HILJAISUUS

En tiedä, miten tän aloittaisi... Ehkä vaan pidän tekstin lyhyenä, postauksen pienenä ilmoituksena. Henkinen sekä fyysinen jaksaminen on ollut nyt muutaman päivän koetuksella, eikä olo helpota vielä yhtään - prosessi vie aikaa ja voimia, jonka takia täytyy jokin velvollisuus sulkea väliaikaisesti pois päiväjärjestyksestä.
  Torstaina saatiin viesti, että mummi on joutunut sairaalaan. Perjantaina tulikin sitten soitto, että hän on jatkanut matkaansa pilven reunalle. Joten pieni hiljaisuus on kaikki mitä nyt tarvitsen, niin blogin puolella kuin ihan oikeastikin. Kun jaksaminen ja innostus palaavat, pääsen  taas toivottavasti hyvään rytmiin bloginkin kanssa.

Tykkää-merkinnät

LUOTTOASU

OUTFITS
Nopeet kuvat yhdestä työasusta - tai siis asusta, jolla menin töihin. Vaikka päivä oli kuuma, välttämättä halusin laittaa pitkästä aikaa ton vaaleansinisen kauluspaidan. Aika klassista Emmaa, jos totta puhutaan, voisin tällä tavalla pukeutua joka päivä - ja inspiraationpuutteessa teenkin. Otsikon mukaisesti todellakin luottoasu. Yhdistin tähän vaalean nudet ballerinat, ihan uudet tulokkaat, jotka tulee näkymään vielä täälläkin puolella!
farkut Mango || kauluspaita kirppis || laukku Mango || aurinkolasit Jennyfer

Tykkää-merkinnät

UUSI SESONKI N-Y-T

Tosi monissa nettikaupoissa sesonki on vaihtumaisillaan, ja kohta myös liikkeisiin alkaa ilmestymään mitä ihanempia vaatekappaleita syksyyn. Itse hyödynsin viimeisimpiä alennusmyyntejä syksyn trendejä silmällä pitäen, mutta siitä sitten lisää myöhemmin.  Mikä onkaan ihanampaa kuin shoppailla uusia vaatteita, kun siitä voi samalla saada rahaa takaisin?! Bonusway tarjoaa edelleen 10€ ylimääräisen bonuksen, kunhan klikkaat itsesi liittymään tästä* linkistä.Keräsin vähän lemppareita kolmesta eri nettivaatekaupasta, joista on mahdollisuus kerryttää bonusta Bonuswayn kautta: Junkyard, Ellos sekä Nelly.

Tykkää-merkinnät