THE FIRST NIGHT OUT

TRAVELLING, OUTFITS
Kreeta-reissun ensimmäisen illan asu näytti tältä! Edellisessä postauksessa tää vilahtikin... Rakastuin uudestaan noihin shortseihin, ja niiden käyttö olikin aika ahkeraa koko reissun ajan, kuten myös uusien Niken Kaishien. Koko kahden viikon aikana rupesi kyllä muodostumaan niitä lempparijuttuja, joita mielellään laittoi päälle iltaisin, kun kuumuus ei meinannut helpottaa millään. Reissun lopulla taas turvauduttiin enemmän tummiin paitoihin, joiden kanssa rintsikat eivät olleet niin välttämättömät, koska menin ja poltin toisen olkapääni sekä yläselän - ja eiköhän kaikki (naispuoliset ainakin) tiedä, kuinka tuskallista se rintsikoilla olisi ollut... 
Ensimmäisenä iltana suuntaa ei oikein edes ollut, vaan lähdettiin kävelemään vähän minne sattuu, ja pysähdyttiin kaupoilla sun muilla. Varsinkin meidän hotlan lähellä oli tosi monia, isoja (voisi jopa kuvailla valtaviksi) vaateliikkeitä, jotka oli vähän sitä kiinatavaraa täynnä, mutta tuli niissä silti pyörittyä - ja siskon kanssa varsinkin löydettiin vaikka mitä kivaa, mutta takaraivossa jyskytti matkalaukun rajallisuus. Silti ostettiin vaikka ja mitä, mutta loppujen lopuksi matkalaukun paino ei edes ylittänyt 20 kilon rajaa, jes!
shortsit kirppis || crop top H&M || kengät Nike || pikkulaukku DKNY 

Tykkää-merkinnät

THE FIRSTS FROM CRETE

TRAVELLING
Vihdoin on kotiuduttu takaisin Suomeen - vaikkakin todella vastentahtoisesti -, ja huomenna alkaakin arki, kun kesätyöt taas jatkuu. Pientä kotiinpaluumasennusta on ilmassa, mutta kai tähän pohjoseenkin tottuu taas aikanaan, haha.
Perjantaiaamuna palattiin siis Agii Apostolista, Kreetalta, jossa vietettiin viimesimmät kaks viikkoa (olisi mennyt vielä seuraava kuukausikin..) Meidän hotellina toimi huoneistohotelli Lotus, joka osoittautui just niin ihanaksi, kun kuvat antoi odottaakin. Henkilökunta varsinkin oli tosi mukavia, eikä hotelli muutenkaan ollut painottunut esimerkiksi lapsiperheille, vaan koko kaks viikkoa saatiin olla niin sanotusti rauhassa, eikä sellaista yleistä hälinää (jota itse ainakin inhoan) ollut juuri ollenkaa.   Tällä hetkellä mulla on pieniä ongelmia Flickrin kanssa, koska se ei suostu lataamaan kaikkia kuvia, mutta sain tällasia randomeja snapshotteja teille tänne bloginkin puolelle. Stay tuned, mulla on vielä monta postausta Kreetalta luonnoksina!
Agii Apostolissa oli aivan ihanat rannat Ollaan oltu Plataniaksessa ja Agia Marinassa (viereisiä kaupunkeja), eikä niissä ollut kuin kivirantoja. Tällä reissulla siis rantapäiviä oli runsaasti enemmän kuin aikaisemmin, eikä niissä kyllä ollut yhtään valittamista.
Se pakollinen lounas tai päivällinen, jota tuli syötyä useammankin kerran - ja ihan vaan ton fetan takia
Vinkki niille, jotka on lähdössä Plataniaksen suuntaan: Ihan keskustassa on tällainen pieni oliiviöljy tuotteisiin painottuva liike, jossa on siis hyllyjen täydeltä niin oliiviöljyjä, mausteita, saippuoita, kuorinta-aineita, rasvoja... Vaikka jotkit purkit ja purnukat ovatkin vähän hintavia, niin nää on kyllä hintansa arvoisia, ja mekin päädyttiin ostamaan ihana öljypohjainen lime-granaattiomena kuorinta-aine. Suosittelen siis käsi sydämellä!
Mua harmittaa ihan sikana, etten muista tän kahvila-baarin nimeä... Anyway, siellä söin varmaan yhden parhaimmista jälkiruoista ikinä - kreikkalaista jogurttia mansikoilla, päärynöillä, omenilla, ananaksilla, persikoilla, banaanilla ja hunajamelonilla. Niin, ja toi frappekin oli älyttömän hyvää! 

Tykkää-merkinnät

BODY POSITIVITY

BEAUTY, LIFESTYLE
Kesä on vihdoin täällä!   Samoin on myös biksut ja uimapuvut, lyhyet shortsit ja crop topit - sekä niiden tuomat itsetuntopaineet. Ainakin omasta puolestani voin allekirjoittaa ajatukset bikineissä ihmsten nähden. Eikä ne ole mitään lemppareita...  Oon tuskaillut itseni ja itsetuntoni kanssa niin kauan kuin jaksan vain muistaa, yleensä syynä on just ollut mun oma vartaloni - ja tietty, sen epäkohdat. Muistan ajatelleeni yläasteen alussa olevani liian painava, liian lyhyt, liian iso...
Vähitellen varsinkin lukion ykkösvuoden aikana opin katselemaan itseäni toisesta näkökulmasta - siitä positiivisesta, jolla nähdään kaikki mitä mulla jo on, eikä mitä multa puuttuu. Huomasin jossain vaiheessa kiinnittävän huomiota enemmän kurvikkaisiin naisiin kuin laihoihin, joka samalla kohotti omaa itsetuntoani, koska ne muistutti vähän mua...  Muistattehan sen thigh gap -villityksen, jolloin ihannoitiin reisien väliin jäävää rakoa? Tällä hetkellä sitä muistellessa mun täytyy vähän kurtistaa kulmiani, koska ei helvetti, miten naurettavalta koko ajatus tuntuu. Eihän sillä nyt oikeasti ole väliä, hankaako ne reidet yhteen kävellessä vai ei... Oli jalat sitten paksut tai ohuet, pitkät tai lyhyet, ne kuuluu sulle ja ne on osa sua.  Jokaisellahan on myös oma ruumiinrakenteensa ja geeninsä, jotka vaikuttavat ulkonäköön. En nyt tarkoita, että ne terveelliset elämäntavat ja liikunta voisi heittää katuojaan ja perustella omaa vartaloaan pelkästään geeneillä, vaan kaikilla ei välttämättä ole niin sanottuja mahdollisuuksia näyttää täysin ympärillä myllääviltä kauneusihanteilta. Siinä, missä toiset ei liho, ei toiset taas välttämättä laihdu - ainakaan samalla tavalla ja se on niin normaalia, kuin voi vain olla. 
Jos en itse ole täysin väärässä, ei tällä hetkellä edes ole sellaista yhtä ja selkeää kauneusihannetta. Sosiaalisessa mediassa näkyy niin kurvikkaita kuin hoikkiakin, pitkiä ja lyhyitä, tummia ja vaaleita... Mulle se ainakin antaa kuvan, että 'oikeaan' suuntaan ollaan menossa - kaikki saa näyttää just siltä kuin haluaa ja just siltä, kuin itseltä tuntuu, välittämättä muista.   Tän takia mä ainakin aion ottaa ilon irti kesävaatteista, pukea sen crop topin tai lyhyet shortsit - koska mä voin. Koska mä näytän hyvältä, jos musta tuntuu hyvältä just ne vaatteet päällä. Aion näyttäytyä bikineissä, koska se, miltä mä näytän, oon just minä, eikä kukaan muu. 
Vaikka joku sanoisi mitä, me ollaan tälläsiä kuin ollaan ja sellasena ihan hemmetin upeita. ♥

Tykkää-merkinnät