DIY || EMBROIDERY TREND

DIY
It's on - nimittäin koeviikko. Tänään aloitettiin espanjalla, joka meni muy bueno, ja huomenna jatketaan kuuden tunnin äidinkielen esseellä. Tekemistä riittää, ja lisäksi nappasin viikon alussa itselleni aivan hirveen flunssan. Ääni käheänä ja nenä tukossa yritän jaksaa, mutta keskittyminen on huomattavasti kärsinyt, enkä oo untakaan meinannut saada. Thank god ulkona paistaa aurinko, tulee heti parempi fiilis!  Uusin trendi-ihastus saapui vähän puun takaa, mutta kun ensimmäistä kertaa näin embroidery-käsitellyt farkut, oli se menoa se! Embroidery tarkoittaa siis kirjailtua vaatetta, ja itse tykästyin eniten kukkien ja denimin yhdistelmään.
Mulla oli just tullut vanhempiin farkkuihin reikä takapuoleen (ihmettelen vieläkin miten??), mutta koska kyseiset farkut ovat ihan totaalliset lempparit, en halunnut niitä ihan heti pois heittääkään. Yritin kyllä ommella reiän kiinni, mutta päällä ollessa farkut repesivät uudestaan.. :D Pakko oli siis keksiä jotain - hyvään aikaan keksin kokeilla tätä embroidery-tekniikkaa.
Ostin Tokamannilta ihan muutamalla eurolla näitä silitettäviä kuvia, punaisen ruusun ja kaksi keltaista kukkaa. Ajattelin laittaa noi kaikki näihin farkkuihin, mutta puolivälissä ajattelin käyttää vain punaista ruusua (sidenote: osta lisää, koska yksistään toi on vähän tylsähkö). Keltaisilla piristin siis farkkushortseja ihan muuten vaan.   Ei siis muuta kuin ruusu reiän päälle ja silitetään se farkkuihin kiinni. Kannattaa käyttää välissä jotain ohutta kangasta (itse käytin tyynyliinaa). Vaikka kuva jäi ihan hyvin kiinni, käytössä huomasin sen repsottavan, eli kannattaa myös ommella toi tietyistä kohdista kiinni (riippuen minkälainen kuva on). 
Ite oon aivan rakastunut, en malta odottaa, että pääsen käyttämään noita shortseja. Seuraavaksi ajattelin pistää muutamat ehkä farkkutakkiin, täytyy vain varoa, ettei kohta oo kaikki vaatteet käsitelty.. :D
Mitäs tykkäätte? Onko kirjailu iskenyt teihin?
  • DIY

Tykkää-merkinnät

Kommentit

KEVÄISIÄ (VAATE)HIMOTUKSIA

Yhteistyössä Bonuswayn kanssa.
Tänään oli ihana kevät sää, mun oli pakko lähteä ulos tohon auringonpaisteeseen, ja nahkatakilla oli jopa lämmin!! Hypetän tätä jopa liikaakin, mutta valo ja lämpö on sitä, mitä ootan jokaisen talven jälkeen. Takatalviin on varauduttu, mutta muuten oon valmis pakkaamaan talvikamppeet varastoon (tai edes vaatekaapin perälle).  Kevät tarkoittaa myös kevätshoppailua, uusia kenkiä ja takkeja, shortseja ja paitoja, laukkuja ja aurinkolaseja. Tässä tekemisen keskellä kauppoja ei oo tullut kierreltyä, mutta nettikauppojen valikoimaa on selailtu - lempparit klikattu jo suosikkeihinkin.   Jos teillä on tarvetta uusille kuteille, kannattaa shoppailu tehdä Bonuswayn kautta. Liittymällä nyt tästä linkistä saa myös 10€ shoppailurahaa!! Bonuswayn kautta saa ihan hurjasti bonusta sadoissa eri liikkeissä, niin nettivaatekaupoissa kuin sisustusliikkeissä ja matkatoimistoissa. Keräsin omia lemppareita kooten asuja niin Zalandolta, Nellyltä kuin Na-kd:ltä. Rakastuin noihin Nellyn vaaleanpunaisiin aurinkolaseihin, sekä toi Na-kd:n embroidered-bombertakki on ihan must!!
Housut || Kengät || Paita || Aurinkolasit 
Mikä on teijän must-have tänä keväänä?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

#SHORTHAIR

BEAUTY, OUTFITS
Niin mä sen sitten tein, vaikka kauan harkitsin ja punnitsin ja mietin ja valitin: hiuksista nips naps varmaan jokin 15 senttiä. Jotkin näkivät sen jo instagramin storyssa (@emmmakarki). Ai että, kun tuntuu freesiltä ja kevyeltä, myös tasainen leikkaus saa hiukset tuntumaan paksummilta ja terveemmiltä. Niin hyvä päätös, pienet muutokset on mulle ehkä niitä tärkeimpiä ja merkittävimpiä.   Vähän tekisi mieli napsaista lisääkin, mutta ei mulla sellaiseen oo rohkeutta. Tää on kuitenkin just täykkäri pituus, kun hiukset menee vielä messy bunille ja ponnarikin onnistuu. 
Nahkatakki Vero Moda || poolo Cubus
Mitäs tuumaatte? Sain niin paljon kehuja koulussa, vaikka aluksi jännitinkin, mitä muut ajattelee. Oon aina kuitenkin puhunut, kuinka ihana pitkä tukka on, mutta kuten sanottu: vaihtelu virkistää.
Ps. Verratkaa näitä kuvia banneriin, niin johan huomaa eron!!

Tykkää-merkinnät

Kommentit