ANASTASIA BEVERLY HILLS X NORVINA PALETTE

BEAUTY
It's here!! Uusi, paljon puhuttu ja varmasti jokaisen silmään osunut paletti: Anastasia Beverly Hills x Norvina. Outoa, mutta tän paletin kanssa ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä, sillä lila värimaailma ei tuntunut yhtään multa. Yleensä mun luomilla nähdään lämpimiä sävyjä, mieluiten oranssia, rusehtavia sävyjä ja kultaiseen taittuvaa shimmeriä. Mutta sitten jokin vain kolahti...
Kerkesin jo leikkimään paletilla ja kokeilin mahdollisimman monia sävyjä. Kuten moni muukin, myös mun huomion vei sävy Soul - se oli pakko saada swatchattua ensimmäisenä. Ihan sairaan nätti sävy, ja ainakin omasta mielestäni se sopi yllättävän hyvin mun ruskeisiin silmiin.    Rakastan, että koko ylärivi on shimmersävyjä, mutta toisaalta mattoja sävyjä kaipaisin silti enemmän - varsinkin yhteen sopivia. Huomasin, ettei transition-sävyn löytäminen ollutkaan niin helppoa, jos halusi tehdä esimerkiksi kylmän silmämeikin. Volatile on liian tumma, mutta Incense taas liian lämmin. Mun mielestä tää kaipaa ehdottomasti toisen paletin rinnalleen toimiakseen.    Love - eli pastellin pinkki - yllätti mut pigmentillään, samoin passion oli aivan ihana luumunpunainen (syksy silmämeikki, here i come!). Eccentric tuntuu olevan vähän ulkopuolinen tässä paletissa, mutta toisaalta tykkään, että tällä saa tehtyä munkin luottolookin ainoastaan kyseisellä sävyllä. Jokapäiväiseksi paletiksi tästä ei mun käyttööni ole, mutta esimerkiksi youtubettaja Brianna Foxilla on tutoriaali neutraalista silmämeikistä Norvina-paletin kanssa (kannattaa tsekata, jos pelkää, että tää paletti on liian rohkea). 
Suurin osa shimmereistä oli todella pehmeitä, melkeimpä joka voidemaisia, ja pigmentit löi mun tajuntani. Valitettavasti huomasin, että esimerkiksi Rose Goldista irtoaa fall outia kiitettävästi ja luomille laittaessa (siveltimellä sekä sormella) sävy tuntui pakkautuvan tiettyihin kohtiin ja joihinkin se ei tuntunut tarttuvan ollenkaan. Shimmerit on todella näyttäviä, jotka sopivat ehdottomasti bilemeikkiin tai muuten vain huomion herättämiseen. Dreamer-sävyä tuun kuitenkin kokeilemaan highlighterina, sävy sopii ihanasti poskipäille ja tuo kunnon blingblingiä silmän sisäkulmaan. 
Eli mikä olisi yhteenveto: haluan kokeilla tätä vielä paljon lisää muiden palettien kanssa. Toisaalta jos aikaa voisi vielä kelata taaksepäin, pärjäisin ilmankin tätä palettia tai ainakin harkitsisin sen ostamista paljon kauemmin. Toisaalta oon todella innoissani, koska tällä paletilla pystyy helposti spice up meikkiä kuin meikkiä - etenkin mun tapauksessa, kun oon aina todella neutraali.
Onks teillä jotain mielipidettä tästä paletista? Kuinka moni haluaisi omakseen? :)
  • BEAUTY

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Tossa on tosi nättejä sävyjä todellakin! Tosi kivasti arvostelit tän paletin 😊
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Emma,
eikö?? just sellasia ihanan rohkeita sävyjä <3 ja kiitos, vähän tuskastelinkin, miten toteutan tän postauksen, mutta perinteinen tapa aina paras tapa 😃
www.blogger.com/profile/019225436961484072