BEAUTY HACKS 3+1

BEAUTY, LIFESTYLE
Oon innokas löytämään aina uusia vinkkejä kauneuteen, etenkin meikkaamiseen. Jos jokin vinkki nopeuttaa laittautumista tai saa itse meikkaamisen helpottumaan, on todennäköistä, että se on jäädäkseen mun meikkirutiineihin. Tykkään myös kokeilla diy-meikkejä, koska rahansäästöhän on aina plussaa. Sen takia kokeilin highlighteriakin ekaa kertaa omatekemänä, postauksen ohjeista voi löytää tästä!
Seuraava diy-projekti oli baking powder. En tuntenut tarvitsevani tuotetta, mutta halusin kokeilla, mitä leipominen meikkipohjalle tekee. Baking powderit tunnetusti taas maksavat, mutta sopivasti tulin löytäneeksi ohjeen halvan ja ihan yhtä hyvän jauheen tekoon.   Tarvitaan vain omaa sävyä astetta (tai kaksi) vaaleampaa puuteria, jota sitten raaputetaan jauheeksi. Ei muuta kuin se tyhjään purkkiin ja beauty blenderillä naamalle - toimii! Käytän tätä vaan silmänalusiin, kun ei mulla sen kummemmin edes rasvoitu meikki päivän aikana. 
Kuivahtaneet meikinpoistoliinat? Älä ihmeessä enää heitä roskiin, vaan kosteuta liinat kasvovedellä ja sulje paketti - liinat on taas käyttökelpoiset imettyään kasvoveden itseensä. Käytän todella harvoin meikinpoistoliinoja, ja tää kuvissa näkyvä paketti onkin ollut mulla jo varmaan vuoden. Onneksi kasvovesi pidentää hieman näiden käyttöikää paketin avaamisen jälkeen.
Kaikki varmaan tietää tän kikan, mutta ripsarin kuivahtaessa sen käyttöikää voi pidentää silmätipoilla. Tietenkin noin 3-4 kuukauden jälkeen se ripsari oikeasti kannattaa vaan heivata menemään, mutta hätätapauksissa silmätipat toimii aina!
Tämä ei sinänsä ole mikään beauty hack, mutta halusin mainita Garnierin Micellar Cleansing Water In Oilin. Tässä on hellävarainen, paras tapa poistaa meikit - niin vedenkestävät eyelinerit kuin mattahuulipunatkin. Ei tarvii hangata tai pestä miljoonaan kertaan kasvot, sen lisäksi tää kosteuttaa ihanasti

Tykkää-merkinnät

Kommentit