NYE ♥

LIFESTYLE
Mä toivotan ihanaa uutta vuotta jo näin etukäteen, koska tässä alkaa olla kohta kiire valmistautua, pakata ja ottaa suunta kohti Helsinkiä. Toivottavasti teillä tulee olemaan ihana ilta (toivon samaa myös itselleni, haha) ♥ Be safe!
Mekko NLY || Nilkkurit NLY Shoes
Tää ilta tulee vietettyä näissä tamineissa, hiukset kiharrettuna ja skumppaa juoden! Ollaan tyttöporukalla otettu hotellihuone keskustasta, jossa alotellaan ja myöhemmin suunnataan ulos pitämään hauskaa ja näkemään muitakin kavereita. 
Hyvää uutta vuotta, nähdään siis ensi vuonna ♥

Tykkää-merkinnät

CHRISTMAS EVE ♥

LIFESTYLE
Niin se jouluaatto oli ja meni, mutta ihan hurjan mukava ja perinteiden täyteinen aatto
Aattoaamu alkoi tottakai joulupuurolla, kahvilla ja Joulupukin kuumalla linjalla Sen verran poikkean perinteisestä joulupuurosta, että laitan joukkoon aina mehukeittoa, tällä kertaa vadelmaa!
Aattoaamun pikkupakkanen oli täydellinen! ||
Zero ei tykänny tonttulakistaan sitten yhtään, mutta pakkohan se oli saada kuvattavaksi.. :D || Illalla pieni lenkki oli aamuakin tunnelmallisempi, oli niin hiljaista ja rauhallista!
Tää levoton pakettivaras ei millään meinannut odottaa iltaan asti, vaan komenteli meitä jo päivällä, että avataan jo lahjat!! Itsepäinen vanha herra...
Tän aamun (sallittu) aamupala :D 
Meidän pikkuprinsessan ensimmäinen joulu  
Ja sneak peak joululahjoista; ihana piparipyjama sekä toivotut meikkivalot (näistä lisää myöhemmin!!)
Mitäs teidän joulurauhaanne kuuluu? :)

Tykkää-merkinnät

MY CHRISTMAS WISHLIST 2017

LIFESTYLE
Kiitos ihan sairaan paljon teille, jotka kommentoitte edelliseen postaukseen Ihana nähdä, että ootte vielä siellä, vaikka mun postaaminen onkin järkyttävän epäsäännöllistä tällä hetkellä. Kommentit piristi todella paljon ja sai mut samantien kirjoittamaan jo seuraavaa; eli tätä näin!
   Kuten oon jo muutamana vuonna tehnyt, niin ei tänäkään jouluna voi listaa joulupukile jättää väliin (oon tässä ehkä vähän myöhässä, mutta annettakoot sen anteeksi). Mitä teidän listaltanne löytyi tänä vuonna? :)
Joka jouluinen toivomus: uusi yöasu Sanoin äitillekin, että tämä kruunaa mun joulun; jos saa käpertyä uuteen pyjamaan heti jouluaattoiltana. Inhoon pitkiä housuja ja paitoja, joten t-paidat, topit ja shortsit (+ pörrösukat) on tervetulleita ♥ 

Heti uuden pyjaman jälkeen toisena vakkaritoivomuksena on ollut jo monta vuotta uudet lakanat. Mut tuntien vaihtaisin ne vielä samana iltana. Kesällä saamani Lexingtonin tyynyn johdosta oon alkanut hillitsemään huoneeni vaaleanpunaista ja vaihtamaan sen laivastonsiniseen - siniset lakanatkin kuuluisi siis asiaan!

Yhtenä joululahjana - joka odottaa paketointia - on tollaset lamput, jotka saa siis kätevästi pöydälle. Nää tosiaan tilattiin mulle jo pari viikkoa sitten Black Friday alennuksista. Ehkä mun meikki nousee uudelle tasolle tän myötä :D

Yhtenä ns. salaisena toivomuksena on jo kauan ollut uusi kamera. Tykkään mun Canonin rungosta, eli objektiivikin olisi ihan tervetullut, mutta etenkin reissuille ja muutenkin arkipäiviin olisi tällainen Olympuksen järjestelmäkamera paljon fiksumpi. En kuitenkaan oo tästä hiiskunut kuin vinkkaillen, koska metsästän tällaista sitten alennusmyynneistä.

Viimeisimpänä myös vähän salainen toivomus, nimittäin sekä uudet silmälasit että aurinkolasit vahvuuksilla. Mun nykyiset lasit alkaa vahvuuksien puolesta olemaan jo vääränlaiset, joten olisi kiva vajaa kahden vuoden jälkeen vihdoin päästä näöntarkastukseen, että hankkimaan uudet kehykset. Aurinkolasitkin olisi enemmän kuin tarvitut (etenkin kirkkaalla säällä ajaessa), mutta ehkä niitä voi miettiä myöhemmin keväällä.

Meillä on hirvee jouluhulina kotona meneillään, joten seuraavaa postausta saa odotella ensi viikkoon ♥ Ihanaa joulua! 

Tykkää-merkinnät