Random X4

LIFESTYLE
Pieni hengähdystauko blogista, tästä on hyvä lähteä ylöspäin. Elämä on ollut aika hektistä tällä hetkellä, on tapahtunut sitä sun tätä eikä aikaa ole ollut ajatella sen kummempia postauksia. Mulla on huomenna hissan välikoe ja perjantaina novellianalyysin palautus sekä espanjan sanakoe, joten tekeminen ei vieläkään lopu. Onneksi vappu koputtelee oven takana ja suunnitelmat vihdoin lyöty lukkoon    Postausideoiden puutteessa muutamat random kuvat, joista melkein kaikki on vaatteista... hups.
Kirpparilta tein maailan parhaimman löydön - mustat sekä valkoiset 'suorat housut' En tiedä, olisiko näille parempaa nimitystä, mutta nyt lahkeiden kavennusten jälkeen nää menee loistavasti. Niin, ja ensimmäiset valkoiset housut = check.
Diy-vinkki jokaiselle, joka kamppailee paidan haalistuvan mustan tekstin tai kuvan kanssa: Permanenttitussi! Korjasin tosta Mangon vanhahkosta paidasta tekstin takaisin syvän mustaksi, ja paita näyttääkin heti uudemmalta. 
Reilu viikko sitten sisko innostui tekemään vohveleita ♥ En muistanutkaan, milloin viimeksi niitä oisin syönyt. 
Täti toi ulkomailta mulle paidan, joka on omasta tyylistäni hieman poikkeava, mutta niin söpö, etten voi olla käyttämättä. Varsinkin kesällä tää tulee olemaan kovalla käytöllä. Lisäksi tollaset ulkonevat koristeet tuo ihan mieleen ne paidat, joita käytettiin joskus tarhassa, haha!

Tykkää-merkinnät

DIY HIGHLIGHTER

BEAUTY, DIY
Oonko ainoa, joka on kyllästynyt tuhlaamaan monia kymppejä meikkeihin, joita ei välttämättä tulisi edes käytettyä päivittäin (ei sillä, että mikään käyttämäni meikkituote maksaisi sen pari kymppiä, lukuunottamatta ripsaria...) Mun kohdalla tällasia on ollut esimerkiksi aurinkopuuteri, luomivärit, eyelinerit... Ja uusin tulokas: highlighter. En oikein edes tiedä, mikä merkki olisi hyvä ja paljonko olisin kyseiseen tuotteiseen valmis pistämään.   Yks päivä sitten välähti: multa löytyy paljon kimaltavia luomivärejä, joita ei vaan tuu käytettyä ollenkaan. Niimpä vanhan puuterin boksin ollessa tyhjä, päätin koota nämä käyttämättömät shimmerit yhteen.
Omaan, home-made highlighteriin tarvitaan siis ihan tyhjä meikkiputeli, koolla ei ole väliä. Ite käytin Lumenen vanhan puuterin boksia, joka osoittautui hyvänkokoiseksi.  Seuraavaksi otetaan vanhojen luomivärien purkit ja purnukat, joiden sisältö kumotaan kyseiseen purkkiin, Annostelin ihan silmämääräsesti, enkä kaikista tuotteista käyttänyt koko sisältöä. Lisäksi sekoitin niin hopeisia sävyjä kuin pronssisiakin, jotta lopputulos mätsäisi jotenkin omaan ihon sävyyni. 
Kun ollaan tyytyväisiä, veitsellä tasoitetaan pintaa. Tässä vaiheessa kannattaa vaiheittain lisätä raakaa alkoholia (tai mun tapauksessa kynsilakanpoistoainetta) vähän sinne tänne, jotta saadaan koko homma pysymään kasassa. Laitoin itse aika reilusti, että highlighter oli kokonaan märkä, jopa vähän 'lillui' kynsilakanpoistoaineessa, jotta se tiivistyisi mahdollisimman hyvin. Pinnan ollessa tasainen ei muuta kuin yöksi kuivumaan kansi hieman avonaisena ja aamulla olisikin käyttövalmis highlighter! 
Pysyvyyteen voin sanoa, että toimii - periaatteessahan sulla on poskessa vaan luomiväriä. Tykkään, kannatti vähän uhrata käyttämättömiä puteleita, eipähän jouda turhaan roskiin.  Ja jos tällaisen tekeminen ei onnistu tai innosta, vinkkinä: highlighterina voi siis ihan hyvin käyttää normiluomivärejä! :)

Tykkää-merkinnät

ROOM SNAPSHOTS

LIFESTYLE
Kuten tiedätte, tykkään ihan älyttömästi sisustamisesta ja kotijuttujen suunnittelusta. Oma huone - ja myöhemmin oma kämppä - on varmasti ikuisuusprojekti, mutta alan pikkuhiljaa olla tyytyväinen omaan huoneeseeni. Nyt riittääkin aikaa oman unelmakämpän sisustamiseen, oon ihan pienestä asti sisustellut olohuonetta ja keittiötä omassa päässäni. Innolla kyllä odotetaan, että joku päivä sen pääsee toteuttamaan ihan konkreettisesti.   Minkäänlaista huone-esittely postausta en ole ajatellut, koska huoneeni on sen verran pieni, että näyttämiseen riittää noin kolme kuvaa ja that's it. Siksi ajattelin toteuttaa enemmänkin tällasen room snapshots -tapaisen postauksen, jossa näytän uudet jutut ja lemppari kohdat. 
Kaadoin vahingossa kahvia mun edelliselle viltille, joten ajattelin ottaa varalle ton raidallisen - tällä hetkellä oon tosin sitä mieltä, että se tulee jäämään tohon, haha. 
Heihei jouluvalot, tervetuloa Ikeasta hankitut tekopionit
Lehdet pääsi paremmin esille tässä rautalankakorissa - ja se tuo vähän väriäkin tähän huoneeseen. 
Myös rekki sai täytettä vaaleista vaatteista, näyttää paljon raikkaammalta, kun otti raskaat neuleet pois ja siirsi vaatehuoneeseen piiloon - eikä tuu ikävä!

Tykkää-merkinnät