ALMOST 50 DAYS UNTIL...

TRAVELLING
...mun ja äidin reissua Karpathokselle, Kreikkaan! Mut jätettiin tänä kesänä pois kesän perhereissulta, mutta onnekseni äiti oli lupaillut mullekin lomamatkaa, kunhan valmistun ja saan tehtyä kesän täysiin töitä. Kyseiseen reissuun on enää noin 50 päivää, en malta odottaa!
Oon viimeks tosiaan ollut Kyproksella kesällä 2017, jos abiristeilyjä Ruotsin ja Viron puolelle ei lasketa. Reissuun ei siis oo päässyt pitkään aikaan, makoilu auringon alla ja meriveden tuoksua ei voita mikään. Äiti on ihan yhtä rakastunut Kreikkaan, jonka vuoksi myös otettiin lähtölaskenta syksyn Karpathos-reissuun Mamma Mia 2 -leffalla. 
Mä en tosiaan ennen ole Karpathoksella käynyt, mutta äiti vinkkas, että on saari on tooodella hiljainen. "Shoppailuja ei kannata hirveesti odotella", kuulemma... Itseasiassa odotan enemmänkin hyvää ruokaa, rentoutumista ja viimeisiä rusketusmahdollisuuksia. Loma on kuitenkin loma, eikä sitä pysty kotona neljän seinän sisällä viettämään. 
Tää Suomen helleaalto on saanut mut kaipaamaan syksyä, kynttilöitä, neuleita, kuumia juomia, paksuja peittoja, huiveja... Rakastan lämpöä, mutta esimerkiksi töissä ollessa se käy nopeasti sietämättömäksi, jonka vuoksi oon enemmän kuin nauttinut kylmistä öistä ja vesisateesta. Silti Karpathoksen lämpö houkuttelee, koska tiiän sen olevan niin erilaista uima-altaan tai meren äärellä ollessa. Muuten oon kyllä ihan valmis heivaamaan kesävaatteet veks ja kaivamaan mom jeansit ja hupparit esille. 
Jos teillä on ruoka- tai nähtävyysvinkkejä Karpathoksen saarelle, niin antakaa tulla! Ootteko koskaan käyneet kyseisellä saarella? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Tosi ihanan kuuloinen lomakohde, siellä saa varmasti hyvin rentouduttua! Mäki ootan syksyä tosi innolla, en oo varmaan ikinä ollut näin innoissani siitä 😃
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Emma,
ootan niin innolla sitä, että saa vaan olla! <3 ihana kuulla, syksy on aina vähän sellainen ”uuden alku” niin tässä on varmaa yks jos toinenkin innoissaan 😊
www.blogger.com/profile/019225436961484072