ALMOST CHRISTMAS

LIFESTYLE
Kaksi yötä jouluun! Getting little excited here... !!   Joulutunnelma on kotona kyllä korkeella, kunhan pitää verhot kiinni eikä vahingossakaan vilkaise ulos. Tää viikko on ollut kyllä ihana, joulunodotus, lahjojen paketointi, loman alkaminen (vielä ei tunnu siltä, ehkä huomenna sitten). Kävin eilen hakemassa myös wanhojen mekkoni ompelijalta ja se istuu täy-del-li-ses-ti Yks homma poissa alta, hieman kyllä jo rupee jänskättää kun oikein miettii.   Eilen leivottiin siskon ja pikkuveljen kanssa pipareita, ja vaikka koristelun suhteen oltiinkin laiskoja ja yksi pelti paloi pahasti, tuli niistä ihan nättejä ja syötäviä. Huomenna koittaakin viimeiset siivoukset ja leipomiset, kaikki on vielä täysin kesken, mutta niinhän se on mennyt joka vuosi - kaikki ei ole täydellistä, mutta se siitä joulusta tekeekin niin kotoisan ja ainutlaatuisen. Kunhan saan parit kirjotelmat ja muut koulujutut pois alta, voin mäkin keskittyä vaan rentoutumiseen. 
1. Olin menossa kirkkoon koulumme joululaulutapahtumaan - siis ussan kurssin takia, mutta loppujen lopuksi osoittautui menemisen arvoiseksi. 2. Missä lumi?? Ikävä tätä maisemaa ja sitä pikkupakkasta, sais nyt tulla äkkiä ennen joulua... 3. Stockan jouluvalot - PAKOLLISET 4. Rakastan tän takin huppua, niin iso ja muhkea - onneksi takki ei ole punainen, niin en näytä ihan punahilkalta.
5. Kyllähän tämäkin maisema on ihan jees, mutta silti - haluun lunta! 6. Oon saanut taas kiinni piirtämisestä, tällaisen teoksen teinkin pari viikkoa sitten. Kokeilin jotain aivan uutta tän kohdalla - ensinnäkin värejä ja toiseksi... Meikkejä! Jep, väritin tän puuterien ja luomivärien avulla, ja oon totta puhuakseni aika yllättynyt, miten hyvän lopputuloksen sain aikaan. New revolution of drawing, jätän värikynät ehkä eläkkeelle tästä lähtien...
Mites teillä? Onko jouluvalmistelut vielä kesken ja miten aiotte joulun viettää? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit