BEAUTY HAUL FROM ESSENCE

SHOPPING, BEAUTY
Huh, mikä hektinen ja raskas viikko. Lomilta paluu tuntuu kyll�� aina luissa ja ytimissä, oonkin tällä hetkellä väsyneempi kuin koskaan (tai siltä se ainakin tuntuu). Konettakaan en oo avannut kertaakaan koulutöitä lukuunottamatta, joten blogissa vallitsikin pieni hiljaisuus. Nyt kuitenkin aika taas päästä back on track ja ujuttaa tää postaileminen arkipäiviin takaisin. 
Ennen joulua tein nopeen kierroksen Essencen meikkihyllyille - tai noh, nopeesta ei voi puhua, kyllä siinä aina vierähtää tovi jos toinenkin. Mukaan tarttui taas kokeiluun vähän kaikkea erilaista, ja ekaa kertaa koin jopa pettymyksen yhdessä Essencen tuotteessa. 
Mukaan tarttui siis kaksi huulituotetta, huuliöljy ja -rasva, sen lisäksi kulmakarvavaha ja kulmasivellin, vaalea rajauskynä sekä kynsiä vahvistava kynsilakka.   Toi rajauskynä olikin kiva ylläri, tuote on jotenkin 'vahamaista', se ei oikein levity, mutta ei se kyllä liiku päivän aikana yhtään mihinkään. Huomasin sen olevan vähän liian radikaali alaripsirajaan, mutta cut crease -silmämeikin tekoon tää on just passeli.   Lisäksi tykästyin tohon siveltimeen, mulla oli aikaisemmin käytössä vähän paksumpi kulmasivellin, josta tuli pehmeämpää jälkeä, mutta tällä saa paljon huolitellummat kulmat!
Uusi rakkauspakkaus, nimittäin toi Beauty Balm -huulirasva, tai noh huulikiilto, mutta sheavoin takia toi on ihanan kosteuttavaa. Niin, ja tottakai niiiin nätti huulilla, tykkään   Tykästyin myös tähän huuliöljyyn, jota siskoni olikin aikaisemmin suositellut. Käytän tätä usein iltaisin ja etenkin mattahuulipunien alla, jottei huulet kuivu liikaa - pitää huulimeikinkin siis tosi kivan näköisenä. 
Noh, sitten tähän itse pettymykseen - tää kulmakarvavaha. Olin tosi innoissani, etenkin nätin purkin takia, mutta en jotenkin löytänyt tästä sitä hohtoa. Väriä tuli todella vähän vaikka kuinka yritin sitä sivellintä tuolla pyöritellä ja lisäksi sitä oli vähän hankala saada kulmille. Mulla ainakin kesti ikuisuus ja päädyinkin lopulta vaan suosiolla käyttämään vanhaa Hennesin kulmapalettia. Ehkä tää jollain toimii, mutta mun on pakko näyttää alapeukkua...
Viimeisimpänä kynsiä vahvistava kynsilakka. Tää toimii tosi hyvin, varsinkin vähän sellaiseen base coat -tapaan, kynnet on heti vahvemmat, ja itselläni on ollut helppo kasvattaa kynsiä, kun ne ei oo kokoajan lohkeemassa. Suosittelen!

Tykkää-merkinnät