OFFICE CORNER

INTERIOR

Pahoittelut hieman huijaavasta otsikosta, vaikka kyseessähän on totta tosiaan mun uusi työnurkkaus. Toisaalta koneella olo ei ole mun työ eikä tää sijaitse nurkassa vaan keskellä huonetta, mutta tiedätte, mikä koko homman pointti on, eikö vaan? :D Halusin ehdottomasti taas piristää hieman huoneeni ilmettä, joten vaihdoin nörttinurkkaukseni sänkyäni vastapäätä, ja samalla Poster Storelta saamani Helsinki-juliste* pääsi paraatipaikalle Johnny Cash Paradise* - ja Passion* -julisteiden kanssa. Hieman selkeämpi ilme kuin aikaisemmin, tohon lipastolle ei varmasti tule kerättyä niin paljon turhaa tavaraa, koska on tosiaan koko ajan näkyvillä (eikä esimerkiksi sänkyni vieressä, jolloin jätän siihen vesipulloja, nenäsuihkeita yms. :D).

Well, this is not exactly an office corner because 1) I don't have a job where I'd need an office and 2) it's not in a corner but actually in the middle of my room. Anyway, I definitely wanted to change it up a little bit and rearranged some of the things in my room; the so-clalled office corner is now opposite of my bed and the Helsinki-poster* is right above the dresser. Love the cleaner look, maybe the dresser won't become a junk desk again because it's right in the middle.

Tammi on pikkuhiljaa lisääntynyt mun huoneeni sisustuksessa, ja oon saanut kivaa lämpöä ja kodikkuutta vähän värittömään huoneeseeni. Taulukehykset* inspiroivat mua lisäämään läppärin alle samansävyisen alustan ja puinen clipboard on myös päässyt enemmän esille - ja Ted Bakerin koira sopii näiden kanssa loistavasti! Samaan aikaan ihanan kodikas mutta siisti työpöytä.

I've really getting obsessed on light wood in my room. It brings warmth and coziness to a colorless room like mine. After getting the frames for my posters I got from Poster Store, I added a tablet as a platform for my laptop. With all this, the Ted Baker dog is a perfect cherry on top the dresser (got it, haha? :D)

*saatu/*got from a collaboration

Istun todella harvoin tän lipaston edessä postauksia tehdessäni tai kuvia muokatessa, sillä siirryn aina sängylle tai vaikka keittiöön asti - riippuen ihan, kuinka paljon hommaa on edessä. Sisustuksen kannalta tällainen koulupöytä-fiilis näyttää kuitenkin todella kivalta (hyvä todeta tällaista, kun ei käy mitään koulua), ja tarviin joka tapauksessa paikan läppärille - miksei siis lavastaisi työpöytää, vaikkei sille oikeaa käyttöä olekaan?

I rarely even sit down in front of this dresser while doing posts or editing pictures but move on to my bed or even kitchen, it depends how much work I have ahead of me. Considering the room's decoration, this school desk -vibe looks really cute (even though I'm not in any school anymore). I still need a place for my laptop anyway so why not put up a fake school desk even though I almost never use it?

Tykkää-merkinnät

MIDSUMMER PHOTOSHOOT

OUTFITS

Juhannuspäivän look: meikitön naama, pörrökiharat, tän kesän lemppari kietaisumekko & auringon polttama iho (kirjaimellisesti paloin eilen dekolteen ja selän alueelta!)

Toivottavasti teillä oli ihana juhannus ♥︎

The midsummer look: no makeup, frizzy curls, the fave wrap dress and sunburnt skin (I literally burned my skin yesterday in the sun)

I hope you had an amazing midsummer ♥︎

Tykkää-merkinnät

STUCK

LIFESTYLE

Ihanaa maanantaita, tyypit! ♥︎

Mulla on pitkästä aikaa kunnon vapaata ja nolla kertaa suunnitelmia, mikä tarkoittaa, että oon tehnyt mitä mieli tekee silloin kuin huvittaa. Sain eilen imuroitua puolet mun huoneesta (Dysonista loppui akku...) ja mun piti jatkaa tänään, mutta päätinkin siivota lipaston laatikot ja järjestää tavarat uuteen järjestykseen - krääsättömät laatikot saavat aikaan niin freshin tunteen, vaikkei niitä nääkään. Mutta se tunne, kun tiedät, ettei laatikot piilota sisälleen hurjaa kaaosta.

Pikkuhemmottelu hetket on mun elämän suola; kuppi kahvia ja hyvä sarja tai suklaata ja lemppari aikakauslehti niin avot ♥︎ Oon luonteeltani niin rauhallinen ja vakaa, että en vaadi elämältä ihan hirveän paljon ollakseni tyytyväinen (samaan aikaan unelmoin toki Euroopan ympärysmatkasta, vierailusta toisen maailman sodan keskitysleireihin ja extempore reissuja Suomen sisällä :D). Ristiriitaista... || Kuten jo mainitsinkin, siivosin lipastoja tänään aamulla, kun aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Kun päätin vetää bikinit päälle, niin taivas täyttyi tummista pilvistä - juurikin mun tuuria. Kun taivas hieman aukeni, päätin ottaa Zeron ja hilpaista pienelle lenkille, mutta uudet pilvet yllättikin meidät, mutta onneksi kerkesimme just kotiin ennen RAEKUUROA! Keskellä kesää... Rankkasade merkitsi myös sitä, että pistin pari kosmetiikkapakettia tulemaan, koska en keksinyt muutakaan tekemistä (ja multa oikeasti loppuu parit luottotuotteet).

Tää kuvaa mua ja mun "kokeilen tänä vuonna jotain uutta" -lupausta; kokeilen uutta jätskimakua samalla kun aloitan uuden sarjan (Netflixin What if) :D Sarja on ihan hyvä, hieman liian outo mun makuuni, mutta en voi jättää kesken. Jäätelö taas jää jätskihyllylle tästä lähtien, ei ollut niin hyvä kuin ajattelin. 2/5, syön mun dominot ihan kekseinä.

Koska kesä on melkein kuin erillinen ajanjakso jokaisena vuonna, täytyi siihen astua uudella tukalla. Kävin jälleen laittamassa hieman raitoja, jotta pitkä, tumma tyvi saataisiin hieman peitettyä. Kuten saatatte huomata, niin tyvi on edelleen muuta tukkaa tummempi, mutta tämä takaa sen, ettei värjäyksen raja näy hiusten kasvaessa. Mulle tehdään nykyään raidat aina sellaisella kumikypärällä, koska sillä saa luonnollisemman lopputuloksen kuin tavallisia liuskoja käytettäessä.

Osa teistä on varmasti huomannut, että oon jo pidemmän aikaa junnannut blogin kanssa. Vaikka mulla olisi ideoita, en vaan saa niitä toteutettua. Toisaalta tarvitsisin teiltä ideoita ja ehdotuksia; mitä te tykkäätte lukea? Onko teillä joitakin lemppareita, joita haluaisitte nähdä enemmän tai jotain ihan uusia ideoita, joita voisin kokeilla toteuttaa? Kaikki ideat auttaa pääsemään eteenpäin ♥︎

As some of you may have noticed, I haven't posted a lot on my blog lately and to be honest I don't know why. I have some ideas for posts but it feels difficult to finish them. I would definitely appreciate if you could give me ideas or suggestions what you would like to see. Maybe you already like something that you want to see more or maybe you have a whole new idea that I could try out? Every single idea helps me so please, let me know your thoughts. ♥︎

Tykkää-merkinnät