a tiny break...

LIFESTYLE

Lyhyt postaustauko taas hetkeen, kun heräsin siihen todellisuuteen, että viime postauksesta on tosiaankin melkein pari viikkoa. Kulisseissa on toki kuhissut kokoajan, kun on tiettyjä töitä tehtävänä ja esimerkiksi Nouwin Best of Nouw -artikkeleita on pitänyt työstää viikoittain. Aiheita ja kuvia selatessa oli kuitenkin takki aika tyhjä, ideoita ei tunnu olevan eikä jatkuva pimeys ole innostanut sen enempää kuvailemaan. Onneksi enää kuukausi talvipäivänseisaukseen, jonka jälkeen lähdetään taas kohti valoisampia päiviä! Ei tässä kuitenkaan ihan mitään tekemättä ole oltu, vaan sain pienen kuulumispostauksen kasaan.

Accidentally had a short break from blogging until I realized that last post was published two weeks ago. I've been working behind the scenes since I have a few things coming up and been working on the Best of Nouw articles that come up weekly. After all I went through my pictures and ideas for posts and both of them were quite empty - it's hard to get motivation when there's barely any day light. I still found some positive things to share with you guys!

Sain (tai siis kävin hakemassa) Cofin kylään mun luokse. Ajatuksissa oli, että jos kaikki menee hyvin, niin karvakasa jäisi mun luokse yöksi, mutta sekä muhun että koiraan saattoi iskeä pieni ahdistus. Oli meillä kuitenkin hauska iltapäivä lenkkeillen ja sisällä touhuten, etenkin kun mun piti juosta pennun perässä pissojen perässä. Ja joutuihan toi riiviö pesullekin, kun turkkiin tarttui..noh, vähän kaikkea :D

I spent a fun afternoon with Cofi, my parents' dog. I thought he could stay the night also but after all it was better to take him home in the evening. I showed him a new neighborhood, we played and I even had to wash him in the shower after he got dirt on his fur :D

Joulun alla on ihanaa, kun eri tuotteista alkaa ilmestyä joulumakuja. Bongasin sattumalta kaupasta uuniomena munkin, jonka tottakai kiikutin kotiin. Oli myös hyvä testata tätä, niin ei tuu ostettua uusiksi (ällövaroitus!). Myös Lumenelta lähti testaukseen heidän uusi meikkivoiteensa, josta on tullut uusi lemppari - tää on ikään kuin Lumenen cc-voiteen ja blur-meikkivoiteen välimalli, joka sopii hyvin arkimeikkiin ja kuulaampaan juhlameikkiin.

I love the time before Christmas when all brands release Christmas flavors for their popular products. I found this red doughnut with apple sauce filling. It was great to taste it ’cause now I know I won't buy it again haha! I also bought this new foundation from Lumene and it became one of my favorites - it's great for everyday makeup but looks good (and stays on) on party nights too.

Koti on paras paikka <3 Etenkin, kun tekisi mieli täyttää jokainen nurkka joulukoristeilla ja tunnelmavaloilla! Toinen lemppari on myös entistäkin lyhyemmät hiukset, kun käskin äitin vetää rankalla kädellä vaan leuan yläpuolelle. Polkka on kaikista lapsuustraumoista huolimatta mun juttuni!

The best place in the whole world is home <3 I would like to add more Christmas decorations and lights for bringing up the ambiance! I also love love love my new, even shorter hair. I asked my mom to cut it for me and we went extra short ’cause after all my hair grow pretty fast.

Vähän terveellisemmän puolen herkku, joka on aika useana iltana lautasella: kreikkalaista jogurttia, mysliä, hunajaa ja marjoja (söin jo kaapista itsekerätyt herukat, joten nyt vedän tätä komboa vadelmalla). Herkutteluun taas löysin tummaa suklaata hyvällä kääreellä - tää teksti kuvaa hyvin mun jokaista aamua :D

Something a little bit healthier: Greek yoghurt, granola, honey and berries like raspberries. I honestly eat this every single night. For something sweet I found dark chocolate with this funny text that truly describes my mornings haha!

Tykkää-merkinnät

Kommentit