CHRISTMAS GIFTS AND SOMETHING FOR ME

SHOPPING
Viime lauantaina suuntasin kauppakeskus Kaareen, oli tarkoitus mennä kattelemaan uusia laseja näiden nykyisten kaveriksi, mutta tulihan siinä samalla ostettua ensimmäiset joululahjatkin. Sidenote, jos jotain rakastan niin joululahjojen suunnittelua ja ostelua, varsinkin kun tiiän tarkalleen, mistä joku tykkää ja löydän täsmälleen visiotani vastaavan lahjan kyseiselle henkilölle.
  Mutta ei siitä sen enempää. Vaihtoehtoja laseille löytyi parikin kappaletta, katsotaan jos jokin niistä tulisi loppujen lopuksi hankittua. Sen lisäksi löysin pari postausta takaperin esittelemien lempparihousujen kaltaiset uudet lempparit, hups - farkut ei vaan tunnu tällä hetkellä istuvan, käytän mielummin mitä tahansa muita alaosia.
Vaikka sää nyt onkin plussan puolella, en voinut jättää tätä turtleneck-neuletta Cubukseen. Pyörin Cubuksessa muutenkin ympäri ämpäri, löysin vaikka mitä kivaa ja neuleita olisin voinut hamstrata vielä enemmänkin.. :D Jopa myyjä huomasi mun päätöksenvaikeuden ja naurettiin yhdessä kassalla, kuinka kaiken voisi kantaa kotiinkin - kiitos siis hänelle, tällaisia myyjiä lisää!
Uusia helmikorviksia oon tarvinnut jo kauan, mutten koskaan ole muistanut sellaisia ostaa tilanteen tullessa. Nyt Sokokselta tuli vastaan tällaiset aikaisempia isommat ja ai että, oon rakastunut
  Nyxin contour stick oli pieni heräteostos, halusin ehdottomasti kokeilla, kun tää tuli vastaan. Ensimmäinen päivä takana ja tämäkin oli ihan nappiostos, tykkään älyttömästi!! Sen lisäksi vihdoin ja viimein sain hankittua tän Real Techniquesin pyörösiveltimen, meikkivoide on paljon tasaisempi kuin lättäsiveltimellä (anteeksi muuten nää nimitykset, hahah).
Kuviollisia, rennonmallisia housuja kattelin aiemmalla reissulla Cubukseen, mutta nyt vasta päätin ostaa. Kävin vielä sovittamassa ja oli pakko myöntää, ettei oo mun näköisempiä housuja olemassakaan. Ja vieressä olevat on ne aikaisemmin mainitsemat lempparihousut, paksua leggingsikangasta olevat housut, joissa on taskut ja etunappi ja vetoketju - kyllä kiiitos! Sille Cubuksen myyjällekin vihjailin uusintakäynnistä, jos vaikka muinakin väreinä ostaisi.
  Jos ennen kasvatin ahkerasti paitapinoa, niin lähiaikoina housu-uutukaisia on tullut hankittua enemmän kuin koskaan.

Tykkää-merkinnät

Kommentit