NEW NIGHTSTAND

LIFESTYLE
Tai noh, uusi ja uusi... Ikeasta alunperin ostettu jakkara on ollut jo iät ja ajat käytössä, niin kodinhoitohuoneesta, eteisessä kuin nyt mun huoneessakin. Edellinen kävi hieman ahtaaksi, varsinkin kun edellinen pöytälamppu rikkoutui ja tilalle piti ottaa tollasella neliönmuotoisella alustalla varustettu versio.   Lisäksi uusi tuttavuus, betoninen herätyskello, jonka tein löytönä Kodin Ykkösen konkkamyynneistä. Pieni muutos raikasti jotenkin koko huoneen ilmettä, mutta isompi yöpöytä on ollut tarkoitus toteuttaa jo kauan. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 
Muuten tää viikko alkoikin kivasti vapaapäivällä, pitkällä lenkillä Zeron kanssa ja hyvällä aamupalalla. Koko yhteiskuntaopin alue luettiin noin kuudessa tunnissa, joten tää postaustauko oli kaivattu! Päivä hurahtanut ihan silmissä, mutta ainakin nyt on sijoittamiset, verot ja taseet tiukasti takaraivossa...

Tykkää-merkinnät

MAXISKIRT

TRAVELLING, OUTFITS
Käytin kesällä ihan älyttömän vähän hameita, ne on muutenkin pikkuhiljaa siirtymässä syrjemmälle mun pukeutumisessa. Vaikka kivoja hameita tulee vastaan silloin tällöin, todella harvoin kiikutan mitään kotiin. Kreetankin reissulle otin vain yhden varman valinnan - maxihameen, ja vielä vaalean harmaana. Toi on ostettu Turkista 2014, mutta tykkään edelleen ihan sairaasti. Ompelin viime keväänä sivuhalkiot kiinni, koska ne ulottui niin korkealle ja tykkään tollaista hameista muutenkin enemmän kiinni.   Koeviikko alkoi tänään, espanjankoe meni muy bueno, mutta viisi olisi vielä jäljellä. Kirjojen pariin siis, adios!
maxihame DIY || crop top H&M || kengät Nike || pikkulaukku DKNY || aurinkolasit Kreeta

Tykkää-merkinnät

WAIST TRAINER KOKEMUKSIA

LIFESTYLE
Mun on jo kauan pitänyt tehdä waist traineria ja kokemuksia koskeva postaus, mutta jotenkin se on aina van jäänyt... Nyt kuitenkin sain itseäni niskasta kiinni, joten tässä tulee.  Mulla on ollut tää waist trainer nyt viime joulukuusta lähtien. Tilasin tän Biancaneve.com -nimiseltä sivustolta ja suoraan kyseiseen korsettiin pääset tästä
Esbelt Ipanema -korsetti on suositeltava waist trainer, koska kuten itse nettisivustokin sanoo, korsetti on valmistettu 100% luonnonkumista, joka takaa pehmeyden - waist trainer on älyttömän mukava. Korsetissa on kahdet hakakiinnitykset - säätövaraa siis löytyy - sekä metalliset spiraaliluut, jotka tukevat ja estävät korsettia rullautumasta tai liikkumasta pois paikoiltaan.   Korsetin sanotaan kaventavan vyötäröä, auttavan selkäkipuihin ja korjaavan näin ryhtiä, nostavan rintoja sekä auttavan painonpudotuksessa ja synnytyksen jälkeisessä palautumisessa. Sitä voi käyttää oman tahdon mukaan, 5-9 tuntia päivässä. Jokapäiväisellä käytöllä ja yhdistämällä waist trainerin käytön terveelliseen ruokavalioon, tuloksia voi nähdä jo muutaman viikon päästä. Tätä on myös helppo käyttää vaatteiden alla - korsetti on miltei huomaamaton. 
Itselläni alku meni todella hyvin, noudatin hoito- ja käyttöohjeita. Heti ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien waist trainer ei ole aiheuttanut mitään ongelmia, mutta ihon herkkyyden kanssa kannattaa olla tarkkana, jos tämän harkitsee hankkivansa.   En muuttanut ruokavaliota miltei yhtään, ainakaan pidemmäksi aikaa enkä talvella liikkunutkaan normaalia enempää - silti ensimmäiset silminnähtävät tulokset tulivat noin kuukaudessa. Mittailin vyötäröä aluksi säännöllisesti, mutta sekin innostus lopahti. Olin enemmän kiinnostunut silminnähtävästä erosta kuin mittanauhan näyttämästä luvusta. Silti täytyy mainita, että toukokuun loppuun menessä oli mun vyötärö kaventunut noin 5cm!  Muutamat ensimmäiset kuukaudet käytin tätä vain päivisin koulusta kotiin päästessä. Tuntui, ettei se riittänyt, joten vaihdoin rytmiä. Googletin, käykö waist trainer nukkumiseen, ja hyväksyvien arvostelujen jälkeen kokeilin nukkumista. Pidin tässä vaiheessa korsettia löysemmissä hakasissa, minkä vuoksi uni ei kärsinyt ollenkaan. Voin sanoa, että tulokset korostuivat muutamien viikkojen jälkeen, koska yö takasi, että korsetti oli ainakin sen 6 tuntia päällä. Loppukeväästä siirryin kuitenkin käyttämään waist traineria vain lenkkeillessä - tämä boostasikin ainakin silminnähtävää eroa huomattavasti.   Kuten sivustollakin sanotaan, pidempiaikaiset tulokset vaativat säännöllistä käyttöä. Kun koko lopputalven ja kevään olin tätä käyttänyt mitään sen kummempia taukoja pitämättä, annoin tälle pienen kesäpaussin. Ja nyt syksyn alkaessa, arvatkaa mitä? Mun vyötärö ei ole muuttunut suuntaan tai toiseen, joka yllätti mut todella positiivisesti. 
Waist trainerin tilatessa olin xs- ja s-koon välissä, joten tilattiin mulle s-koko (kuten sivustokin suosittelee). Käytän tätä kyseistä vieläkin, vaikka koko onkin hieman 'iso'. Sen voi huomata noista rypyistä, jotka syntyy selkäpuolelle. Aluksi mulla ei ollut niitä ollenkaan, mutta nekin syntyivät ajan kanssa. Silti korsetti pysyy paikallaan, ei hiosta ja näistä kuvistakin voi huomata kuinka se ei paista vaatteiden läpi.   Mun selkärankani ei ole täysin suora, joka saattoi aiheuttaa selkäkipuja aina silloin tällöin. Korsettia käyttäessä niitä ei ole kuitenkaan tullut, enkä kyllä voi vähätellä tän vaikutusta ryhtiinkään. Ainoa miinuspuoli tässä on lompakkoa rokottava hinta, mutta laadukkaasta tuotteesta voi maksaa - suosittelen ainakin itse. 
Tämä ei ole yhteistyöpostaus, enkä mainosta nettisivustoa. Lisäksi en kannusta laihduttamiseen tai Kardashianien vartalon tavoittelemiseen, vyötärön kapeneminen ei itsellänikään ollut ykkösprioriteetti - halusin ensimmäiseksi saada selkäkivut pois. Suosittelen myös lukemaan Biancaneven antamat ohjeet ja tiedot huolellisesti.  Muistakaa, että kaikkien vartalot ovat erilaisia eikä kaikki aina sovi toiselle, eikä tulokset aina ole samanlaisia. Postauksen ideana oli vain jakaa omia kokemuksiani, jotka toivottavasti auttavat niitä, jotka harkitsevat korsetin hankkimista. :)

Tykkää-merkinnät