All I want for Christmas, isn't you but...

LIFESTYLE
Ja taas olisi aika paljastaa pieniä toiveita, jotka voisivat mielihyvin löytyä kuusen alta jouluaattoiltana. Mulla ei tänä vuonna ole ollut mitään toivetoiveita, jotka haluaisin (pyjamasettiä lukuunottamatta), mutta ainahan sitä rupeaa keksimään jotain kivaa itselleen, kun sitä kysellään.

Tänä syksynä tutustutin itseni meikkisiveltimeen, kun halusin peittävämpää ja pysyvämpää meikkipohjaa. No näin parin kuukauden jälkeen on alkanut laadukkaammat siveltimet houkutella. Onhan toi Ginan sivellin ollut ihan tarpeeksi hyvä, mutta pakko myöntää... se on ruma kuin mikä!
Toiseksi mua on hirveesti houkutellut oma läppäri, ensiksi käytännöllisyyden vuoksi, toiseksi, koska se tulisi olemaan hyödyllinen sitten lukiossa. En nyt suoraan pyydä läppäriä joululahjaksi, mutta jotain sponssausta siihen voisi näkyä haha... :-D
Tulee ihan kulta-ajat ja siskon rippijuhlat mieleen noista Singstareista. Meillä ei tosin oo näkynyt noita mikkejä moneen vuoteen ja siksi kans laulaminen on jäänyt totaallisesti. Siksi tää uusi olisi ihana, kun ei tarvitsisi erikseen hankkia mikkejä. Ja ette arvaakkaan kuinka oon joskus vaan tuijotellut niitä eri Singstarien kansia, ihmetellen mihin hittoon ne mikit on mennyt!
Uusi leffa on ihan must have, niinkuin joka joulu. Katottiin pikkuveljenkaa tää Frozen joskus alkusyksystä ja rakastuin - parhain Disney -leffa, i-k-i-n-ä!
Hopeinen, hieman isokokoinen rannekello on kans pyöriny jo pidemmän aikaa mun mielessä. Oon selaillut monia monia merkkejä ja Daniel Wellingtonin kellojen rinnalla suosikiksi on noussut Marc Jacobsin kellot. On ne vaan niit nättejä, mutta kyllä niitä kans hintaa löytyy!
Tarviiko tätä edes perustella? Haloo, kännykän kuoria ei voi koskaan olla liikaa... :-D
Ja lopuksi se pyjamasetti. Oon jo kauan mennyt oversize t-paidoilla ja vanhoilla topeilla, nyt olisi aika saada vähän päivitystä tohon valikoimaan ja joulu on se aika, jolloin pyjamia tulee ostettua tai saatua!

Tykkää-merkinnät

Kommentit