BIRTHDAY SNAPS

LIFESTYLE
Happy birthday to me! Vielä on hetki mun syntymäpäivää jäljellä, joten äkkiä kasaan kuvat ihanaakin ihanammalta päivältä, joka oli pidetty multa melkein täydessä pimennossa aina h-hetkeen asti. Sain paremmalta puoliskoltani vinkkiä ja kellonajan, jolloin mun pitäisi olla valmiina; sellaisista lähtökohdista siis aamulla lähdettiin!
Pukukoodina oli kuulemma casual, joten päälle valikoitui klassinen, mutta mukava yhdistelmä: pitsishortsit, kirppikseltä bongattu paita, mukavat slip onit ja tottakai arskat sekä tarvittava pikkulaukku.
Automatka suuntautui Helsinkiin, jossa käytiin aluksi yksillä sekä - tottakai - ostettiin jäätelöt  
Mulla ei ollut hajuakaan, mihin päivän suunnitelmat meijät vei, mutta ensimmäisten lokaatioiden jälkeen oli kuulemma vielä yllätyksiä luvassa. Mä oon vähän huono ja kärsimätön yllätysten kanssa, joten olin nenä kiinni ikkunassa vahtimassa, mihin sitä oltiin menossa. Matka jatkui Mustikkamaalle, jonne meidän on pitänyt jo pari kertaa yhdessä suunnata. 
Matkan aikana sain käteeni synttärilahjan, josta mulla ei ollut hajuakaan lukuunottamatta yhtä vinkkiä. Jo kauan blogia lukeneet voi muistaa mun mainineen Daniel Wellingtonin kellot, etenkin just tän kyseisen kuvassa komeilevan hopeisella kellotaululla ja Wellingtonille ominaisin värein varustetulla hihnalla Tää oli totaallinen yllätys, eikä mulle suostuttu paljastaa, miten (ja kenen avulla) tää kello hankittiin, koska en oo pitkiin aikoihin puhunut tästä. Ihana yllätys tosiaan     Kun oltiin Mustikkamaalla kävelyllä nauttimassa ihanasta säästä ja lämmöstä sekä auringosta, päätettiin ihan extempore, että nyt käydään Korkeasaaressa. Meillä oli suunnitelmissa käydä siellä kuitenkin kesän aikana, joten miksei hoitaisi kaks juttua yhellä iskulla - viileähkö ilma ja hiljainen eläintarha osoittautui eläintentäyteiseksi, kun tiikerit sun muut olivat täydessä vauhdissaan!
Kilpikonnaemo ja sen pikkuinen || Hitsi, kun en enää muista tän jyrsijän nimeä, mutta katsokaa nyt noita pentuja!! Pari tollasta kotiin, kiitos
Tottakai kotiinpäin mennessä piti kurvata Mäkkärin kautta, koska mitä sitä nyt hienostelemaan... :D Loppuilta sujuikin siskon ja tämän poikaystävän seurassa, jonka jälkeen siirryttiin kahdestaan katsomaan vielä Breaking Bad -nimistä sarjaa (oon koukussa!!)
Ihana ihana ihana synttäripäivä ja hieman erilainen aikaisempiin verrattuna! Voisin elää tän vielä uudelleenkin!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Paljon onnea