ASUKERÄYKSEN AIKA

OUTFITS

Rakastan ite lukea muista blogeista tällaisia asujen yhteenvetoja, koska se inspiraation määrä on sanoinkuvaamaton! Ja onhan se nyt rutkasti helpompaa hahmottaa itsekin, mitä on tullut puettua päälle, mitkä vaatteet kulkee mukana viikosta toiseen ja mitä täytyy taas muistaa laittaa uudestaan päälle. 
Oon aivan sairaan pihi nykyään, mitä tulee vaateostoksiin. En muista milloin viimeksi olisin lähtenyt kunnolla shoppailemaan ja ostanut niin sanotusti uuden gardeobin. Oonkin salaa kateellinen niille elokuvan hahmoille, jotka lähtee ostamaan uutta asukokonaisuutta, koska se tuskin luonnistuisi multa - ihan sama kuinka kauan siellä ostoskeskuksessa viettäisin aikaa. Ehkä tää kertoo kuitenkin siitä, että tiedostan liiankin hyvin, mikä sopii mun vartalolle, mitä todellakin käytän, mitkä käy yhteen myös mun muiden vaatteiden kanssa... Niin ja säästäähän tää rahaakin, tosin oon tuhlannut nyt liikaa aivan kaikkeen muuhun :D Elämän tasapaino, vai mitä?
Näistä kuvista saattaa huomata, että mun uus, kirpparilta löydetty nahkatakki on sammaloitunut mun päälle - ihana!!! Lisäksi Oyshon molemmat mustat housut ja leggingsit on juurtunut mun jalkaan, millonkohan viimeksi oon käyttänyt perus skinny-farkkuja...? Hame+sukkahousut -kauden aloitin jo (ja hyödyntänyt sitä aina, kun housut tuntuu liian tukalilta) ja kuten aina; neutraali väriskaala jatkuu näissäkin kuvissa. 
Mikä on teijän lemppari? Mulla on ehdottomasti 7.
  • OUTFITS

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Niin ihania asuja ja kiva postaus! Tuo vaaleanpunainen huivi varasti sydämeni kaikessa yksinkertaisuudessaan *.*
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Emma,
kiitos!! <3 toi huivi on kyllä ihana piristys asuihin, pitäisi yrittää käyttää useammin 😊
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Anonyymi
,
Mikä oli mielestäsi paras asu noista?
Emma,
Anonyymi
,
Noi kaikki asut on upeita
1 on jotenkin niin rennon oloinen ja 2 on mun mielestä se paras
Emma,
kiitos <3 1 ja 2 on just hyviä esimerkkejä, miten mun tyyli ja asut vaihtelee päivästä, säästä ja fiiliksestä riippuen 😃
www.blogger.com/profile/019225436961484072