SPRING X 10

LIFESTYLE

Koulu on lopuillaan, joten viimeisiä viedään! Päästiin viime kerralla Ilmari Olkinuoran Kauppahuone Agency -showroomille, jossa brändeinä oli muun muassa Samsoe&Samsoe, Makia ja Superga. Haluaisin kirjoittaa kokemuksia tosta koulusta ja mun niin sanotusta välivuodesta ylipäätään, kiinnostaisiko teitä?

Mulla on ihan kamala tarve uudistaa vaatekaapin sisältöäni. Tällä hetkellä mulla on muutamissa eri nettikaupoissa monen kymmenen euron ostoskoreja, jotka vaan odottavat klikkaamista kotiin. Mutta tarvitsenko oikeasti mitään? No, en...

Tämä kevät on ollut käänteentekevä siinä mielessä, että oon alkanut rakastamaan sushia. Vielä vuosi sitten inhosin sitä, mutta nyt voisin viettää lounaita vaan erilaisia sushilautasia kokeillen. Vielä, kun oppisi handlaamaan tikuilla syönnin.

Uusi lemppari Jungle Juice Barissa: Coco Nuts ♥︎ Killer Bee on loistava kesäpäivän kaveri, mutta kovempaan nälkään tää protskusmoothie on ihan paras! Täytyy uskaltautua kokeilemaan kyllä listan jokaista juotavaa.

Tällä samaisella Jungle Juice Bar -reissulla tein myös yhden päätöksen, joka tulee olemaan mun matkassa koko mun loppuelämän - siitä lisää elokuussa!

En muista, milloin viimeksi olisin nähnyt auringonnousun. Rakastan hyviä unia liikaa, että valvoisin öitä aurinkoa odottaen, mutta kello oli 03:51 ja mä olin kävelemässä kotiin synttärijuhlinnoiltani. Ei niin ruma shame of walk kuin mitä leffoissa näytetään.

Mun uudet kännykän kuoret Inkitcaselta! Kesää varten halusin ehdottomasti jotain raikasta, joten mikä olisikaan parempi valinta kuin sitruunat ♥︎ Inkitcasen kuoria pystyy tilaamaan Mobiilitukusta, joka on suomalainen kännykkätarvikkeiden verkkokauppa. Kannattaa tsekata niiden instagram, ihania kuoria löytyy miltei loputtomiin!

Meillä alkoi pari viikkoa sitten kylppäriremppa, jonka vuoksi sekä hemmotteluhetket suihkussa ja myöhäiset aamut kärsii. Ensinnäkin, mun vanhemmat pystytti diy-suihkuhässäkän meidän kodinhoitohuoneeseen (inhoon sitä!) ja toiseksi remppamiehet aloittavat jo aikaisin aamusta, joten se niistä pitkistä yöunista. Loppuispa tämä jo...

Vietin pitkästä aikaa kokonaan vapaan viikonlopun, mutta valitettavasti (tottakai) tulin kipeäksi. Olkoot allergiaa tai remonttipölyä, mutta mun kurkku on kuivempi kuin Sahara ja nenä on vuoroin tukossa ja vuoroin vuotaa kuin Niagara. Suorastaan ihanaa!

Vaikka en pidäkään liian lämpimästä ilmasta, koska Zeron kanssa ei pääse kunnon lenkeille, niin ei tämä pilvinen ja sateinenkaan sää ole yhtään sen parempi. Missä kesä?!

Toukokuu oli poikkeuksellinen siinä mielessä, että sain ensimmäistä kertaa kaupallisen yhteistyön blogini kautta. Tätä en ikinä unohda!

Ehkä mun kurkkukipu on johtunut myös siitä, että ollaan kotona huudettu ja kannustettu Suomi maailmanmestariksi ♥︎ Ihan mahtavaa! Harmi, että multa jäi torijuhlinnat ja voittojuhlat väliin töiden takia, mutta ehkä ensi vuonna uusiksi, vai mitä? Ihanaa Leijonat!

Vietetiin mun syntymäpäiviä reilu viikko sitten - kiitos vielä kaikille, jotka pääsivät mukaan ♥︎ Aloitettiin Amarillosta, josta matka jatkui baariin tanssimaan. Ilta oli ihana ja tuntui jatkuvan ikuisuuden, mutta seuraavan päivän työpäivä ei ihan yhtä hehkeä ollutkaan :D Hups...

Viime viikonloppuna oli myös mun yhden kaverin kakskymppiset, eikä synttärit lopu vielä tähän - juhlinnan täyteinen kesä siis tulossa! Siitähän ne muistot syntyvät, eikö vain?

Saatiin yksi viikonloppu mun veljentyttökin meille ensimmäistä kertaa yöksi ♥︎ Zero jos kuka oli ihmeissään, miksi alle kaksivuotias taapero jää meille yöksi, ja varmaan kateudesta se hyppäsi mun sänkyyn seuraavana aamuna. Yleensä, kun tämä karvaherra haluaa ehdottomasti nukkua rauhassa omassa pedissään.

Sorry, no English this time - gotta get to work before I'm late!

Tykkää-merkinnät

GET TANNED EASILY & SAFELY

BEAUTY

Kun aurinko alkaa paistaa ja lämmittää, mä alan suunnittelemaan, miten tuun tänä kesänä tavoittamaan kivan rusketuksen, joka kestäisi mahdollisimman pitkälle syksyyn. Olen pahimman tapauksen auringonpalvoja, mikä näin ihosyöpävalistuksen aikaan näyttää varmasti joidenkin silmään pahalta ja itsensä vahingoittamiselta, mutta ei hätää; kyllä mulla suojakertoimet ovat valmiina! Tänä vuonna en ole kuitenkaan kerennyt auringon alla paljoa vielä makaa, joten piti tarttua kikka kolmosiin, jotta saisi sen terveen rusketuksen ja hehkun.

When the sun starts to shine and it's actually warm again, I begin to plan how to achieve that perfect tan this summer. I'm the worst when it comes to sunbathing 'cause i l-o-v-e it - at the same time there's a conversation about the dangers of sunbathing but don't worry, I never skip the sun protector factors. Unfortunately this year I haven't had time to sunbath so I've counted on some tricks how to look tanned despite rainy days and busy life.

Päivettävä voide - minä, joka ei uskalla tarttua itseruskettaviin, luottaa tällaisiin päivettäviin voiteisiin, joiden avulla saadaan hieman ruskettuneemmat kintut ilman vaivannäköä tai pelkoa epätasaisuudesta. Tätä Kicksin omaa voidetta voi pistää jopa päivittäin eikä tuloksena koskaan ole oranssi iho! Mä olen sekoittanut tätä jopa mun kevyen ihorasvan kanssa, jolloin mun ei tarvitse käyttää edes hanskaa levitykseen - käsienpesun voi siis skipata!

Self-tanning lotions - I'm afraid to try self-tanners because I feel like they require a lot of effort and preparations so I love to use lotions that make everything a little bit easier. This one is perfect for everyday use because there's no need to be scared of orange skin. I've mixed this with my lightweight body lotion so I don't even need a clove to apply the tan lotion - the hand wash can be skipped!

Beetakaroteeni - Mitä tulee turvalliseen auringonottoon, niin päivittäiset beetakaroteeni pillerit ovat ihon pelastus. Oon itse käyttänyt näitä jo monta, monta vuotta enkä nykyään osaa enää elää kesäpäiviä ilman! Beetakaroteeni suojaa ihoa, edistää tasaista ruskettumista ja nämä sisältävät myös E-vitamiinia. Nämä eivät siis itsessään rusketa, mutta auttavat ruskettumisessa - suojakertoimia ei silti tule unohtaa.

Beta Carotene - When it comes to getting tanned safely, daily intake of beta carotene are the safe of the day. I've taken these every summer for years and nowadays I can't wait the first of April when I officially start to take these. Beta carotene protects the skin, helps to get even tan and contains Vitamin E. These won't tan your skin but definitely boosts it - but never forget the sun lotions.

Rusketusöljy - puhuinkin tästä tuotteesta muutama postaus takaperin, ja voin nyt vihdoin kertoa, että tämä tuote toimii - yhdistettynä omaan kasvovoiteeseen tai -öljyyn, iho saa jo noin viikossa hieman tasaisemman sävyn. Mun punakat kasvot näyttävät jo nyt päivettyneemmältä, mutta tuun ehdottomasti käyttämään tämän purnukan loppuun kesän aikana. Otin onneksi sävyksi light/medium, joka osoittautui täydelliseksi. Vinkkinä, kun tän sekoittaa kasvovoiteeseen, niin kannattaa levittää kasvojen lisäksi ihan dekolteen ja olkapäiden alueelle asti - eipähän tule mitään outoja rajoja leuan tai kaulan kohdalle.

Tanning drops - I talked about this product a few posts ago and I can finally announce that this works! It needs to be mixed with a face moisturizer or a face oil and after a week of everyday use, the skin is already a little bit more even and tanned. My ruddy face is already more tanned (which would never happen if I only sunbathed) but I'll use this 'till the last drop. I use the shade light/medium which was a perfect choice because I was pretty pale when I started. Remember to apply the moisturizer+tanning drop -mix to your neck and shoulders so you won't get any lines on your skin.

Rusketus-suihke - myös tämä tuote näkyi aikaisemmassa postauksessa, ja tässä on hyvä vaihtoehto kaikille voiteille, joiden levitys vaatii tarkkaa silmää. Tämä on täydellinen pikapäivettäjä ennen päivän menoja, jos asu paljastaa paljaat sääret tai käsivarret. Vaikka purkki on aika iso, saa tän myös helposti mukaan vaikka ulkomaan matkallekin. Suosittelen kokeilemaan!

Self-tan mist - this product was also in the post I made earlier and I gotta say, this is a good alternative for the tanning lotions that need a little bit more effort. This is a perfect quick-tan product before going out wearing summer clothing that reveal legs or arms. Even though this is quite big size, it's easy to take with you - I recommend you to try it!

+ Lisävinkki kauniisiin, päivettyneemmän näköisiin käsiin: vaalea, nude kynsilakka! Vaikka nude näyttää kivalta myös talvisin, niin kesällä se on ainoa kynsilakka, joka miellyttää omaa silmää. Unohdetaan siis kaikki värikkäät lakat ja turvaudutaan nättiin ja yksinkertaiseen vaaleaan.

+ An extra tip for beautiful, tanned hands: light, nude nail polish! Even though nude is a nice color for winter, it looks so much better in summer. Lets forget about those colorful, bright nail polishes and trust that a simple nude is the prettiest of them all.

Have a lovely weekend ♥︎ I'll try to cure my little flu and sore throat so I can be found watching Netflix (or The Bachelor Sweden :D) and drinking tea!

Tykkää-merkinnät

1/5 OF MY LIFE

LIFESTYLE

Hyvää syntymäpäivää, minä! ♥︎ Mun elämäni toiset pyöreät päivät, ja sehän tarkoittaa ensimmäistä ikäkriisiä - mä oon ainakin pikkasen panikoinut vanhenemista, koska 20-vuotias kuulostaa todella aikuiselta. Nyt on varmaankin aika aloittaa sellaisten järkevien elämän valintojen tekeminen niin kuin muutkin aikuiset. Tämä päivä (ja itseasiassa koko viikonloppu) kuluu osuvasti töissä, mutta huomenna olisi tarkoitus juhlistaa näitä syntymäpäiviä ihanien ystävien seurassa. Toivotankin samalla ihanaa viikonloppua, ehkä musta kuuluu seuraavaksi alkuviikosta!

Happy birthday to me ♥︎ 20 years old means a terrible life and age crisis because that age sounds so adult-ish and I'm definitely not ready for it. It's probably a time to start making those life choices that every other adult does but I would really like to be 15 again... This day (and the whole weekend) I'll spend at work but tomorrow I've organized a little something fun for my friends. I'll wish you a great weekend and see you next week!

Kun olin..

...vielä vauva, en koskaan kontannut. Liikuin istuma-asennossa ja kuulemma siitä lähdin suoraan kävelemään, ja varmaan sen vuoksi mun polvet on jäätävän herkät - pelkkä polviltaan olokin tuntuu välillä sattuvan!

...yhdeksännellä luokalla, jouduttiin maaliskuisessa loskakelissä ojaan siskon ja hänen kaverinsa kanssa. Se oli ja on edelleen ainoa "onnettomuus", johon oon joutunut (kop kop kop). ’

...lukion kolmannella ja vietettiin abiristeilyä Abi Goes Tallinn tapahtumassa, tungettiin tyttöjen kanssa jo valmiiksi täyteen hissiin. Meidän huone oli 12. kerroksessa, joten ei tullut kuuloonkaan, että oltaisiin kävelty rappuja. Tämä johti siihen, että hissi jumittui ja vietettiin 23 ihmisen kanssa pienessä hississä noin 10-15 minuuttia. Ja siis hissin henkilösuositus oli 11....

When I was...

...still a baby, I never crawled (on my knees). I usually sat on the floor and moved by keeping my butt down. After that I apparently started walking and that's probably why my knees are super sensitive nowadays.

...on ninth grade, I was in a car with my sister and her friend and we drove out of the road. The weather was awful on that day in March and we drove a little too fast. That's the only "accident" I've been a part of (knock knock).

...a senior in high school and we were celebrating the end of high school in Tallinn, Estonia, we got in to an elevator that got stuck. There was 23 people (note: only 11 people was acceptable) and we spent about 15 minutes before we got out of there.

...viidennellä luokalla, meillä oli luokkaretki Lintsille. Mä oon tunnetusti aina pelännyt kovaa vauhtia, pyöritystä ja sitä kaikkea menoa, joten en hankkinut ranneketta. Mukaan menin silti, ja kivat muistot sain!

...pieni, niin en osannut sanoa 'äiti'. Tätä kesti siis sen aikaa, kun opin kunnolla puhumaan, mutta äitiä kutsuin 'äpäksi'.. :D

...kuudennella luokalla, sain mun ensimmäiset lasit. Sitä ennen olin pitänyt mun kaverin laseja tunneilla, jotta näkisin taululle :D Siihen aikaan pelkäsin, että mua kiusattaisiin laseista, mutta vielä tähän päiväänkään saakka en ole kuullut pahaa sanottavaa mun nelisilmäydestä (jos sisarusten huonoja vitsejä ei lasketa).

...on fifth grade, we had a trip with my class to an amusement park. I've always been scared of them so I went but I didn't buy the ticket. Still I got many memories and I'm glad I decided to go!

...a baby, I couldn't say 'mom' or 'mother'. I had my own word for my mom for as long as I learned to speak well.

...on sixth grade, I got my first glasses. Before that I always borrowed my friend's glasses so I could see what the teacher wrote on the board. And when I finally got my own glasses, I was afraid everyone would start to bully me but I've never got a single bad comment about me being somewhat blind.

Tykkää-merkinnät