WHAT HAPPENED IN 2018

LIFESTYLE
Vuosi 2018 = mun elämän varmaankin tapahtumarikkain vuosi, jonka ihan mielelläni jätän nyt taakse. Ihana vuosi, joka varmasti jää muistoihin monestakin eri syystä Halusin nyt purkaa tän vuoden vielä näin tiiviiseen pakettiin, koska muistot on muistelemista varten, eikä tällaista postausta oo mun blogissa vielä nähtykkään. Ihanaa uutta vuotta kaikille, olkaa kiltisti & hurjasti onnea vuodelle 2019  
Alkuvuonna...
...vuosi alkoi Helsingin Kaivohuoneella ihanassa tyttöseurassa, käytiin Bonk-baarin hautajaisissa, vietettiin penkkareita sinappiasu päällä, sijoitin uuteen kameraan, vierailin sekä Tallinnassa että Tukholmassa, sain ärsyttävän ihottuman, valmistauduin kirjoituksiin & selviydyin niistäkin kunnialla, poltettiin patongit siskon kanssa ja saatiin palohälyttimetkin soimaan, käytiin Abi Goes Tallinn -risteilyllä, jossa jäätiin 22 muun henkilön kanssa hissiin jumiin (sallittu henkilömäärä olisi ollut 11...), tapasin Reino Nordinin, pääsin pitkästä aikaa keilaamaan ja innostuin kuuntelemaan Aamulypsyä.
Keväällä...
...vietin mun 19-vuotis syntymäpäivää Korkeasaaressa, otin ensimmäisiä auringonsäteitä ja yritin nopsasti ruskettua valmistujaisia varten, valmistuin , innostuin lukemisesta uudestaan ja ostin kasan kirjoja kerralla, työt alkoivat, pääsin Cheekin konserttiin siskon kanssa, rikoin vahingossa mun pankkikortin, olin jalkahoidossa elämäni ekaa kertaa ja hain jatko-opiskelemaan töiden ohelle. 
Kesällä...
...tilasin itselleni ABH:n Norvina-paletin, hoidin veljentyttöä useampaakin kertaan, pääsin hakemaani kouluun , vietettiin äidin kanssa viikko Kreikan Karpathoksella, kävin ennätysmäärän leffassa katsomassa eka 2x Mamma Mian ja sen jälkeen Blackkklansmanin, ihastuin Jungle Juice Barin Killer Beehen, ajoin pikkujännityksestä huolimatta ekaa kertaa Porvooseen, juoksin lääkäreillä ihottuman takia, ostin itselleni sadetakin, nautin lämpimistä keleistä paljailla säärillä vielä syyskuussakin, kävin WKND-festareilla, aiheutin itselleni kiirehtimällä pikku työtapaturman, josta väännetään edelleenkin vitsiä työkavereiden kesken ja sainhan mä uudet lasitkin. 
Loppuvuonna...
...vierailin IMe -messuilla, saatiin ensimmäisten koulutehtävien palautukset (hyvin meni!!), päästiin vierailemaan pr-toimistoihin (ja samalla tajusin, ettei pr ainakaan ole mun juttu..), pääsin some-harjoittelijaksi LuKLabel-nimiselle yritykselle, nautin lumesta ja etenkin valkeasta joulusta, tehtiin pipareita ja joulutorttuja järkky määrä, innostuin mekoista ja sukkahousuista, söin liikaa joulupuuroa, ostin itselleni karvaiset korvaläpät, joista tuli nopeasti vuoden lemppariostos, vietettiin iskän viiskymppisiä ja tilattiin hänelle ihan sairaan suloinen autokakku ja suunnittelin uutta vuotta. 
Ja näin ympyrä sulkeutuu, yksi vuosi on takanapäin. Ihanaa (ja turvallista) uutta vuotta

Tykkää-merkinnät

HOW I'M KEEPING MY EARS WARM

OUTFITS
Muutamissa blogeissa ollaan hehkutettu paksuja, Blair Waldorf -tyylisiä hiuspantoja, joita olen kieltämättä itsekin ihaillut. Sen lisäksi oon nähnyt hirveästi korvat peittäviä neulepantoja, jotka ovat hyvä vaihtoehto pipolle. Mä en kuitenkaan kumpaakaan hankkinut, vaan sallin itselleni pienen heräteostoksen joululahjoja metsästäessä - karvaiset korvaläpät! Voi, mikä nostalgia näistä tuleekaan :D
Aluksi näiden käyttö oli hieman kiusallista, koska katukuvassa näitä ei ole näkynyt. Oon kuitenkin niin huono pipojen käyttäjä, että korvaläpät tulee tarpeeseen pienemmässäkin pakkasessa - varsinkin pidempään ulkona ollessa. Zeron kanssa lenkillä nää on ihan ykköset, koska myös kuulokkeet pysyy korvissa näiden kanssa, eikä enää tarvitse poistaa hanskoja asettaakseen korvanapin uudestaan korvaan. Sen lisäksi nää lämmittää ja näyttää ihan hurjan söpöiltä
Kysyin hetki sitten instagramin storyn puolella, että onko nää hot or not ja sain ihan kivan vastauksen; suurinosa hyväksyi, mutta veli jaksaa edelleen viljellä oravavitsejä, kun näkee nää mun päässä. Mä en kuitenkaan kadu sitä muutamaa euroa, jonka näihin sijoitin. Täytyy ehdottomasti ihan vaan söpöyden vuoksi kokeilla ottaa nää käyttöön kaupungillakin - ehkä nää on pinnalla viimestään ensi vuonna? Mitäs te ootte mieltä, hot or not?
karvatakki Zara || huivi Cubus || korvaläpät Lindex

Tykkää-merkinnät

RAUHALLISTA JOULUA

LIFESTYLE
Ihanaa joulua (tai joulupäivää)! Miten teidän aatto sujui? Meidän jouluaatto sujui perinteisesti, mutta tänä vuonna astetta pienemmässä porukassa, kun veli perheineen eivät pääseet tulemaan. Tunnelmaa se ei kuitenkaan latistanut, seurailtiin nimittäin veljentytön pakettien avaamista videoiden kautta - ilo oli kyllä molemmin puolinen, vaikka kilometrejä olikin välissä.   Mä itseasiassa vietin ensimmäisen jouluaattoaamuni töissä, mikä toisaalta vaikutti mun joulutunteen puuttumiseen. Ei sitä oikein tajua, että aatto on nyt ohi - tulihan siihen valmistauduttua jo marraskuusta lähtien. 
Meidän seuraan liittyi sekä mun siskoni että ukki, joten hyvin tiiviis perhejoulu oli kyseessä - siitä mä nautin Syötiin hyvin, katseltiin ukin suosikkisarjaa, josta sattui tulemaan jakso juuri ruokailun jälkeen, raaputeltiin meidän jouluun kuuluvia jouluarpoja, sotkettiin pöytäliinat pariinkin otteeseen (kiitos pyöreille pöydille, jotka eivät ole tukevammasta päästä...). 
Otettiin illalla suunta kohti hautausmaata, jonne lähdetään aina porukalla aattoiltana. Vaikka pakkanen paukkui, niin käytiin toivottamassa hyvät joulut isomummuille ja mummille Tää on yksi tärkeimmistä jouluperinteistä, mikä itseasiassa on muodostunut vasta viime vuosina meidän lasten kasvaessa, ja oon jo kauan sitten päättänyt jatkaa tätä perinnettä vielä vuosienkin päästä. Melun, naurun, turvottavan ruoan ja lahjojen availun jälkeen on hyvä päästä rauhoittumaan hiljaiseen ja tunnelmalliseen paikkaan.
Tottakai meidän jouluaattoporukkaamme kuului myös karvaisempikin kaveri. Zeroa on saanut tarkkailla koko viikon, koska tää vanhus on ollut hyvinkin innokas pakettivaras. Isommat ja pienemmät paketit kiinnostivat kovasti ja muutamaan saatiin tehtyä reikäkin - hyvä poika, vai mites se meni? :D Omien pakettien availussakaan ei kauaan kestänyt, ja sitä paperisilppua ollaan saatu vielä tänäkin aamuna kerätä pois karvamatolta!   Zero on myös aina tiukkaan päivystänyt meidän ruokailua, ja tiskien korjaamisesta on tullut tälle koiruudelle oikea juhlahetki; mikä olisikaan parempaa kuin tiskien nuoleminen kaikesta ruokajämästä :D 
Joulupäivä taitaa olla vuoden ainoa päivä, jolloin sängyssä voi makoilla aamusta iltaan morkkista tuntematta ja näin meillä onkin tänään tehty. Kerkesin siivota jo vaatehuonettakin, mutta muuten tuun viettämään tän illan viimeisiä joululeffoja katsellen. 
Nyt puen päälle ja laitan kuulokkeet korviin ja lähden Zeron kanssa hieman ulos Adios!

Tykkää-merkinnät