MIKSI?

LIFESTYLE
Mun elämä näyttää joskus toisten ihmisten silmin kummalliselta, ja mun tiettyjä rutiineja ja tapoja hämmästellään aika ajoin. Aloin kiinnittää tähän huomiota Yksillä-podcastin "Miksi?!" -jakson jälkeen - kun Marianna, Sara ja Elisa kummasteli yleisiä asioita, mä aloin luomaan omasta elämästäni miksi-kysymyksiä (kiitos siis inspiraatiosta tytöille!). Joihinkin näihin on yksinkertaisia vastauksia, toisiin ei niinkään...
Miksi...
 • ...tyydyn aina samoihin kampauksiin? Lettikiharat, jotka on toisena päivänä helppo sitoa muhkealle nutturalle, ja mun helpoin juhlakampaus on vaan suorat hiukset. TYLSÄÄ!

 • ...shoppailuhimo iskee aina silloin kun a) ei ole rahaa tai b) en tarvitsisi yhtään mitään lisää kaappeihin?

 • ...sinnittelen mahdollisimman pitkälle syksyyn ilman sukkia? Karvasisällöiset kengät on lempparit, kun sukat ei oo kylmällä kelilläkään välttämättömät :D Vielä näin marraskuun alussa haluaisin kulkea sukattomana ja tennareilla, mutta kohta täytyy myöntää tappio ja ostaa lisää sukkia!


 • ...en osaa juoda kahvikupillista loppuun - nytkin mulla on vierellä kuppi, mutta loppusiemaukset alkaa viiletä sen verran, että täytyy vetää nopeasti nassuun!

 • ...innostun asioista nopeasti ja suunnittelen kaikkea mahdollisimman pitkälle, mutta sitten innostun taas uudesta asiasta ja tämä edellinen jää ihan taka-alalle?

 • ...etenen nykyään todella hitaasti kirjaa lukiessa, mutta vaan kotona? Täytyy lähteä reissuun, että saan lukemattomat kirjat luetuksi :D


 • ...kierrän usein mielummin pikkuteitä autolla kuin ajan motarilla, vaikka matka-aika pidentyisi?

 • ...en osaa syödä puuroa ilman kaiken maailman lisukkeita? Poikaystävän sanoin otan marjoja ja hedelmiä puurolla enkä puuroa marjoilla ja hedelmillä.. :D

 • ...unohdan usein hajuveden, jos jonnekin oon lähdössä? Onneksi mulla on usein pikkuinen hajuvesinäyte lompakossa, niin voi viime tipassa aina suihkia!


 • ...aloitan asiat aina ajoissa täyden innon ja motivaation inspiroimana, mutta sitten unohdan ne pariksi viikoksi, koska ei ole kiire? Ja just ennen dead linea teen kiireen vallassa hommat loppuun :D

 • ...jaksan katsoa Frendit, Gilmoren Tytöt ja Modernin Perheen aina vaan uudestaan? Just sain Gilmoret loppuun, ja tekisi mieli aloittaa Moderni Perhe samantien :D 

 • ...ostan usein erilaisia vihkoja piirtämis- ja muistiinpanotarkoitukseen, mutta en millään saa täytettyä niitä loppuun saakka - tai muutamaa sivua pidemmälle.

Kysyttekö te koskaan itseltänne miksi?
Ps. Kuvituksena kännykkäräpsyjä Karpathokselta, koska näitä on ihan liikaa arkistoissa!! 

Tykkää-merkinnät

I ♥ ME -MESSUJEN SAALIS

BEAUTY
Viime lauantaina koitti päivä, kun pääsin osallistumaan mun ensimmäisille ILoveMe -messuille. Odotin paljon kosmetiikkaa, hyvinvointia, positiivista ilmapiiriä, muotia ja paljon paljon näytteitä, jotka kantaisin mukaani kotiin. Yhtenä kohokohtana ehdottomasti Henry Harjusolan ja Sini Laitisen tapaaminen Four Reasonsin ständillä
Mä ostin itselleni kokeiluun Madaran kosteuttavan maskin sekä kuorinta-aineen. SOS-naamio on välitön kosteutus kasvojen iholle, jonka voi myös jättää esimerkiksi yöksi kasvoille. Koostumus on hieman kasvorasvamainen, mutta paksumman kerroksen ansiosta se levittyy naamiomaisesti kasvoille - ja voi että, mikä vauvan peppu kasvot onkaan naamion jälkeen! Oil-to-Milk -kuorinta-ainekin toimii ihanan hellävaraisesti, koska öljyinen koostumus muuttuu käyttäessä maitomaiseksi, puhdistaen, kuorien ja pehmittäen ihoa. Tätä uskaltaisi käyttää useamminkin kuin aikaisemmin kokeilemiani kuorintoja. Nää matkakokoiset versiot maksoivat vaan 4€, mutta taidan sijoittaa täysikokoisiin putiloihinkin.
Mun piti napata mukaani uusi BeautyBlender messutarjouksen vuoksi, mutta sattumalta löysin Beyondin pikkurasian, josta löyty kolme meikksientä - ja vaan seittemällä eurolla. Messuilla musta blenderi vaikutti erittäin huokoiselta ja kevyeltä, mutta kotiin tullessa jouduin myöntää, ettei sieni olekaan hyvä dupe BB:lle. Tää muistuttaa ehkä enemmänkin Real Techniquesin meikkisieniä!
Äidillä oli syntymäpäivät messuja seuraavana päivänä, joten otin operaatioksi etsiä jotain kivaa synttärilahjaa - periaatteessa mitä vaan, mistä äiti pitäisi ja jonka voisi antaa kivassa paperikassissa!
Näitä kombucha-juomia on kehuttu niin somessa kuin äidinkin puolelta, joten tottakai näitä piti testaa. Vadelma oli äidille ihan uusi maku, mulle taas molemmat näistä oli ihan uudet tuttavuudet - hyvää tosin! Maitohappobakteerijuoma tekee kuten nimensäkin sanoo; rauhoittaa vatsaa ja on hyvä maitohappobakteerin lähde purkin sijaan. Toisaalta näissä on miinuspuoli, koska hyvän makunsa vuoksi voisin juoda näitä joka päivä, mutta se taas ei olisi elimistön kannalta terveellistä. Huikka silloin tällöin tai kun vatsa reistailee on mun sääntö!
Madaralla oli vielä kolmaskin naamio samassa neljän euron laarissa, joka on nuorentava, ryppyjä tasoittava ja kosteuttava ikääntyvälle iholle. Samalta ständiltä sain silmänympärysvoide-näytteen, jonka ajattelin pääsevän parempaan käyttöön äidillä kuin mulla. Molemmat kuulemma pystypeukun arvoisia!
Meidän perhe on chia-siementen suurkuluttajia, ja tungetaan niitä melkein kaikkeen: puuroon, smoothieen, leivonnaisiin ja olihan äiti yhdessä vaiheessa innostunut chia-vanukkaan teosta. Ja kun kympillä sai kunnon säkin, niin miksei tarjousta hyödyntäisi - eihän noi ihan hirveän halpaa tavaraa muuten olekaan. 
Ja viimeisenä, kuka ei tykkäisi kosteuttavasta kasvosuihkeesta? Meinasin ostaa tän Acon kasvosuihkeen itselleni, mutta äiti rakastaa näitä yhtä paljon kuin mä itse, joten let's just say, että voin lainata tätä aina silloin tällöin. Toisaalta näin jälkikäteen ajateltuna olisi vaan pitänyt ostaa suoraan kaksi... :D
Kävittekö te tänä vuonna kyseisillä messuilla? Mitä tarttui mukaan? Mua vähän harmittaa, että kyseiset messut oli täynnä treenijuttuja (muistutti toisia Nordic Fitness Expo -messuja), mutta muuten ihan vierailunarvoiset messut. Kirjamessuja odotan kuitenkin enemmän!
 • Lähetetty: BEAUTY

Tykkää-merkinnät

STRIPED CULOTTES

OUTFITS
My kind of an outfit - katseenkiinnittäjinä toimivat, rennot housut ja yksinkertainen tiukka yläosa, harmoninen värimaailma ja selkeälinjaiset vaatekappaleet Mun täydellinen koulu-univormu on tässä, kun mikään ei kiristä, vaatteet imartelee ja mulla on itsevarma olo mun asusta - tää mulla olikin päällä yks koulupäivä.
   Raidat on aina kuulunut ja tulevat varmasti aina kuulumaan mun tyyliini, siinä vaan on sitä jotain, joka miellyttää mun silmää! Nää housut on muuten yks uusimmista kirpparilöydöistä, ai että oon näistä innoissani - neljän euron arvoiset housut todellakin. 
housut kirppis || paita Bershka || takki Stradivarius || kello Daniel Wellington || huivi Espanjasta

Tykkää-merkinnät