CLOTHING HAUL || SPRING

SHOPPING
Nyt, kun lukiokin on virallisesti suoritettu, voisin yrittää ottaa välittömästi otteen bloggaamisesta ja tässä etenemisestä. Pieni inspiraation poikanen on selvästi alkanut heräilemään auringonpaisteen ja sulavan lumen myötä, joten oon yrittänyt listata sekä postausideoita että to do -juttuja ylös; siivoa vaatehuone, pese kesäkengät , review -postaus yhdestä paletista, mitä löytyy mun matkalaukusta, käy ostamassa uusia piilareita...   Kuten edellisessä postauksessa kävi ilmi, vietin hetken lukulomasta risteillessä sekä Tallinnan että Tukholman maisemissa, ja mut tuntien mahdollinen shoppailu oli pakollista. Sen lisäksi oon kiertänyt kirppiksiä ja kauppoja muutenkin! Vaikka otsikko viittaakin kevätvaatteisiin, oon bongannut parit talviset jutut, jotka on päässeet vielä käyttöön. 
Farkkutakkeja ei voi koskaan olla liikaa, tän sävyinen multa vielä puuttuikin... :D Kirppiksellä kierrellessä tää tuli sattumalta vastaan, ja rakastuinkin tähän vähän niin kuin ensisilmäyksellä. 
Syksyllä tilasin Bershkalta mustat jeggingsit, jotka osoittautu parhaimmiksi 'farkuiksi' ikinä; Virossa ollessa piti sitten hakea toiset ihan liikkeestä! Seuraavaksi mukaan tarttuikin Stradivariuksen vaalean harmaat liituraitahousut. Nää on ihan kuin lökärit!
Gina Tricotin alennuksista löytynyt karvahuppari oli totaallinen heräteostos, mutta hyvä sellainen. Musta on tullut varsinainen vilukissa, joten tästä on ollut pelkkää hyötyä.
Hilfigerin liityraitahousut lähtivät Stockmannilta mukaan aika extempore, mutta oikea koko ja alelappu tekivät tehtävänsä; eikä nää ollut kuin 90€, tosin en oo koskaan maksanut niinkään paljon housuista :D
Instagramin highlighteissa vilahtava karvatakki bongattu kirppikseltä - käytetyn näköinen, mutta just kivan rosonen mun käyttöön!
Valkoisia kenkiäkään ei voi olla liikaa - etenkään, jos niissä on korkea pohja! Söpöt samettiyksityiskohdat (ja alelappu) vei mennessään Pull&Bearissa, joten tottakai nää piti ottaa mukaan. Oi, kevät ja kuivat kadut, pliis tulkaa nopee!
Farkkutakkeja ei siis todellakaan voi olla liikaa, jos ne on eri sävyisiä, eikä multa siis vielä löytynyt valkoistakaan yksilöä, kunnes tää oversize-versio tuli vastaan Bershkassa. Sovituksen jälkeen olin myyty, ja mielessäni oon yhdistänyt tän jo vaikka mihin asuihin!
Paksu ja pitkä villakangastakki on pyörinyt mun mielessä jo viime talvesta saakka, mutta kivaa ja istuvaa - sekä sopivan hintaista - ei meinannut löytyä millään. Kuten mulla on ennenkin käynyt, löysin just passelin yksilön. Tätä onkin tullut käytettyä ihan urakalla paksun materiaalinsa vuoksi!
Kevät tarkoittaa aina uusia aurinkolaseja! Ruskeat ja mustat saa nyt vähän väistyä (toki mä niitäkin edelleen pidän) näiden ihanan persikkaisten tieltä. Kappahlista bongatut peilipintaiset lasit lähti samantien mukaan, kun ne näin ja ovat päässeet jo monesti käyttöönkin
Ainiin, ihanaa pääsiäistä ♥

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Oooii toi karvatakki on niiin söpö♥
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Paula,
Aivan ihania ostoksia! Toi karvatakki ja huppari on tosi sulosia :3
www.blogger.com/profile/152175410293588943
Emma,
Emma,
haha kiitos! 😊 toi huppari etenkin noussut ihan lemppariksi!!
www.blogger.com/profile/019225436961484072