COZYING UP

INTERIOR

Syksy ei ole vain neuleiden ja sukkahousujen sekä nilkkureiden esiin kaivamista, vaan myös kynttilöiden, vilttien ja kotoisan tunnelman kulta-aikaa. Minä ja mun jopa kliininen, puhdas ja valkoisen painottama sisustusmaku voi osalle näyttää hyvin kylmältä ja tylsältä, mutta vaaleaan sisutukseen on tosi helppo tuoda lämpöä. Haluaisin tuoda huoneeseeni vielä enemmän lämpimiä sävyjä ja materiaaleja, mutta tilahan tässä alkaa loppumaan... :D

Autumn is not only finding new knits, boots and tights but also the perfect time to start burning candles, wrap yourself in a blanket and make your home feel cozy and warm. My sense of decoration is quite white and clean which may seem boring and cold for some people but it's actually easy to make the ambiance warmer with little changes. I'd like to bring even more warmer tones to my room but I really don't have space for everything.. :D

Mitä muutoksia siis tein huoneeseeni?

● Järjestin tuikkukippoja ympäri huonetta, joihin saa illalla laitettua ihanat tuoksukynttilät palamaan

● Vaihdoin talvitakit rekkiin ja siirsin kesätakit piiloon - karvatakit tuovat heti syksysemmän tunnelman huoneen sisutukseen.

● Vaikka kasveja mulla on ollut koko kesän ajan, niin nyt niitä on jopa ennätysmäärä, sillä vehreät kasvit tuovat kivasti eloa vaaleaan huoneeseen. Joulutunnelman luomiseksi täytyy ostaa myöhemmin joulutähti!

What did I do to my room to make it cozier?

● I placed tea light holders all around my room so I can burn my candles every evening

● I switched summer jackets to winter coats on my clothing rack - the furry coats really bring more fall-ish feeling to the room.

● Even though I've had plants in my room before, now I have more than earlier because green plants truly makes the room feel more alive and put-together.

● Lisäsin puun matskuja ja sävyjä antamaan lämpöä - kuvakehykset, työpöydän alusta, samansävyiset takit rekissä, kukkaruukku... Pienillä jutuilla iso muutos!

● Lämmin viltti ja harmaa (epäaito) talja sängyllä. Hengaan niin usein sängyllä huoneessa ollessani, että sen tulee olla lämpöinen ja kotoisa, ja vilttiin on nopea kääriytyä, kun se on jo valmiiksi sängyllä.

● Uusi pehmoinen matto ei näy näissä kuvissa, mutta on ihana herätä aamulla, kun jalat osuvat suoraan mattoon eikä jääkylmään lattiaan.

● I also added more wooden materials and colors - picture frames, a tablet on my desk, coats of the same tones, wooden plant pot... A big change with little things.

● A warm blanket on my bed really makes the difference because I love to hang around on my bed no matter what I'd be doing and that's why it's important for me that the bed is cozy.

● I bought a new, soft rug that isn't shown in these pictures but I love to wake up and feel the rug under my feet instead of cold floor.

Teettekö te jotain muutoksia sisustuksessa syksyn ja talven saapuessa?

Do you make any changes in your home when fall and winter comes?

Tykkää-merkinnät

Kommentit