöntää, että varmaan kaunein hotelli, jossa oon ollut .
Details... Yhdistin Zaran pitsiseen shortsipukuun farkkupaidan (Pull&Bear), Zaran mustat slip-onit ja synttärilahjaksi saadun DKNY:n pikkulaukun. 
Meidän hotellista lähti  rantakatu, joka oli noin 2 kilometriä pitkä ja johdatti Pafoksen satamaan, turistialueelle. Käveltiin tota pitkin muutaman kerran satamaan ja yksi ilta uskaltauduttiin kävellä pilkkopimeässä takaisinkin, vaikkei tuolla mitään katuvaloja ollut. 
Lisää kuvia tulossa niin pian kuin mahdollista... :-) Ja teen varmasti ostospostauksenkin, niin kivoja juttuja löytyi!

Tykkää-merkinnät

Kommentit