MITÄ MUN ELÄMÄSSÄ TAPAHTUU?

LIFESTYLE
Vaikka miltei joka postauksessa kerro ohimennen sen hetken kuulumiset, koen etten ole avannut teille kunnolla ja perinpohjin, miten mun elämässä menee. Jätän toki kaikista henkilökohtaisimmat asiat blogin ulkopuolelle, koska tänne ei ihan kaikki kuulu + haluan pitää blogin positiivisena paikkana, jonne kaikkien tunteiden vuodatus ei pääse (tätä varten on ihan paperia ja kynä..)
Kaikki on hyvin - mä oon terve, mun läheiset ja kaverit on kaikki hyvässä kunnossa ja tässä lähellä, jos heitä tarvitsen ♥ Tän lisäksi meidän pieni-iso perhe sai lisäystä ja musta tuli virallisesti täti pienen pienelle veljentyttärelle - tän vuoden kohokohta ihan ehdottomasti. Vaikka veli avovaimonsa kanssa asuukin omillaan, tää muuttaa meidänkin talouden elämää - ja painosanalla taloudellisesti muuttaakin, oon itse ihan hullaantunut vauvanvaatteisiin ja -tarvikkeisiin, voiko lahjoja antaa koskaan liikaa? :D
Hyvistä uutisista hieman toiseen suuntaan, nimittäin mun omaan kokemukseeni omasta blogista. Vaikka kesällä mun innostus ja motivaatio (sekä säännöllisyys) oli aika kohdillaan, musta tuntuu, että oon yhtäkkiä älyttömässä jumissa tän kanssa. Mitä haluan blogin kanssa tehdä? Minne suuntaan nyt pitäisi lähteä? Mitkä osa-alueet tarvitsisivat sen boostauksen ja muutoksen, että homma vierisi itsestään eteenpäin? Mitä mun pitäisi parantaa ollakseni entistä parempi?  Oon käynyt vaihtoehtoja läpi koko kesän ja listannut ylös juttuja, joita haluan itse nähdä enemmän omassa blogissa. Enemmän asukuvia, se on ihan selvä, haluan itse inspiroida muita (siitä tulee vähän samanlainen tunne, kuin lahjan antamisesta). Enemmän ehkä diy-juttuja, how to style -postauksista puhumattakaan. Enemmän mun omia ajatuksia, jakaisin mun omia inspiraationlähteitä, yrittäisin olla yleisellä tasolla inspiroivampi. Niin, ja ehkä meikki- ja kauneusjuttuja, lookkeja ja rutiineja (videoina?). Lisäksi oon harkinnut myös englanniksi kirjoittamista, sekä kielitaidon parantumisen kannalta että ulkomaalaisten lukijoidenkin tavoittamiseksi.  Olisin valmis laittamaan 100 + 1 prosenttia mun blogiin, mutta jokin mua estelee. Oon miettinyt oman blogini määritelmää - en koe olevani muoti- tai tyyliblogi, mutta lifestyle-blogi on taas liian laaja käsite. Mutta ehkä määrittelemättömyys on se mun juttu, voin vaihdella postauksien aiheita mieleni mukaan. Hmm.. Huomata saattaa, että oon monessa asiassa kahden vaiheilla, vähän hukassa, mutta silti mulla on suunta ylöspäin - kysymys vaan kuuluu, miten sinne päästään.
Tämä kesä on ollut aikuistumisen aikaa, jos ihan niin voisi sanoa. Toukokuussa täytettiin 18, jolloin omat laskut siirtyi mun nimiin, vettä vahvempaa sai laillisesti sekä ostaa että nauttia, ajokortti tuli ajankohtaisemmaksi ja sen saamisen kanssa menikin vähän suunniteltua kauemmin - parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Toisin sanoen sain kortin viime keskiviikkona, kolmannen inssin jälkeen, kolmas kerta toden sanoo :D Aika jännä tunne, että oon lain mukaan aikuinen, mutta henkisesti tuntuu edelleen pieneltä ja nuorelta, ne ei jotenkaan sovi yhteen :D Hirveästi ollaan vitsailtu muutosta pois kotoa, mutta ei tässä mene montaakaan vuotta, kun se onkin jo edessä. Niin olinko mä sittenkään valmis tähän? En... :D
Viimeisen lukiovuoden alkaessa rupeaa aikuistumisen ohella painostamaan myös kirjoitukset - lupaan, etten pysty olemaan tästä aiheesta hiljaa seuraavaan 10 kuukauteen. Sekä innostus ja stressi, jännitys ja haikeus yhden aikakauden loppumisesta (kyllä, tää on jo mielessä, haha) saa vähän sekavat fiilikset lähitulevaisuudesta. Mulla ei edelleenkään ole selkeää suunnitelmaa lukion jälkeiselle elämälle, mutta välivuosi olisi tällä hetkellä ykkössijalla - ellen kerkeä vielä kokemaan valaistumista unelma-ammatista ja lähde jo vuoden päästä opiskelemaan, who knows.  Ei pitäisi miettiä noinkaan pitkälle, hyvä kun sisäistän, että koulukoulua ja kunnon opiskeluakin on jäljellä vain puoli vuotta, kunnes kolmannen jakson jälkeen lähdetään lukulomalle... Apua!!
Eli yhteenvetona; kaikki on hyvin, oon innoissani mitä tuleman pitää ja yritän tän paineen alla keskittyä vähän blogiinkin (varsinkin kun työt loppuivat nyt väliaikaisesti). Yritän pitää omat negatiiviset ajatukset poissa, mutta tätä postausta lukuunottamatta pitkät blogitekstit jää vähän tauolle - kirjoittaminen on tökkinyt ihmeen paljon viime viikkoina. 
Kertokaa teijänkin kuulumisia, olisi kiva päästä lukemaan, mitä siellä puolen ruutua tapahtuu! :) Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa

Tykkää-merkinnät

Kommentit

OMAN TYYLIN LÖYTÄMINEN

OUTFITS
Hellurei ja ihanaa tiistaita! Pieni hiljaisuus meneillään - ja luultavasti hieman jatkuukin - koska mulla on nyt monta rautaa tulessa ja stressin määrän voi tuntea tavoittelevan pilviä. En siis millään jaksa käyttää sitä rajallista energiaa vielä blogiinkin, kun tässä on nyt tärkeämpiä juttuja meneillään. Koulujuttuja tässä tehdessäni ajattelin, että julkaisen tän yhden postauksen, jotta totaaliselta hiljaisuudelta vältyttäisiin. Yritän päästä back on track heti, kunhan saan harteiltani parit ylimääräiset jutut

Mä oon jo vuosia ollut kiinnostunut vaatteista ja muodista sekä halunnut löytää mun oman kultaisen keskitien tyylini suhteen. Kun on tietty visio, mitä haluaa laittaa päälleen ja missä tuntee itsensä mukavaksi ja omaksi itsekseen, on uusien vaatteiden osto ja vanhoista luopuminen miljoona kertaa helpompaa. Toki tää on varmasti yhtä ikuisuusprojekti kuin sen täydellisen makuuhuoneen sisutuksen saaminen, mutta mulla on pikkuvinkit, joita oon itse seuraillut vähän huomaamatta - ja nyt mulla on aika selkeä kuva, mitä mun vaatehuoneesta tulee löytyä. 
Kokeile! Vaate, jota et heti näkisi itsesi päällä, mutta se on iskenyt sun silmään vaatekaupassa - ota se mukaan sovituskoppiin. Yhdistelmä, jota epäröit, mutta näät sen kuitenkin mielessäsi, kokeile sitä peilin edessä (yksin) ja mieti sen jälkeen lähtisitkö se päällä ulos ovesta. Tää itseasiassa kehittää sun omaa silmää ja ajan kanssa rupeet luottamaan omaan mieleesi sovittamatta kyseistä kokonaisuutta 
Ota ylös värit, mallit ja tietyt vaatteet, jotka sopii sulle ja joissa sulla on mukava olla. Kun sulla on nää ylhäällä ja tiiät selvästi, minkälaiset vaatteet istuvat sulle, tiiät heti mitä vaatteita myös välttää. Esimerkiksi mulla korkeavyötäröiset housut, shortsit ja hameet on ihan must-have, multa löytyy kahdet farkut normaalivyötäröisinä, mutta tuskin edes käytän niitä nykyään. Ja vaikka oon rohkaistunut vähän värien suhteen, tiiän edelleen, että kirkkaan punainen tai burgundy on värejä, joita mun tulee välttää, koska ne ei sovi mulle. 
Omien lempparikokonaisuuksien ja luottovaatteiden löytäminen onnistuu kiireessä. Kuulostaa kamalalta yrittää kiireessä vielä miettiä, onko tää just mun tyyliä, mutta jos sulla ei ole hirveästi aikaa miettiä, et myöskään rupea kokoamaan mitä kummallisempia ja mielikuvituksellisimpia asuja päässäsi. Se, mitä sun tekee mieli laittaa päälle heti nyt välittömästi, on mitä luultavammin osa sun persoonallista ja henkilökohtaista pukeutumista. Tällaisen tilanteen jälkeen kannattaa tsekata ne värit ja mallit mitä on sitten laittanutkin päälleen. 
Kuten mä tein postauksen mun inspiraationlähteistä - etenkin pukeutumisessa - kannattaa sunkin etsiä ihmisiä, bloggaajia, vloggaajia, some-julkkiksia sun muita, jotka omaa sun silmää hellivän tyylin. Alussa varsinkin tällaisia ihmisiä seuraamalla on helppo löytää kokonaisuuksia ja tiettyjä vaatekappaleita, jotka voisi sopia just sulle!
Hyödynnä kirppiksiä! Vaikka et olisi ikinä kirpputoreilla tai kierrätyskeskuksissa käynyt, nyt on hyvä tilaisuus etsiä se paikallinen, hyvä kirpputori, jossa on viihtyisä kierrellä ja jossa myydään laadukkaita vaatteita (kommentoikaa alas, jos kiinnostaa vinkit kirppiskierrokselle!!). Jos sulla on jokin vaate tai väri, jota epäröit, mutta haluaisit kokeilla arkipukeutumisessa, kannattaa tsekata kirppisten valikoima, jos sieltä sattuisi löytämään jotain samantapaista - vasta myöhemmin ostat sen oikean, yli 20€ maksavan vaatteen, jos se kirppikseltä löytämä yksilökin on päässyt sun luottovaatteisiin mukaan. Näin sulle ei jää hirveää morkkista, jos se vaate ei sittenkään löydä käyttöä, ethän sä siitä hirveästi varmasti maksanutkaan.   Itse oon aikoinaan ostanut mun ensimmäiset bleiserit ja kauluspaidat kirppiksiltä, kun halusin kokeilla jotain asiallisempaa (taisin olla kutos- tai seiskaluokalla... :D). Nykyään kauluspaidat kuuluu mun luottovaatteisiin, joten se kokeilu silloin muutama vuosi sitten kannatti. 
Käytin tässä postauksessa kahden asun kuvia, koska nää asut on täysin erilaisia. Toinen on tyttömäinen*, toisessa on bomberin tuomaa sporttimaisuutta*. Nää molemmat asut on just eikä melkein mun tyyliä, vaikka onkin niin erilaisia. Siks en kannusta jämähtämään vain tiettyyn genreen, vaan vaihtelemaan ja sekoittelemaan, kokeilemaan rohkeasti - kyllä säkin tuut löytämään sun oman kultaisen tyylin keskitien. 
*Click

Tykkää-merkinnät

Kommentit