BACK2SCHOOL OUTFIT IDEAS

OUTFITS
Elokuu, omalla tavallaan se vuoden parhaimmista kuukausista monipuolisuudellaan - voi käyttää vielä shortseja, mutta neuleet aletaan kaivaa kaapin perältä. Mutta sitten se ikävämpi puoli, koulu alkaa. Onhan se kiva saada jonkinlainen rytmi tähän elämään, mutta ikävöin jo nyt pitkään valvomisen ja unen perään haha. Ainakin pääsen taas ilmaisemaan itseäni paremmin pukeutumisen kautta, kun tulee taas järkevä syy siihen laittautumiseen. Oonkin nyt tän viikon aikana vähän miettinyt ensimmäisen koulupäivän asua - päättäen sitten jakaa ne ideat tännekin. Huomasin kuinka väritöntä oma pukeutumiseni todella on, mutta voin käsi sydämellä sanoa, että voisin pukea nämä kaikki combot yhtä aikaa. Jotenkin turvallista, mutta silti niiin silmää miellyttävää. :)
Mulle hyvinkin tutuksi tullut siniset farkut+valkoinen paita on turvallisin ja varmasti toimiva kokonaisuus ensimmäiselle päivälle. Säästä ja fiiliksistä riippuen yhdistäisin tän nahkatakkiin ja nilkkureihin tai trenssiin ja lenkkareihin. Molemmat tuo mun mielestä sellasia casual-viboja, eikä näytä liian laitetulta - ja onhan molemmat asut oikeasti mukavat päälläkin.
Kun aloin miettimään asuja niille 8 tunnin koulupäiville ja 75 minuutin tunneille, mieleeni tuli vain yksi sana: mukavuus! Mikä olisikaan mukavampaa kuin lökärit/joggersit/leggingsit? Ensimmäinen päivä tuskin on sen muutamaa tuntia pidempi, mutta kivahan se on koulukin alottaa mukavilla vaatteilla, joilla ei tuu tukalaa oloa. Ja tykkäsin siitä, miten helposti lökäritkin muokkautuu asiallisemmasta sellaseen rentoon - ei ne suinkaan ole enää niitä pieruverkkareita, joita pidetään vain kotona.
Koulujen alkuun on sen verran aikaa, ettei säästä voi olla aivan 100% varma. Ja on hyvinkin mahdollista, että päivä onkin shortsikelvollinen. Kouluun ollaan kuitenkin menossa, niin valitsin tähän tällaset mustat, pidemmän malliset ja asialliset shortsit, joilla on turvallinen olla. Toinen vähän tyttömäisempi kokonaisuus, toisesta löytyy vähän enemmän asennetta. Molempien viimeiseen silaukseen tarvitaan vain hopeinen rannekello - done!
Mitä te tykkäsitte? Ja milloin teillä alkaa koulu?

Tykkää-merkinnät

Kommentit