SYKSYN EKA ASU

OUTFITS
Syksy on täällä ja se tarkottaa, että on hyväksyttävää lähteä ulos takkiin kääriytyneenä. Keväisin tuntuu vapauttavalta, kun ensimmäisen kerran ei tarvitse huolehtia extrakerroksesta, mutta syksyllä takkeja ikävöi jo niin paljon, että voisin kaivaa paksuimmatkin jo pakkasia odottamaan. Ostoslistalla odottaakin pari uutta kappaletta, koska noh, takkeja ei voi ikinä olla liikaa!
Uudet, kirppikseltä bongatut Vagabondin bootsitkin pääs tässä asussa käyttöön, ja ai että, kuinka näitä rakastan. Täydelliset kuuden euron nilkkurit!
takki Asos || kengät kirppis || pikkulaukku DKNY || t-paita Kappahl

Tykkää-merkinnät

WHAT I'VE DIY'ED LATELY...

DIY
Tuntuu, etten oo tarttunu lankaan, neulaan, saksiin tai ompelukoneeseen pitkään aikaan ja luonut jostain vanhasta jotain vähän uutta ja kivempaa. Tuunaaminen on lempipuuhaa, kun löydät garderobistasi vaatteen, jota et enää käytä, muttet halua heittää poiskaan. Vaikka mun luovuus on pitänyt aika huomattavaa taukoa, oon pidentänyt parin jutun käyttöikää tässä lähiaikoina.
Mulla oli vähän aikaa sitten vaihe, jossa oversized vaatteet on parhautta. Tietyt jutut kelpaa edelleen, mutta tää keltainen huppari jäi välittömästi ostohetkestä käyttämättömäksi. Väri on kuitenkin niin ihana, eikä huppari oo vanhakaan, joten mun oli pakko keksiä sille jotain. Ja pitkän pohdinnan lopputuloksena on cropattu huppari, jonka helmaan ompelin kuminauhan, jotta huppari jäisi pussimaiseksi. Käytin samaa tekniikkaa, kun tähänkin paitaan, ja mun mielestä tää on i-h-a-n-a!
Mun ikilemppari shortsipuku, jonka ostin 2015 Zarasta. Tää on palvellut mua niin hyvin kaikki kesät olin sitten matkoilla, kotona, shoppailureissulla tai jopa koulussa. Ostin tän aikoinaan vähän isompana eli S-kokoisena, mutta vuosien kuluessa tää jäi vähän lyhyehköksi. Olin jo heittämässä tätä kirppiskasaan siinä toivossa, että ostaisin kokonaan uuden pidempilahkeisena - mutta en raaskinu!! Ryhdyinkin tuumasta toimeen, kävin kirppikseltä etsimässä sopivannäköistä pitsiä, jonka pistin palasiksi. Ompelin parin sentin paksuisen kappaleen molempien lahkeiden sisäpuolelle, ja vaikka toi näyttääkin tosi itse-tehdyltä, tykkään tykkään tykkään!
Seuraavaa ideaa odotellessa.. :D Ootteko te tuunailleet lähiaikoina mitään?
  • Lähetetty: DIY

Tykkää-merkinnät

MITÄ MÄ PAKKAAN KÄSIMATKATAVAROIHIN

TRAVELLING
Matka lähestyy, laukku on melkein pakattu, aikataulu ammottaa tyhjyyttään ja ainoa herätys mun puhelimessa on tällä hetkellä 01:34, koska kentällä pitää olla kolmelta. Tein aikoinaan postauksen kaikesta, mitä pakkasin risteilylle, joten ajattelin, että olisi taas oiva aika katsoa mun käsimatkatavaroihin.  
Lukemista, lukemista ja lukemista - sitä ei voi koskaan olla liikaa. Tällä hetkellä mulla riittää valinnanvaraa, mutta luulen, että parit lehdet lähtee mukaan vielä lentokentällä. Kirjoihin on ihana uppoutua lennon aikana, mutta lehdet on sopivaa ajanvietettä, jos väsymys painaa, mutta ei viitsi nukkua (koska odottaa ruokaa :D). Mulla on aina ja ikuisesti ollut reissuilla kaksi kirjaa, joten varaudun taas näillä, jotka esittelin tässä postauksessa. 
Ponnari on ihan ehdoton, koska vaikka aluksi tuntuu kivan rennolta pitää hiukset auki, jossain vaiheessa ne on naaman edessä tai viimestään koneesta ulos astuessa hiukset haluaa ylös kuumuuden takia. Pari pinniä varaan matkaan myös mukaan. 
Musiikkia tulee koneessa kuunneltua aika vähän, mutta omaa rauhaa halutessa tää on ainoa tapa sulkea koneessa itkevä vauva tai jutustelevat vierustoverit ulkopuolelle. Kerään omaan soittolistaan lempparibiisejä, jonka Spotifyssa sitten lataan kännykälle. Näin pääsen soittolistaan käsiksi vaikka puhelin olisi lentokonetilassa.    Kaikki tietää kuivan ja kylmän lentokoneen sisäilman. Varaudun tähän aina sukilla, vaikka määränpää olisi kuinka trooppisen lämmin tahansa. Jos mä palelen, palelen aina jaloista helpoiten, mutta jo normaalit nilkkasukat auttaa pitämään varpaat lämpiminä. 
Kuivasta sisäilmasta tulikin mieleen huulien ja kasvojen kuivuus. En meikkaa lennoille, koska meikki kuivattaa kasvoja entisestään, ja yritän parhaani pitää ihon kunnossa missä ikinä olenkaan. Kaksi tän hetken lempparihuulirasvaa lähtee ehdottomasti mukaan, Lumenen Lip Perfector Balm antaa huulille nätin oranssihtavan värin ja Dr. Lippin Original Nipple Balm kosteuttaa vielä tuntienkin päästä. Otan mukaan myös Weledan Skin Food -yleisvoiteen, jotta kädet tai polvet on helppo rasvata tarpeen tullessa. 
Tällä reissulla mun käsimatkatavarat kulkee kätevästi Victoria's Secretin repussa, joka on palvellut mua jo monilla eri reissuilla sekä esimerkiksi Wknd-festareilla. 
Kohta pitääkin jo mennä nukkumaan, että kerkee saada hieman unta. Oon ajastanut pari postausta ens viikolle, mutta seuraava ajankohtainen postaus onkin varmaan reissupostaus! See you

Tykkää-merkinnät