ASUKRIISI

LIFESTYLE, OUTFITS
Asukriisi = ei-niin-yllättävä tunne, joka tulee aina ennen tärkeää tilaisuutta (tässä tapauksessa ensimmäinen koulupäivä!!!). Oon selaillut niin WeHeartItin, Instagramin kuin Pinterestin läpi etsien sitä yhtä tiettyä inspiraatiota, joka sais mun aivot keksimään just sen tietyn asun. Sitten ajattelin, etten varmasti ole ainoa, joka tän ongelman kanssa painii tänä iltana, joten väsään ihan just nyt reaaliajassa tän postauksen - long time no see, yleensä ajastan mun postauksia aina päivän tai parin päähän. 
Kuvia selaillessani huomasin kiinnittäväni huomion näihin:
  • farkku (takin tai shortsien muodossa)
  • huominen sää, luvattu tänne ainakin aurinkoa, eli pitkät housut on no no!
  • väljä paita
  • neutraalit värit
  • statement-piece, joka vie huomion
  • aurinkolasit (saa piilotettua sen kesälomalta-paluu-naaman :D)

En ole enää sellainen formal-pukeutuja kouluun, kuten aina yläasteella, kun bleiserit ja chinot sekä korolliset kengät olivat se juttu (korot käy silloin tällöin, mutta harvoin). Enkä muutenkaan enää pukeudu niin näyttävästi tai panostavasti, jos näin voisi sanoa. Tiiän, että loppuvuoden tuun kuitenkin kulkemaan aika kotoisissa vaatteissa, joten miksen aloittaisi heti ekana päivänä... 
En tajua, miksen oo ostanut sellaista arki-kesämekkoa, koska nythän se ratkaisisi koko asuongelman (eli jos oot mekkoihminen etkä tiedä mitä pukea, laita mekko!!!). Tätä kirjoittaessani ja huomisen säätä tuijotellessa oon kääntymässä shortsien ja t-paidan puoleen, ehkä laitan ihan perustennarit jalkaan ja jos sattuu tarvitsemaan niin farkkutakin kruunaamaan asun. Hmm.. Päävärinä ehdottomasti valkoinen, koska täytyyhän rusketusta korostaa ja asun kanssa menee rennot (letti)kiharat sekä perusmeikki (tein tänään testin, kuinka nopeasti multa taas onnistuu perusmeikki: 15 minuuttia, ei huono!!)
Koko kesän oon itse mennyt sen mukaan, mitä on tehnyt mieli laittaa päälle, joten tähän asujen suunnitteluun on taas vaikea päästä mukaan. Ensimmäisen oikean ja kriittisen asukriisin yllättäessä sen tärkeyden sitten muistaa, mutta nyt tuntuu, että taidan jättää ihan viimeisen päätöksen huomiselle aamulle... Katsotaan sitten kadunko :D
Yhteenvetona siis: katsokaa huomisen sää, se on yleensä hyvä pohja aloittaa rakentamaan asu, jossa viihtyy koko päivän. Ja jos oot käynyt just ostamassa ne kouluun-paluu-vaatteet (joka multa jäi kokonaan tekemättä), niin good for you, saat nukkua tänä yönä rauhassa! Mutta tsemppiä vielä jokaiselle, joka huomenna astuu koulun ovista sisään - varsinkin uusille lukion ykkösille, tiiän miten teitä jännittää!!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Tosi kiva postaus, hyviä vinkkejä ja ideoita!
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Emma,