AAMUPALAVINKKI

LIFESTYLE
Huomenta! Oon itse vähän sellainen nopeasti kyllästyvää tyyppiä - paitsi rutiineista pidän kynsin hampain kiinni :D - ja tykkään kokeilla silloin tällöin jotain uutta. Jos sielläkin ollaan kyllästyneitä joka-aamuisiin puuroihin, paahtoleipiin, jogurttiin ja mysliin sun muihin sörsseleihin, niin mulla olisi tosi helppo ja nopea idea.
Karjalanpiirakkaa paprikalla, rucolalla ja kurkulla Voihan tän toteuttaa myös juustolla (esim. fetalla tai mozzarellalla) ja pinaatilla, tomaatilla ja jäävuorisalaatilla... Uunissa ihan muutaman, ehkä noin kymmenen-viistoista minuuttia ja täytteet päälle! Tärkeänä seikkanahan on värikkyys, silloin ruoka ei näytä tai maistu yksitoikkoiselle. 
Have a nice tuesday!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

B O M B E R

OUTFITS
IHANA ILMA!! Voisipa olla sen verran lämmin, että ulkona voisi istuskella  ja nauttia siitä d-vitamiinista, mitä toi aurinko jo tuottaa. Pieni toppautuminenhan olisi paikallaan, mutta ainakin oma naamani jäätyi ulkona miltei tunnottomaksi, haha. :D  Tän päivän asua, suunnataan iltapäiväksi shoppailemaan ja siitä juhlistamaan veljeni tyttöystävän synttäreitä kahvin merkeissä Kevät on tulossa, kun voi astua bomber päällä ulos, vaikkakin ulkona tulee oleiltua tasan sen kotiovelta autoon ja takaisin. Kohta on kuitenkin lähtö, joten täytyy sammuttaa kone ja hilpasta ulos - Ciao!
housut diy (Oysho) || takki mummin vanha || kengät kirppis || huivi Natura (Espanja) || pikkulaukku DKNY || pompom Ted Baker
PS. Oman värin kasvatus on jo kivalla mallillaan, kun vaaleita pituuksia ei tuu näkymään, jos hiukset on tungettu huivin alle!!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

KOIRARAKKAUTTA

LIFESTYLE
Mä rakastan koiria, oon aina rakastanut. Pieniä, isoja, pitkä- ja lyhytkarvaisia, rauhallisia ja vähän villimpiä yksilöitä - mulle käy ihan kaikki! Vietin elämäni ensimmäiset kymmenen vuotta kinuten koiraa, mutta 'iskä oli allerginen'. Hupskeikkaa tekaistu allergia oli tipotiessään, kun vuoden 2010 maaliskuussa Zero astui meidän perheeseen. Enää en voisi - tai edes haluaisi - ajatella elämää ilman koiraa, koti tuntuisi niin tyhjältä ja hiljaiselta ilman mun karvaista kaveria. 
Tässä tapahtui pieni perheenlisäyskin, kun tätini hankki ensimmäisen koiransa Eilen päästettiin pojat sitten tutustumaan toisiinsa ja, niin kuin oltiin odotettukin, tulivat ne toimeen paremmin kuin hyvin. Meidän seitsemän vuoden ikäinen cairnterrierin vanhus ei kyllä ihan pysynyt tän nuoremman hulivilin perässä, mutta huvittavaahan sitä touhua oli katsoa. 
Olisin hyvin voinut viettää kokonaisen päivän seuraten näiden kahden menoa, mutta seuraavaa kyläilykeikkaa odotellessa
Kuka muu tykkää koirista, käsi ylös! :D

PS. nyt munkin blogilla on ihka oma facebook-sivu! Sinne pääset tästä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit